Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk üçlemenin çok altında maalesef film. Orjinal bulduğum yerleri oldu ancak genel olarak bir matrix fanı olarak çok beğendiğimi söyleyemem. Ancak yine de Spiderman imdb'de 9 alırken bunun 5.9 olmasını saçma bulduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim. Yorumlara çok bakmadan gidip izleyip herkesin kendi fikrince değerlendirmesi lazım bana kalırsa filmi. İlk yarı fena değil derken ikinci yarı ve sonlarında vasat bir filme dönüştü benim gözümde . "Power of love" gibi bir konsept koskoca matrix evrenine hiç yakışmamış ve çok gülünç durmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha alt yazı yok demi? Paşamız hafta sonu çevirmekten de mi vazgeçti naptı. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

Edit:

Şimdi baktım böyle mesaj atmış %20'deymiş paşamız. :) Her türlü 2 gün daha bekleyeceğiz..The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIMehmet Büyüklertwitter
    “#MatrixResurrections %20. Yetişirse pazar gece, yetişmezse pazartesi.”
    https://twitter.com/mbuyukler24/status/1474726113976926212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 25 Aralık 2021; 17:26:30 >
  • Film parodi gibi olmuş. Meta film işte belli şeyler bas geç. Günümüz filmleri gibi bomboş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 25 Aralık 2021; 17:18:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki önceki filmlere kıyasla tam bir rezalet.Sinemada para vb geçtim çabanıza yazık.Evde zar zor izleyip bitirdim.10 üzerinde 5-6 anca eder.Terminator son vahim film den sonra zaten eskiye dönüş devam filmlerinden hiçbirşey beklemiyordum ve bu film sayesinde ne kadar doğruymuş onu görmüş oldum.Spoiler verilecek bile filmde derinlik yok.Evinizde boş vaktiniz varsa indirip izleyin.

• MoÇü kullanıcısına yanıt

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II  Subscene'de bir altyazı vardı biraz bakmıştım ama tamamını test etmemiştim film gebermesin diye. Gerçi filmle ilgili o kadar çok olumsuz yorum gördüm ki izlemek için iştah da kalmadı. Hani değil 2 gün 2 hafta sonraya altyazı geliyor deseler çok da umrumda olmaz artık.

• Bu Neo ise

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

Bu aşağıdaki kim ?

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

John Wick görünümlü çakma Neo izledik resmen, senaryo hikaye zaten leşte izlenilecek birşey değil. Bari şunu Neo'ya yapmayaydınız yaa, şu kendiyle özdeşleşen gözlüğü bile takmadı yaa, o pardesüyü bile giydirmediniz. Baştan aşağı ezik, kaçan bir Neo, eski filmlerdeki o ikonik mermi durduma sahnesini bile rezil ettiniz. Yani oturup şu Matrix efsanesine nasıl zarar veririz düşünsek, inanın bu kadarı benim aklıma gelmezdi.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Matrix 1-2-3'ü sinemada izlemiş gibi oldum
  • Kült bir film olan Independence Day'den sonra ikinci film Independence Day: Resurgence ne kadar kötüyse, Matrix Resurrections de o derecede kötü ve gereksiz olmuş. Bazı filmleri tadında bırakıp devam filmi yapmamak en iyisi.

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    sıkıştırmayın çocuğu ciddi iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezim doğruysa yaşınız 35+ falan The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II  benim gözlemlediğim yaş skalası azaldıkça eleştiriler ya "çöp" ya "epic" şeklinde arası yok The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II bu arada matrix fanı olup da bu filme olumlu yorum yazan tek entry bu heralde

• sadays S kullanıcısına yanıt

gidemedim zaten çünkü 2 doz aşı istiyorlar sinema girişinde The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

• Filmin ilk yarısı gayet güzel ve ilgi çekici bir şekilde beklentilerimin çok üstünde ilerlerken maalesef ikinci yarısında freni patlamış kamyon gibi aşağıya doğru gidiyor maalesef.

• Film matrix değil kurgular çok çok eski. Çoğunun alt yapısı yok. Neo ezik ama öyle böyle değil mermi sahnelerinde elini iki şekilde açıp o duruş pozisyonu çok saçma uçamıyor ve bunu komedi ile harmanlamaya çalışmışlar koca felsefe neo ile trinity aşkına dönmüş temas ettiklerinde oluşan güce morpheus dahil olup selenayı çağırsalar tam yerinde olur.. Bazı sahneler aksiyon olsun diye sürekli kavga ediyorlar.. Olmadı matrix 4 bu olmamalıydı ya 20 yıldan fazla bekledik böyle senaryo yazılmamalıydı 10 üzerinden 6 zor veririm bu filme.. Matrix benim için 123 olarak devam edecek açıp 4. Evde izleyecek matrix fanı çıkmaz bence

• BayJupiter kullanıcısına yanıt

Kahini ortadan kaldırıyor ama bazı proğramların kendi özgü iradeleri mi var bir sürü anlamsız şey anlatıp sonucu aşka bağlamaları saçma.. Trinity öldü ilk filmde! Demir girdi kadına makina değil tillahı gelse nasıl geri döndürdü o kısmı hızlı geçmişler bir sürü saçmalık vardı filmde

• help21 kullanıcısına yanıt

:) hadi trinity'e boru girdi de çıkarttılar iyi ettiler yedik diyelim, hadi neo'ya doping bastılar iyi ettiler onu da yiyelim. yau neo'nun gözleri közlendi, onu nasıl pürüzsüz eski haline getirdiniz be sevgili süper yaratıcı senaristler. 20 yılda bunu mu düşünebildiniz karakteri hikayeye döndürebilmek için. hadi bunu düşünebildiniz bari gerçekçi olsun diye bir iki ayrıntı ekleyin. iki plastik makyajla yara izi falan bir şey yapın gerçek dünyadaki neo'ya. gözleri teknolojik protez göz olsun bir şey olsun ne bileyim. hani saçma senaryonuzu biraz destekler bir iki ayrıntı ekleyin de yememiz kolay olsun. yani saatlerdir hala sövüyorum yapımcısından senaristine kameramanına kadar. filmin berbat olmasına üzülmüyorum, gönlümdeki beynimdeki o güzel matrix evreninin içine etmelerine üzülüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.