Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntılı mısın? Diyorum ki, görüntü sadece çözünürlük ve efektlerden oluşmaz, sen bana diyorsun 8k kamera ile çekmişler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede izledin tam model yaz tv?

İzlediğin kaynak ne?

Kim sıkıntıli şimdi belli olacak.

• Boş verin kavgayı, sabah sabah stres olmaya değmez güzelce yaşayalım hayatı arkadaşlar. Gerek yok bunlara

• Altyazı çıktı gençler. Bilginiz olsun. Bir kaç sahneye baktım bi sorun yok gibi duruyor. Birazdan başlayacağım izlemeye.

• Film beklediğim gibi çöp çıktı. Zion sahneleri bomboştu, belki bir iki yer hariç aksiyon sahneleri gülünçtü. Kendime gelmek için ilk filmi tekrar izlemek zorunda kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazı çıktı. Diğer eleman filmi sinemada izlemeyecekmiş de sonra çevirecekmiş de hafta sonu atacakmış da si....

Sanırım siteye vpn ile girmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 24 Aralık 2021; 12:29:54 >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Son cümle beni güildürdü

Hala izlemedim çoğunluk kötü diyor.
    Heyecan yerlerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

aynı tepkiyi vermiştim :evillol:

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

pg258q monitörde, logitech g pro x kulaklık ile izledim;

Kod

Yığını:
    ViDEO: 8 269 kb/s RESOLUTiON: 1920x800 RUNTiME: 2 h 12 min SUBTiTLES: No. AUDiO: 768 kb/s E-AC-3 6 channels (CORE) LANGUAGE: ENGLiSH

sıkıntılı olduğunu düşündüğümden ötürü 3. defa söylemek isterim;

görüntü sadece çözünürlük ve efektlerden oluşmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 24 Aralık 2021; 12:41:58 >
  • Altyazıya 1 ay önceden atlayıp sonra keyfine göre erteleyen o elemana güzel kapak olmuş. Pazara kadar bekleyecekti insanlar ona kalsalar. Bundan sonra onun yaptığı çevirileri indirmemeye özen göstereceğim.

• Bu çöp aletlerle full hd izleyip gelip görüntü kötü diye ortalıkta dolaşma. Oyuncu monitöründe, oyuncak kulaklıkta film izlemiş gelmiş kötü diyor. Oled al öyle konuşalim. Oyuncuyla görüntü teknolojisi konusacak kadar alçalmam.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

adamın ilk çevirisi işim olmaz izlemem izleyene de mani olmam film çeviri işi ciddi iştir misal enes biga var girin çevirilerine bakın ciddi filmlerin çoğunu çevirmiş

• Şu çeviri nasıldır acaba?

yifysubtitles.vip
    The Matrix Resurrections Turkish YIFY Subtitles
    https://yifysubtitles.vip/subtitles/the-matrix-resurrections-2021-turkish-yify-subtitles-1818605
  • sadece yükleyeni söylüyor çevirmen belli değil işin kötüsü spoiler yemeden çeviriyi kontrol etmek de zor

ama mbuyukler24 ayıp etti filmin düşeceği tarih belli 4k bile düştü aynı anda indir izle çevir bu kadar insanı niye bağlıyorsun ya da de ki ben sinemada izleyip çevireceğim bir sürü çevirmen var birisi çevirirdi

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

Aynen kardeşim sorun 4k monitörümün olmamasında 

Blok.

• Bilinmeyen bir kişiden çeviri de gelmiş. Bakalım nasıl patlamış.

Edit: Çeviri berbat. Satır sıkıntıları var. Altyazı çıkarken diğer satıra ait alt yazıda gözüküyor. ( Dakika - saniye ve salise ile ) Düzgün altyazıyı bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 24 Aralık 2021; 15:54:21 >
  • Ekşide paylaşılan çeviri de sıkıntılı gibi. Dakika 22:06 ekranı komple 3 satır çeviri kaplıyor. Hatası giderilmiş en güncel mediafire linki indirmiştim.

Son ekleme; dakika 41:50 itibaren ekşi çevirisi bildiğiniz google translate.

Çeviriler sıkıntılı. mbuyukler24 beklicez herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 24 Aralık 2021; 15:49:8 >
  • matrix devam serisi olarak kötü, piyasadaki son senelerdeki benzer filmlere göre gayet güzel bi filmdi.. tenet dahil..

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    muhtemelen herkesin en nefret ettiği şey morpheusun şaklabanlıkları rezaletti.. eski anıları çok ele almışlar.. konuyu beğendim ama filmin sonu çok kötüydü.. bi anda bitirdiler.. devam filminin çıkmasıda yüksek olası.. aşka çok bağlamışlar.. aslında ana konu trinityi kurtarmak olmuş.. başları çok uzatmışlar.. merovingianın kaybolması smithin kaybolması vss devamı kesin gelir yani..
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt

tenet sıkıcı ruhsuz bir filmdi yav :( 30 dakika falan dayanabilmiştim sanıyorum.

akşam görecez filmi. cinemaximum'dan son yeri aldım neredeyse. büyük risk aldım hem 45 lira hem perde kalitesi nasıl olacak bakalım.

dune'u indirdiğime sevinmiştim, forumun aksine çok sıkıldım ben o filmden. 3 tane epic sahne var diye milletin salyaları aktı anasını satayım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.