Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
9
Favori
36.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

White Rabbit çok sevdiğim bir şarkıdır ondan bile soğuttu yemin ederim.

• Matrix'in parodisini yapmışlar

• funnel kullanıcısına yanıt

Biri

"oemer @ about 17 hours ago

Google tercüme yetersiz berbat!"

demiş.  

Ben de indirmiştim, bunu görünce sildim.

• geçen hafta spiderman e bu hafta da matrix e gittim. film için o kadar kötü ifadeler kullanıldı ki hiçbir ümidim kalmamıştı. Filmden çıktıktan sonra acaba ben başka bir film mi izledim dedim. 10/10 verilen spiderman ile bu matrix filmi arasında bu kadar fark var mı? asla yok. tabii biri matrix ben de 99 da izledim 2.filme ilk gün sabahtan gitmiştim okulu kırıp. Senaryo sırıtmıyor bence çoğu beğenmeyen kişi filmi tv veya bilgisayardan izledi. O havaya girmek lazım. Ayrıca devamı mutlaka gelecektir hikaye bitmedi.

Spoiler:

Neo tabii ki son filmdeki neo olmayacak herkesi dövsün olsun bitsin mi adam uçamıyor bile. Güçsüz olup diğer filmlerde tekrar güç kazanması daha iyi olur.

Ayrıca günümüze göre ajanları revize etmeleri ve teknolojiyi gayet güzel yedirmişler.

Son olarak matrix ve star wars hayranı biri olarak star wars uzun yıllar aradan sonra çok daha büyük hayal kırıklığıydı matrix için umduğunu bulamayanlar var ama bu kadar gömmek çok abartı olmuş.

• Arkadaslar ilk seriyi cok seven biri olarak 4.filmi berbat buldim. Hatta izlerken telefonla oynamaya basladim. Bastan asagi sacmalik dolu. Berbat bir film olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar beynimden 2.5 saatlik bir anımı sildirmem lazım. Var mı tanıdığı olan. Ulan carrie ulan Keanu bizim bu trilogye olan saygımız maalesef sizde yokmuş. Nasıl evet dediniz de bu filme Matrix evrenine ihanet ettiniz. Çok net söylüyorum izlemeyin izletmeyin Matrix 3leme olarak kalsın hafızanızda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Matrix üçlemedeki hele matrix 2 deki aksiyon sahnelerini bekleyen çok üzülür. Çok basit aksiyon bolbol cgi vardı. Hele merovingian karakteri neydi öyle ya, o dövüş sahneleri harikayken burdakiler nekadar basitti. Orda kostümler bile harikaydı, burda özenilmemiş basitti, sanki iki filmi aynı yönetmen çekmemiş gibiydi. Çok büyük farklar var.

• Filmi nerden nereye anlatayım bilemedim

Spoiler

Film de resmen ilk Matrix ile.alay edilmiş

Kahin sanki Neo seçilmiş kişi programı yuklemedi

Sonda trinity seçilmiş kişi oldu oh shit dedim

Neo kurtulması da bir grup Ergen o efsane hadi onu çıkartalım demeleri ile kurtulması

Hele filmin başından sonuna Neo. Replikler çoğunlukla yeah anladım yeah diye geçiyor

Madem bu seçilmiş kişi değil nasıl olur da mermileri durdurur , roketi saptırır ?

Filmin tek amacı trinity kurtarmak neymiş anahtar ikisi ile bir oluyormuş

İlk 3 film de bu hiç bir yerinde.yok

Mimar ile görüşmede 3 filmde mimar 6 kere Matrix yaptık her seferinde sen seçilmiş kişiydin.diyor

7 döngü de kâhin. Aşk da ekleyerek sonucu değiştiriyor

Burda tam tersi herşey trinity bağlı diyor

Filmin ilk 40 dk birşeyler anlatıyor dedim

İkinci kısmını izlerken lütfen ilk kısma geleyim dedim tekrar

Film bir devam filmi olarak berbat ötesi

Matrix değilde. Lana nin ıslak.ruyasi desek en azından 6 alırdı

Şu haliyle 4 alır

• Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin bin belası. Ne diyeyim.

Ulan hiç mi kimse -aga biz ne yapıyoruz. demedi.

Lan bize senaryo geliyor 10 kere okuyup revize yaptırıp öyle çekiyoruz. Bak normal düz tr dizisi bu ha.

Oğlummmm bu ne.

Imax de giderim torrent den izlemem diyordum puuuuuuuu

• boyieee kullanıcısına yanıt

Filmin yönetmeni bile bu filmi çekmek istememiş stüdyo zorlamış yönetmen bunun üzerine filmi özellikle kötü çekmiş hatta ilk filmin parodisi şeklinde çekmiş. Filmin içinde bile stüdyonun zorlaması sonucu bu filmin çekildiğinden bahsedilmiş. Siz hala o kadar kötü değildi falan filan diyorsunuz. Berbat bir filmdi ötesi yok .

• İmdb puanı 5.9'a düştü; daha da düşecek muhtemelen..

aslında bu film bence bir travestinin ego tatmininden fazlası değil, herif cinsiyet değiştirmiş tam bir kadın olduğunu ispatlayabilmek için aklı sıra the one'ı kadın yaparak kadınları yücelten bir film yapmak istemiş.. üstelik senaryoda insanların aklıyla dalga geçerek daha çok 1.filmi ısıtıp ısıtıp 4. filmde de yine 1.filmin prestijiyle yolumuzu bulabilir miyiz fikriyle hareket etmiş..

aklı başında ve iq'su belli bir seviyenin üstünde herkes filmin berbat olduğu yönünde hem fikir..

