İlk yarısı çok sıkıcı... İkinci yarısı sıkıcı... Hiçbir şey anlatmayan, yer yer fan yapımı gibi duran, ismini ayaklar altına almış berbat bir film olmuş. Aman diyeyim sinemaya gitmeyin verdiğim paraya acıdım. Vaktinde John Bovi parasını geri istemişti, aynı hissiyattayım, büyük bir rezillik. |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (31. sayfa)
-
-
Hocam upload edip paylaşır mısın? Davetiyeli sitelere üye değilim, kaldırdılarsa üye olayım oraya.
-
45₺ verifli izlendi. salon baya iyidi bu arada hem perde hem ses hem renk olarak falan. ben pek sıkılmadım izlerken ama matrix müritlerini üzecek bir film onu baştan söyliyim.
devam filmi olduğu için diğer filmlerle karşılaştırmadan ayrı bir şekilde değerlendirmek güç ama bi deniyim; sinematografi olarak çok güçlü değil. dune ile falan karşılaştırmıyorum ama akılda kalıcı pek bişey yok. oyunculuklar genelde iyi. spoiler vermemek için detaya girmyorum. müzikler fena değil. aksiyon olarak matrix evreni için bile biraz fazla sırıtıyor. neo the last bullet bunder diye bilirim özet geçmek gerekirse.
-
Gerçek kişi çevirisi..
www.opensubtitles.orgSubtitles The Matrix Resurrections - subtitles turkish 1CD srt (tur)https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/8919951/the-matrix-resurrections-tr -
Abartıldığı kadar kötü değil Matrix filmi olacak kadar iyi değil maalesef. Spoilersız özetlemek gerekirse;
Özellikle ilk yarıda işlenen fikri ve filmin çıkış noktasını çok beğendim. Niye kimse beğenmemiş gayet akıyor derken ikinci yarıda aksiyon başladığı anda film benim için dibe gitmeye başladı. Aksiyon sahneleri gerçekten çok kötü. Dövüş koreografileri çok kötü. Karakterler sürekli aynı özel gücü kullanıp duruyor :)
Bu arada ilk yarıda birkaç güzel fikir var. Oralardan yürüyüp dizi, oyun vb. işlere girip Matrix evrenini genişleteceklerini düşünüyorum.
Son olarak öyle Morpheus mu olur ya!
Her şeye rağmen 20 yılın ardından Matrix kodlarının tekrar sinemada aktığını görmek beni memnun etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbatmanxx -- 24 Aralık 2021; 23:26:56 > -
imdb de 6.8 den başlayan filim 6.0 ya kadar düşmüş yeni oyuların gelmesi ile 5.5 a kadar iner berbattı ders olsun
-
Ben ilk gördüğümde puanı 7,4 idi. Sadece 1 haftadaki puan ortlaması düşüşüne bak.
-
bende 6.8 görmüştüm dememki 7.4 ise büyük düşmüş meta score da ise 3.9 da user puanı olarak ordada çok düşmüş
-
Kötü o kadar kötü ki izlenecek gibi değil , ileri sararak izledim , imdb 6 çok iyi bence 4.5 falan olmasi lazım , nerden başlıyım nasıl anlatayım bilmiyorum .. keanu abinin ifadesiz suratından mı bahsedeyim , anlamsız boşboş diyolaglardan mı yoksa morfeus denen zibidi kılıklıdan mı ? Hiç çekilmedi bende seyretmedim farzediorum .. Hicmi iyi tarafı yok derseniz 'white rabbit " sarkisi derim ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence de çok kötü değil ki ben kolay kolay film beğenmem hatta 10 üzerinden 10 dediğim 10 tane film yoktur. abartı işi fanlıkla alakalı. yeni nesil fazla sömürüyor bu fanboyluk olayını. mesela the las of us 2 her anlamda bir başyapıt ama bu kadar çok 10 üzerinden 0 alan bir oyun görmedim ben haytımda. tersi durum da geçerli oluyor.
yanlış anlaşılmasın burda öyle bir durum yok, gerçeten matrix üçlemesinin devamı için üzücü bir film de eşeğin totsuna da sokmanın anlamı yok.
-
şimdi last of us 2 her kesime hitap etmiyor sadece playstation cihazın varsa o içerige erişme sansın var bu matrix de ise içerige her yoldan erisebiliyorsun ister cinemadan ister hbo max dan istersen maglum yerlerden
last of us 2 nin sorunu sjw içerik ve en sevilen krakterin öldürülmesi üstünede hikayenin iyi olmaması yoksa çok iyi oyun mekanik grafik olarak
matrix in sorunu bişiler denemişler ama yapamamıslar para sagma operasyonu kısaca
-
Türkiye'den 1000 kişi toplayıp senaryo yazsaydık, ilk filmi bile yerle bir ederdik.
