kafayımı yediniz arkadaş saçma sapan bi oyun için 5 tane çeviri çıkartıyorusunuz? |
The Medium Türkçe Yama YAYIMLANDI (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: r0ketkafayımı yediniz arkadaş saçma sapan bi oyun için 5 tane çeviri çıkartıyorusunuz?
Yedik galiba
-
Translate yama ile oynamayı denedim fakat çeviri çok devrikti. Bu yamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Oyundan zevk alabilmek için bu yama çıkana kadar oynamayacağım.
-
reis tahmini olarak kaç ayda çıkaracaksın acaba tr yamayı şubatın sonuna kadar bitermi yoksa martın ilk haftası felan mı biter herhangi bir tarih verme şansın yok biliyorum veremem diyeceksin ama ben senin kendi şahsi düşünceni öğrenmek istiyorum lütfen yanlış anlama beni
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetReşatreis tahmini olarak kaç ayda çıkaracaksın acaba tr yamayı şubatın sonuna kadar bitermi yoksa martın ilk haftası felan mı biter herhangi bir tarih verme şansın yok biliyorum veremem diyeceksin ama ben senin kendi şahsi düşünceni öğrenmek istiyorum lütfen yanlış anlama beni
1-2 hafta içinde biter
-
elinize sağlık kolay gelsin oynamayı düşünürsem sizin yama ile oynarım artık bayadır uğraşıyorsunuz bu oyun ile
-
Üstad ellerine kollarına sağlık oyunun trailerına kadar çevirmişin valla helal olsun
Böyle kaliteli yamaları özlemiştik tekrardan kolaylıklar diliyorum
-
Maşallah %40 olmuş, gayet hızlısınız, elinize sağlık, takipteyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her ne kadar şuan oynuyo olsam da sizin yamanızı özellikle beklemekteyim, bu kadar özenerek yama yapmanız dikkatimi çekti açıkçası.. Sizin çıkarttığınız yama ile oyunu 1 kere daha bitiricem mutlaka, güzel bi yamanın bizi beklediğinden eminim.
-
Piyasada translate çeviri yama var sanırım ama ben bu yamayı bekleyeceğim. Özenerek hazırlandığı belli. Yüzde 50 olmuş. Emeğinize sağlık arkadaşlar
-
Bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 4 Şubat 2021; 17:9:24 > -
Ben oyunu hala oynamadım. Bir çok ekip ve kişi oyunu çevirmiş ama sizin emeğinize saygıdan ve bu duyuruyu ilk siz yaptığınız için sizin yamanız ile oynayacağım.
Bu arada yorumumu okuyup da bizim verdiğimiz emek değil mi gibisinden saçma sapan mesajlar gelmeden önce belirteyim. Bu benim kişisel görüşüm bu arkadaş kaç ay öncesinden belirtmişti çevireceğini bu yüzden bu arkadaşın yaması ile oynayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 6 Şubat 2021; 17:19:35 > -
reisim tr yama için şu yakuza o içinde bi el atarmısın acaba yama varda bazı bölümleri eksik yada çevrilmemiş
-
Oyunu şu anda Gamepass den bilgisayara kurdum. Yamanız gamepass sürümünde çalışır mı ? Ve %95 seviyesinde bitmiş sanırım. 1-2 güne sonuçlanır mı ? Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hDundarOyunu şu anda Gamepass den bilgisayara kurdum. Yamanız gamepass sürümünde çalışır mı ? Ve %95 seviyesinde bitmiş sanırım. 1-2 güne sonuçlanır mı ? Teşekkürler.
Yama Gamepass sisteminde çalışacak. Yamanın çıkışı ile ilgili net bir tarih veremem ama bu hafta içinde çıkacağı kesin.
-
Ellerine sağlık. Senin yamanı bekliyorum uzun zamandır. Oyuna yama çıktıktan sonra başlayacağım (:
-
hocam bu haftasonunu medium oynamak için ayarladım. Yüzde 99 haliyle de olsa paylaşma imkanınız var mı? bu geceden başlayarak oynamak istiyorum. Sizin altyazınızı bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yama tamamlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 8 Haziran 2021; 4:8:21 > -
Ellerinize sağlık, teşekkürler.
-
Tesekkurler emegi gecen herkese . Bir hesap no su da verseniz isteyenlerin 3 5 kurus katkisi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X