• 5/10

Beğendiğim noktalar var. Mesela çıkış noktası fena değil. Bitmiş bir hikaye üzerine ancak bu kadar olur zaten.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Neo yu matrix'e geri koyup mavi hap dayamaları fikri falan fena değil. Ama tekrar kurtuluş hikayesi tırt. Makinelerin insan doğasını daha iyi anlama çabası fikir olarak iyi ama yeterince iyi işlenememiş. Genel olarak filmde ne anlatılıyor, amaç ne, neyin mücadelesini veriyorlar belli değil. Hikayede çok fazla kopukluk var. Ajan Simith döndü ama nasıl döndü bilmiyoruz. vs. vs.

Bazılarının aksine ben renk paletine fazla takılmadım. Sonuçta yeni versiyon. Ama sinematografi ilk filmin tablo gibi olan her karesine göre çok daha gelişmiş kameralara rağmen epey geriye gidip nerdeyse dizi seviyesine gelmiş. Bir de eski filmlerden koyulan sahnelere hiç gerek yoktu. Oyuncu seçimleri de kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 25 Aralık 2021; 13:16:46 >

• Moueson kullanıcısına yanıt

yönetmenin bile isteye kötü çekeceğini nasıl düşünebilirsin. WB ile ilgili dalga geçme kısmı yapılmış o kadar. Bir kere yönetmenin bir anlaşası yoktu ki matrix ile ilgili nasıl zorla çektirsinler. Neyse 10 kişiden 9 u beğenmemiş. Ben de çok beğendim demiyorum. Sadece söylendiği kadar kötü değil bence. Berbat falan hiç değil bana göre.

• Simdi sinemadan çıktık, tek kelimeyle berbat. Henuz izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim bence hiç izlemeyin, Matrix üçlemesindeki o lezzeti aklınızdan silmeyin boş yere. İmkan olsa hafızamdan son iki buçuk saatlik kısmı silerdim.

Değer miydi böylesine gönüllere taht kurmuş bir seriyi üç kuruş daha kazanalım diye çöp etmeye. Beklentim puanlardan ve yorumlardan dolayı zaten çok yoktu, ortalama seviye bir matrix filmi ile karşılaşsam bana yeter diyordum. Ne kadar kötü olabilir ki diyorum.. ama düşük.puan verenlerde kötü yorumlayanlarda sonuna kadar haklıymış meğer. Bu kadar berbat bir film beklemiyordum gerçekten. Senaryoyu 15 yaşında ergenler yazmış muhtemelen. Efektler falan da nedense bir garip. Sen Matrix'sin sinema sektöründe özel efekt alanında çığır açmış bir yapımsın. Bu filmde efekt kalitesi niye böyle? Bunların yaptığı kadarını dalga geçtiğimiz fast an furious serisinde defalarca yapıyorlar. Spoiler olmasın filmin orta kısımlarında dövüş sahnesi var toplu. Ulen kim kime vuruyor kim nereye ateş ediyor ne oluyor bitiyor anlayamadım o sahnelerde. Bu kadar mı kötü çekilebilir.

Çok büyük bir hayal kırıklığı oldu gerçekten. Hiç bulaşmasaydım, hiç izlemeseydim keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 25 Aralık 2021; 15:46:15 >

• Ben aslında çok da hayal kırıklığına uğramadım . Ama filmde insanlığın makinalarla nasıl savaşa başladığını , o zamandan bu zamana gerçekte kaç yıl geçtiğini yani gerçek dünyanın sahnelerinin daha çok filmde yer kaplamasını beklerdim . Ziona ne olduğunu daha detaylı bilmek isterdim . Deus Ex machina hiç filmde yok mesela . Onun bu filmde baş karakterlerden biri olacağından bahsediliyordu . Filmin sonunda belirsizlik devam ediyor . Sanki devamı gelecek gibi .

• Imdb ye gidip uye oldum sirf 1 puani yapistirayim diye, neoyada yaziklar olsun bu senaryoyu cekmis. Herhalde settekilere saat almasinin sebebi ben burdan gelen parayi yiyemem helal olmaz diye dusundu.

• Uzun uzun yazmaya bile değmez. 3. film bile bunun yanında başyapıt kalır. Filmin kendisi bile ne anlattığını bilmiyor. Aksiyon sahneleri olsun en azından diyorsunuz o da yok. Amatörce çekilmiş. Sahne geçişlerini bile ayarlayamamışlar. Eliniz kırılsaydı da çıkartmasaydınız şu filmi.

• Şu an sinemadayim ilk yarısı bitti hiç fena gitmedi beklediğimden iyi gidiyor..

• Moueson kullanıcısına yanıt

Filmin yönetmeni çekmek istememiş argümanı bana çok saçma geliyor. Lütfen yanlışsam düzeltin. Bu tür işler sözleşme üzerinden yürümez mi? Sözleşmeyi kabul etmezsin, yapmazsın filmi. Silah zoruyla mı yaptıracaklar? Bu argüman yönetmenin kötü işini görmezden gelmeye getiriyor biraz. Ona yaptırmasalar başka birine yaptıracaklardı tabii orası ayrı ama en azından Lana Wachowski itibarını korumuş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 25 Aralık 2021; 16:21:20 >
  • StativeDread kullanıcısına yanıt

Arkadaş atmış bence. O iş öyle olsaydı nice film serileri hiç edilmez, farklı beceriksiz yönetmenlerin ellerinde gebertilmezdi. Özellikle kötü çekmiş kısmı da kesinlikle saçma, akla mantığa aykırı. Herhalde mübalağa yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.