Planet DP denen site çevirmene haklı eleştiriler gelince komple filmin sayfasını kapatmış. Mod olarak geçinen tipler üyelere hakaret ediyordu en son. Yahu altyazıya günler önce atlayıp sonra keyfine göre insanları bekleten o çevirmeni madem kollayacaksınız iki cümleyi yanyana getirip savunabilen mod tutun önce, biraz daha rezil olsalar siteyi kapatacaklarmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 24 Aralık 2021; 18:59:20 > |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (30. sayfa)
-
-
Telif sistemi iyi çalışıyor diyebiliriz.
Torrent i bile vuruyor telif olayı. Sadece önce davranan kazanıyor.
-
pardon nerede spoiler, fragmanlarda gördüğümü yazım burada. yeşil ve sert renk paleti yerine yumuşak renkler vardı zaten bu biliniyordu.
buarada burada altyazı mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 24 Aralık 2021; 19:5:24 > -
aynen. sanki bir film daha gelir gibi eksik parçalar kaldı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.1 ve 2. filme çokca atıf gördük ama 3. filmde benzer bir savaş hiç görmedik. sanki son film daha gelmedi ve son savaşı konu alacak gibi duruyor. -
Filmin vurucu yerlerini yazmadım ama yinede spoiler'a alayım dedim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yönetmeni görmesem film Paul W. S. Anderson tarafından ( Resident Evil'i gondikleyen ) çekilmiş sanacağım. Tamam Trilogy'de de yavaş çekim var da, ulan merdivenden çıkma sahnesini niye yavaş çekim alıyorsunuz Ilerlete ilerlete izledim. %60'i yavaş çekim neredeyse. Sjw falan girmeyeceğim. Zaten yönetmen lgbtq'nun bayrak taşıyanı. Bu Matrix falan değil. Neo ve Trinity çıkar geriye tv filmi dediğimiz ucuz yapımlara benziyor. O " Morpheus " nedir öyle. Cemil Ipekçi olmuş. Marvel'dan özenti iğrenç gıcık espiriler falan var. Sırf Neo ve Trinity reis hatrına izledim. 4/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 28 Aralık 2021; 21:29:15 >
-
Halen çeviri mi bekliyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeviri var planette
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Film gayet iyi devam filmleriyle daha da iyi olur. 2021 yılında dünya böyleyken Matrix filmide böyle olur keyif almak lazım.
Çeviri nerde var, kaldırmışlar sitesinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla indirdim 1 saat önce kaldırmışlarsa bilemem
Subscene'de 2 altyazı var ama makine çevirisi midir, değilse de kaliteli midir bilmem.
İndirdiğiniz altyazı nasıl peki, izleyip baktınız mı? Çevirisi senkronu düzgün mü?
subscene deki altyazı güzel
-
İsmi uzun olan, isminde "CMRG" adı geçen altyazıyı biraz spoiler yeme uğruna denedim. 5-10 diyaloğa baktım fena değil gibiydi. Bakalım.
altyazı turk torrent sitesinde var. translate değil. bizzat çevirmen. :)
kadının adı 'bugs' çevirilerde böcek geçiyorsa o altyaı ile izlemeyin :)
-
Matrix hayranı olarak bu filmin çok kötü olduğunu söylemem lazım. İmdbdeki 6 puanda sırf 99 yılındaki filmin hatrına verilmiştir.
hayatımda böyle saçma salak film izlemedim. seriyi batırmayi geçtim, matrix 'in mocking versiyonunu çeksen, bunun kadar rezil olmazdı.
hayır bi de, çakma karakterler, eski filmlerdeki sahnelerin stajyerlere yeniden çektirilmiş halleri .... komple boş bir film.
ederi 5, ama seriyi batırdığı için 0.
abartmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yapımcılara matrix felsefesi sorulmuştur.
ShaLaLa Naspiyoutubehttps://www.youtube.com/watch?v=KsmEY8ddhgg
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X