Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

filmde neo nun kayboluşundan sonra 60 yıl geçti diye bağladılar oradan ama biraz daha dikkat etmeleri gerekiyordu .

olayı hala neo ile trinity nin aşkına bağlayıp da kızanlar var alakası yok . olay 3. tek sonra devamının senaryosu ama saçmalıklar var trinity o kadar delik deşik edildikten sonra nasıl hayatta kaldı .

morpheus neden tip değiştirdi onu anlamış değilim

film 50. dakkaya kadar güzeldi izlemeye devam ediyorum iyi bağlamışlar ama sonu nereye varacak bilmiyorum kötü film değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 25 Aralık 2021; 23:31:50 >
  • Filmi izleyebileceğimiz bir yer var mi ?
    Kimse begenmemis sinemaya gitmekte kararsizim
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

yok hocam yaşlanma olayını demiyorum. 3.filmde gözleri yanıyordu baya köz oluyordu gözleri ve çevresi neo'nun. nasıl becerikli makinelerse eski halinden daha iyi hale getirmişler adamın gözlerini :)

• dakka 50 deyim trinity o kadar yediğinden sonra nasıl hayatta kaldı anlamadım . ama 3. sonunu iyi bağlamışlar . 5. 6. filme kadar devam eder bu . da keanu nun bu filme ömrü yetermi bilinmez :) .

la kardaş morpheus neden yaşlanmamış peki anlamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 25 Aralık 2021; 23:39:37 >
  • Matrix tam bir aşk filmi ben çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Bu film giriş seviyesinde. 5 6 muhakkak gelecek çok daha güzel olacaktır.
  • 4. filmle ilgili spoiler verenler, forumun spoiler butonunu kullanın. Aramızda henüz izlemeyenler var.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

hocam siz şu filmi bir izleseniz de, şu konu başlığı rahat etse artık.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 25 Aralık 2021; 23:45:44 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Az kaldı, çok yakında. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 

• Bence Neo olacaksa filmde geçiş filmi olmalıydı yoksa çok başka bir şeyler anlatmalıydı aynı evrende geçen . Ben pek sevemedim, aksiyonu yedirememişler filme iniş çıkış yoktu mesela.

• The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II

• Flashback FMyoutube
    The Matrix Reloaded (2003) Scene: Neo vs Smith Clones Fight Playlist: https://is.gd/oMDh6T Storyline: Neo and his allies race against time before the machines discover the city of Zion and destroy it. While seeking the truth about the Matrix, Neo must save Trinity from a dark fate within his dreams. Directors: The Wachowski Brothers Cast: Keanu Reeves (Thomas A. Anderson \ Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Anne Moss (Trinity), Hugo Weaving (Agent Smith), Monica Bellucci (Persephone), Daniel Bernhardt (Agent Johnson), Gloria Foster (The Oracle), Jada Pinkett Smith (Niobe), Harold Perrineau (Link), Lambert Wilson (Merovingian), Harry J. Lennix (Commander Lock) Production Companies: Warner Bros. Village Roadshow Pictures Silver Pictures NPV Entertainment Heineken Branded Entertainment WarnerMedia© #TheMatrixReloaded #KeanuReeves ********************************************************************** If you like 'DC Comics' - welcome! "come together, right now!" SUBSCRIBE: https://goo.gl/fHigf5
    https://www.youtube.com/watch?v=UvLQMMaVmzU

1999 yılında şöyle dövüş sahnesi çekip.Günümüzde nasıl bundan 1000 kat berbatını çekebiliyorlar anlayabilmiş değilim...

Edit: Ayrıca websitelerinde şöyle güzel bir sayfa yapmışlar 2 haptan birini seçince videonun gidişatı ve videonun içinde konuşan adamın konuştuğu şeyler değişiyor.İşin en ilginç kısmı ise adam videoyu izlediğiniz zaman ki saati ve dakikayı söylüyor ? Bunu nasıl yapmışlar ya..

thechoiceisyours.whatisthematrix.com
    CHOOSE YOUR REALITY
    https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 26 Aralık 2021; 1:4:34 >

• hernos2 kullanıcısına yanıt

Pc saatidir değiştir farklı çıkar büyük ihtimal

• The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIIGNyoutube
    The Matrix Resurrections debuts in theaters and on HBO Max Dec. 22, 2021. Spoiler-free review by Amelia Emberwing. The Matrix Resurrections is the kind of film that will go down in cult history because it is so laughably bad. Truthfully, I can't even say it's unenjoyable because I spent so much of its overly long runtime giggling over how jaw-droppingly misguided the majority of it is. And, even with how rough it is, folks looking for that nostalgia will get exactly what they're looking for. Granted, it's exciting to see Neo and Trinity again, and the new players are exciting additions to a complicated canon. At the same time, so many good ideas (and the visual effects) are met with truly shoddy execution and an unbearable desire to be constantly meta that the best summary available is "Less than the sum of its parts." #IGN #Movies #TheMatrix
    https://www.youtube.com/watch?v=biKqHkGm3s8

:/

• Spoiler'sız İnceleme. Eleman özetle fena değil demiş.

• 4 gündür altyazı beklemekteyim ne zaman çıkacakmış Tüekçe altyazı acaba arkadaşlar

• MoÇü kullanıcısına yanıt

Çeviri yapan başka adam yok mu koca ülkede neden bu kişiyi bekliyoruz?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.