İşin garip ve komik tarafı da o zaten. Bi tane adamın biri ben çevireceğim diye atladı ortaya sonra keyfine göre bahaneler uydurup işi uzattıkça uzattı. Bir tane çevirmenin birisi de bu adamdan bi cacık olmaz filmi bekleyen 4 5 gündür tonla adam var bari ben çevireyim demedi. Evet maalesef koca ülkede filmi çevirecek başka adam yokmuş tek kişinin keyfini bekliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 26 Aralık 2021; 12:16:11 > |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
planetdp çevirisi fena değil. Genel itibariyle film hakkında olumsuzluk hakim. O yüzden planetdp çerisi izleyip sonrasında daha iyi anlamak-kavramak için mbuyukler24 çevirisi yapıştırırsınız. Ben öyle yapıcam.
https://s4.dosya.tc/server14/971n9z/urrections-turkce-25-fps-subrip-349875-planetdp__1_.zip.html
-
pazar pazartesi hazır diyor ama bu hafta sonunu da kaçırmış olacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dosya.co
İndir The Matrix Resurrections (2021) [EN] 720p WEB DDP5 264 naisu rarhttps://dosya.co/69u95a9z2hwx/The_Matrix_Resurrections_(2021)_%5BEN%5D_720p_WEB-DL_DDP5.1_H.264-naisu.rar.htmlçeviri 2 gün önce çıktı zaten, çevirmenden almıştım, sadece turk torrent sitesine verildi orada da davetiyeli üyelik olduğundan erişimde sorun oldu, sadece çeviriyi paylaşma konusunda sıkıntı var, opensubtitles vs çevirilerde bugs olan isim böcek diye çevrilmiş ise tekrar izleyin bence :)
üstte, çevirmenin yolladığı altyazı mevcut, silinmeden indirin, iyi seyirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Aralık 2021; 13:27:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Altyazı bile telif yiyor.
Bu sebepten dolayı da pek uğraşmak istemiyorlar sanırım. Sonuçta siteye yüklemeyecek.
-
lana wachowski neyin kafasını yaşıyorsa, kendindeki değişimi filme de aktarmış ortaya berbat bir şey çıkmış.
Böyle filmleri Denis Villeneuve gibi yönetmenler çekmeli. Çünkü ciddiyet sıfırın altına inmiş.
Makinelerin yerinde olsam bu filmi çekenlerin peşine düşerim.
-
hiç beğenmedim, resmen ilk yarı uykum geldi.Öyle bir film.
Üşüyoruz reis...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Aralık 2021; 14:26:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
filmi eksi' de yerden yere vurmuslar. acikcasi kotu yorumlar yuzunden sinemaya gidip izlemedigim cok film oldu, sonra evde izleyince keske sinemada izleseydim diyorum
cok kararsizim
-
Star Wars'ın devam filmlerinden bile daha kötü bir devam filmi çekmeyi nasıl başardınız ya 5.9 imdb puanı bile fazla tamamen isim üzerinden para kazanalım kafasıyla çekilmiş vasat bir iş
-
Ekşi'de kralını yapsan yine içinden geçenler çıkar da DH'de bile bu kadar çok kötü eleştiri alan yapım olunca ya da çeşitli sitelerden çok düşük puanlar alınca ben sinemada izlemekten vazgeçtim. Zaten ışık da kısıyorlar, aslında sinemalar böyle olduğu sürece inadına gitmemek lazım. Boşver bunu evden izle. Bence sadece gerçekten kaliteli yapımlar sinemada izlenmeli ve ödüllendirilmeli.
Teşekkürler
-
Sakın oyle bir hata yapmayin hocam. Yol yakinken evinizde izleyip geçin. 40-50 lira bilet parasına yemek yiyin ya da evinize mutfak malzemesi alin ne bileyim fakire fukaraya verip sevindirin. Ama bu matrix parodisine gişe artısı kazandırmayın. Aslında hiç izlemeyin bence, ilk üçlemenin tadını bozmayın hatıralarınızda kalan diyecegim ama insanogluyuz meraktan yine de görmek istersiniz filmi. O yuzden korsan izleyin de matrix sevenlerle dalga geçercesine bu absürd komediyi vizyona sokan yapımcıya birşey kazandırmayın bari. Ben eşimle gittim dun sabah sinemasina, 100 lira para verdim oyle yaniyorum ki o paraya anlatamam. O yuzden nacizane bir forumdaşınız olarak uyarayım sizi kaptırmayin paranizi bunlara.
çevirmen kim kardeş?
-
twitter adresi altyazıda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Aralık 2021; 16:46:7 >
hiç tanıdik gelmedi başka hangi filmleri çevirmiş genelde kaliteli çevirmen tercih ederim öteki türlü film zevkinin içine ediyorlar
Sanırim Dexteri çevirmiş işin kötüsü onu da izlemedim
Sinemada izledim ama değmezmiş. Amatör işi. Matrix serisine hakaret derecesinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X