Sago üstadın da dediği gibi: "He-man misali şahlanan bi' matrix tanıdım, benimki matrax..."
-
yav kime hitap ettiği ayrı konu. last of us 2 ye sıfır basmak nedir ya duygusal olarak tatmin etmedi diye o oyunda dünyanın en kötü senaryosu olsa, sırf teknik kalitesinden 9 dan aşağı verenin yatacak yeri yok o kadarını söyliyim. yoksa ben de tiltim sjw muhabbetine o ayrı.
matrix konusunda kısmen katılıyorum bişey denemişler ama olmamış. para sağma makinesi biraz sert kaçar ona sıra gelene kadar ohoo daha neler var. bu arada yorumlarda yeni versiyon morpheusa çok tilt olunduğunu gördüm. eski abiyle karşılaştırınca anlıyorum bu hissi de matrix öyle bi dünya değil.
-
Filmin adını yanlış koymuşlar.
"Matrix 4 : Trinity'i nasıl kurtarabiliriz ? "
olmalıydı bence.Yahu kardeşim koskoca film trinityi kurtarmak için geçti.Ben filmin başında bu kadın piyasaya çıkıcak,sonra oradan yine matrix'in içine atlıyıp aksiyon peşinde koşucaklar zanettim.Filmin bitmesine 25 dakika kalmış,esas Trinity değimiz şahıs piyasaya çıkıyor daha.Bu nedir yahu ? Boş boş diyalogların geçtiği ara sahneler.Neo abimizin ilk üçlemedeki gibi dövüş sahnelerinde dövüş hareketlerini iyi yapamaması derken film saç baş yoldurdu resmen bitene kadar.Neonun yaptığı tek şey 2 elini duvar yapıp havada gelen mermileri tutuyor :D Yahu nerde o ilk üçlemedeki gibi duvarlardan yürüyüp uzun kocaman sopayı(Sopa olması şart değil) alıp üzerine koşan 100 tane ajanı tokatlayan Neo abimiz ? Dövüş sahneleri açısından gerçekten baya zayıf kalmış.
Özet : Bu film için sinemaya 60 TL vermeyin.Malesef böylesine bir baş yapıtın içine etmeyi başarmışlar.Tamam kötü olucağını biliyorduk ama bu kadarda değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 24 Aralık 2021; 23:53:49 >
-
biraz spoiler patlaşmışın ama ya neyse. ben tam tersine aksiyonun düşük kalacağını tahmin etmiştim ama yukarıda da yazdıydım aksiyon: "neo the last bulletbender" kısacası. senaryo matrix fanlarını üzecek hatta kızdaracak cinsten. benim gibi matrixe bi tık ön yargılı yaklaşanlar için garip bir senaryo olduğunu söyleyebilirim
bir de 60 liraya nerde izledin yav ? zorluda bile 45 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 25 Aralık 2021; 0:11:35 > -
Düzgün çevirisi ne zaman çıkar acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim puanım 5 ama matrix fanboyu olsaydım patlatırdım bi 2
-
Abi ne ağlıyonuz anlamadım. Filmsizlikten yancağınıza kötü diyonuz. Mis gibi aksiyonu hikayesi orta seviye bir film 7/10'luk. Gerçekten çıkış fikri ve ortam efektler vs. Her şeyiyle güzeldi. Tabi eski Matrix filmlerine göre cılız kaldı diyebiliriz. John Wick 4 ü de aptal mı bunlar nedir 1 sene ileriye attılar. Nası bi kafa bu yaa. İyi ki bi DR Strange'miz var. Reizzz
-
valla benden yorumlardan üzülmüştüm... yine de matrix delisi olarak gittim...
daha ne yapılabilirdi... sonuçta para veren öttürüyor olayı...
bence 2.üçlemenin 1.filmi olarak aldığımda gayet iyi...
bakın eskiden fikirler için çekilirdi flimler, şimdi bu devirde para için çekiliyor...ki parayı koyanın düdüğü çalıyor...
bana kalsa animatrix gibi nasıl başladı savaş makinalar nasıl oldu vs. çekilseydi kimse gidip izlemezdi...
ben beğendimki daha devamı gelir bence...
Bulut Atlası diye harika bir film vardı???
Kim izledi diye sorsam kimse hatırlamaz...
-
Hayır gerçek kişi google translate kullanmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X