Şimdi Ara

The Medium Türkçe Yama YAYIMLANDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
15.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna dair fikir sahibi olmak isteyenler için 14 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Aşağıdaki videodan Türkçe altyazılı bir şekilde izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 21 Ocak 2021; 1:21:0 >
  • Yapimcisi Bloober team bu firmanin oyunlardaki hikaye isleyisine ben bir ısınamadım.Hikayeleri cok soyut anlatiyor.Direk bir hikaye sunumu vermiyor oyuncuya, insallah bu oyunlarinda farkli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 14 Ocak 2021; 6:30:58 >
  • Sabırsızlıkla bekleyişteyiz :) kolay gelsin şimdiden.

• gamepass'e ilk günden gelecek oyun dostlar.

• Sadece yama tanıtımı için bile bu kadar uğraşman beklentilerimizi gerçekten yükseltti. Şimdiden eline sağlık. takipteyim

• Yeni bir bilgilendirme videosu daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 21 Ocak 2021; 1:21:19 >
  • jepalion kullanıcısına yanıt

hocam çeviriyi iple çekiyoruz, elinize emeğinize sağlık...

• Hocam keşke söz verdiğiniz valhalla yamasını bitirseydiniz... İyi çalışmalar.

• Çıkmasına kaldı bir gün indirip köşede bekleteceğim. Umarım sizin yamanız ile oynamak nasip olur kolay gelsin elinize sağlık şimdi den :)

• JRache kullanıcısına yanıt
    Aynen bende yamayı bekliyorum
  • Ya allah askina tamam da yama ciksa bile game pass cilar faydalanamayacaklar . Gine korsana ragbet . Kimbilir ne zaman kirilacak . Su lanet olasi avrupalilarin bizi ve pazarimizi kucuk gormeleri ne zaman bitecek . Detroitten baska oyun yok be adam gibi turkcelestirilmis . Bizi kaile almiyorlar cok mu zor geliyor oyunu turkcelestirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 28 Ocak 2021; 1:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz. Teşekkürler hocam.

• Oyunun çıkar çıkmaz korsana bu kadar çabuk düşmesine şaşırdım doğrusu. DRM yoktu herhalde. Olmaması performans açısından çok daha faydalı. Yama için şimdiden kolaylıklar.

• Oyuna erişim şuandan itibaren oldukça kolay.Altyazınız için beklemedeyiz.

• Oyun 71 TL gibi bir şeydi ilk duyrulduğunda Steam'de. Afedersiniz şimdi 209 TL gibi fahiş bir fiyata yükseltip ardından satın alan yüzlerce ve yıl sonuna kadar satın alacak veya gamepass'ten deneyimleyecek yüzbinlerce kişiye haksızlık bu. Dublaj istedik sanki yapımcılardan. Alt tarafı "ALT YAZI". Bunu çok görüyorlarsa bir şey demiyorum.

• ne kadar sürer acaba çevrilmesi

• Kolay gelsin.

• Reis yamanın durumu nedir acaba?

• Kolay gelsin
    . Beklemedeyiz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.