Ceza meza yok, bilakis seni mareşalliğe yükselteceğiz. Çeviri kalitesi nasıl acaba? Sonra apoletlerini sökmek zorunda kalmayalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (29. sayfa)
-
-
Benim izlediğim alt yazıdan kat kat iyi o kadarını söyleyebilirim.
-
planetdp ile aynı. Satır sıkıntıları mevcut. Ve google translate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 24 Aralık 2021; 16:14:25 > -
Full hd bulunuyor Rus sitelerinde, ilk günden şaşırttı ama nedense çok beklentim yok filmden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın izlemeye gidicem inşallah. sevinçliyim,heyecanlıyım
-
Yapma bunu yapma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben iyi ki gitmemişim diyorum.
-
Google translate ise çöptür o. Ulen şu altyazıyı başka çeviren yok mu ya. Bir kişinin eline mi bakıyoruz şu anda.
IMAX den çıktım. Filme çöp diyenlere katılmıyorum. Son yarım saate kadar hiç fena değildi film. Ama sonunu iyi anlatamadı bence iyi bağlayamadı ve fazla klişeye kaçtı. 5. film ihtimali var mı bilmiyorum ama olursa şaşırmam. Hala eksik kalan parçalar var çünkü. Beğenilmemesinin sebebini bu eksik parçalar olduğunu düşünüyorum. intro yu ekliyorum heyecanlananın biraz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 24 Aralık 2021; 16:44:47 > -
planetdp'ye bi altyazı daha düştü ama o nasıldır acaba? 4 dk önce düştü.
Hafta sonu çevireceğini söyleyen o şahıs twitter'dan çeviri mesajını da kaldırmış. Hepten yılan hikayesine döndü çeviri işi. Koca Matrix filmini resmen akasya durağı muamelesi yapılıyor şaka gibi. Valla İngilizce bilmemek bizim ayıbımız...
-
Hayır ben anlamıyorum. Başka çeviren niye yok. Bir şahıs çevirince diğerleri tamam o iş sende biz çevirmiyoruz mu diyor, anlamadım ki bu işi. Bundan 6-7 yıl önce altyazı çevirileri çok hızlı olurdu. Bir film veya dizinini bölümü çıktığı gibi çevirisi düşerdi ve birden fazla çevirisi olurdu. Şu platformalar bir çoğaldı altyazı çeviri işleri durdu resmen. Kenarda köşede kalmış bir yapım da değil koskoca Matrix markasından söz ediyoruz yahu! İlginç gerçekten.
"Filmde eski Matrix havası yoktu" diyenler, Yazılımın yeni Matrix sürümü olduğunu unutuyorlar heralde. Kardeşim hangi kafayla izliyorsunuz filmi. mimar neo-trinity ilişkisinden edindiği tecrübelerle yeni sürümü "yumuşatmış" diyebilirim. bu da insanlara hoş gelmedi , daha ciddi hava bekliyor insanlar. renk paletinden de anlamışssındır demek istediğimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 24 Aralık 2021; 17:19:26 > -
Aynı alt yazıyı başkası yüklemiş
-
Film rezaletti koca ekranda kolpaçino izlesem fazlasıyla keyif verirdi.Allah gidene şimdiden sabır versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aksine filmdeki geçmişe dönüş sahneler , karakterlerin benzerliklerini göstermeleri gayet Matrix havasındaydı diye düşünüyorum.Benim takıldığım kısım özellikle Neo karakteri çok vasattı ve ciddiyet yok gibiydi.Bir iki sahnede Marvel vari komiklik katmaya çalışmışlar fakat The Matrix evreninde bunların yeri yok..Film eğer yeni bir serinin ilk filmi ise kabul edilebilir fakat eski serinin 4. ve son filmi ise vasat.
-
neden spoiler veriyorsunuz ve spoiler işaretine almıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X