Şimdi Ara

The New iPad (Yeni iPad) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman zaten yeni isim politikasını o zamandan planlamışlar.Ben Ipad 2 yazıyor diye hatırlıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agamli

simdi bu 4g bizde bir halta yaramayacak degil mi, var mi operatorlerin plani?

yok, yaramayacak simdilik.
    Ufukta operatorlerin boyle bir calismasi da yok gibi.
    Once 3g'de yaptiklari yatirimi dibine kadar cikarmalari, onu iyice somurmeleri lazim.
    Ondan sonra ancak 4g konusulur.
  • Hersey bitti, ismi dert oldu. Çocugunuza isim koymuyorsunuzki. 2012 ipad olsa ne farkeder? Cihaz benim beklentilerimi karşılıyor, gerisi teferruat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Hersey bitti, ismi dert oldu. Çocugunuza isim koymuyorsunuzki. 2012 ipad olsa ne farkeder? Cihaz benim beklentilerimi karşılıyor, gerisi teferruat.

Kesinlikle katılıyorum
  • Yeni iPad görücüye çıktı

Apple’ın, uzun zamandır beklenen yeni iPad modeli San Francisco’daki Yerba Buena Sanat Merkezi’nde yapıldı.
    Amerikan bilgisayar grubu Apple, daha iyi görüntü kapasitesine sahip yeni iPad tabletini tanıttı.

San Francisco'da düzenlenen ve Londra'nın da video konferans aracılığıyla katıldığı tanıtımda, son iPhone modellerinde de bulunan ''retina display'' özellikli, çok daha fazla piksel ve daha çok çözünürlüğe sahip ekranı bulunan iPad3 gösterildi.

Sanal klavyesinde yeni bir ''mikrofon'' tuşu bulunan tablet bilgisayar, 4G hücresel telefon şebekesiyle uyumlu olacak. Yeni iPad'de ayrıca İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca bir yazdırma programı da bulunuyor.

Kamerası da 5 megapiksele yükseltilerek daha iyi hale getirilen iPad3, yüksek çözünürlüklü video çekebiliyor.

Apple, tanıtımda ayrıca internet bağlantılı televizyon segmentindeki varlığını pekiştirmek amacıyla geliştirdiği basitleştirilmiş bir arayüze sahip yeni Apple TV kutusunu da sundu.

Yeni tablet aralarında ABD, Fransa, Kanada ve Almanya'nın bulunduğu birçok ülkede 16 Mart'ta satışa sunulacak. 

APPLE TV

Apple, tanıtımda ayrıca internet bağlantılı televizyon segmentindeki varlığını pekiştirmek amacıyla geliştirdiği basitleştirilmiş bir arayüze sahip yeni Apple TV kutusunu da sundu.

YENİ iPad'İN ÖZELLİKLERİ

- Yeni iPad, eski modeline kıyasla dört kat daha yüksek piksele sahip,

- A5X çipli çift çekirdekli işlemci,

- HDTV 1080 piksel video kayıt özelliği,

- Arkasında 5 mega piksel iSight kamera,

- 2048 x 1536 piksel ekran çözünürlüğü.

- Maksimum 72 mbps 4G LTE (kablosuz hızlı veri transferi).

- Arka panelde aydınlatma,

- Apple tasarımı ISP,

- Hibrit IR filtresi,

- 4G ile 9 saat batarya ömrü,

- 9.4 mm kalınlık,

- 0,630 gram ağırlık.

- 4G LTE'nin yanı sıra WiFi, Bluetooth ve 3G.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Hersey bitti, ismi dert oldu. Çocugunuza isim koymuyorsunuzki. 2012 ipad olsa ne farkeder? Cihaz benim beklentilerimi karşılıyor, gerisi teferruat.

+1
  • Neden 5 MP o ekrana biraz daha abartabilirlerdi MP bakımından ama sorun yok sonuçta güzel makina :)
  • benim merak ettigim amerika da 4g modeli sim kilitli mi olacak yoksa sim kilitsiz mi ?

Su an icin simkilitsiz diye bir ibare goremedim.
  • Yeni İpad 'e Aksesuar olarak bakarsak Smartcover kullanılabilmeye devam ediyor.
    Ekran Koruyucu Firmaları (Wrapsol,Bodyguardz,Zagg gibi) Ön ve arka koruyucuları İpad 2 ve Yeni ipad aynı ürünler.
    Sadece Arka kasa değişimi sebebiyle kılıflarda değişiklik olucak.
  • quote:

Daha adam gibi 3G alamıyoruz.
  • Ekran kartının artırılması şuan için gereksiz yani bende ipad 2 varken bu yüzden ipad 3 almam :) zaten bütün oyunları çalıştırıyor. Çok oyunda oynamam ya neyse , Ekran kalitesi normalde yeterliydi ama ilerisi için iyi bir adım yine sırf bunun için yeni ipad almam . Kamera desen ipadi kamera için kullanmadığımdan oda benim için şimdilik önemli değil bu demek oluyorki ipad 4 çıkana kadar ipad 2 ile devam .

Elinde İpad 2 olan birisinin yeniden ipad 3 olacağını sanmıyorum. Ben almayacağım işime yarar hiçbir yenilik yok. Yapılan değişiklikler ileri için iyi sadece ipad 4'e kadar zaten ipad 2 de hertürlü oyun ve uygulama kasmadan sorunsuz kullanılır. Düzeltme bence ipad 5 çıkana kadar ipad 2 hertürlü oyunu sorunsuz ve kasmadan çalıştırır. Bu grafik işlemci artırımları falan göz boyamadan öteye gitmiyor. İpad 1 elinde olan geçebilir ama elinde ipad 2 olan birisi için yeni ipad bence pek birşey vaat etmiyor değiştirmeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 7 Mart 2012; 23:29:35 >

• isight kamera nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Ekran kartının artırılması şuan için gereksiz yani bende ipad 2 varken bu yüzden ipad 3 almam :) zaten bütün oyunları çalıştırıyor. Çok oyunda oynamam ya neyse , Ekran kalitesi normalde yeterliydi ama ilerisi için iyi bir adım yine sırf bunun için yeni ipad almam . Kamera desen ipadi kamera için kullanmadığımdan oda benim için şimdilik önemli değil bu demek oluyorki ipad 4 çıkana kadar ipad 2 ile devam .

Elinde İpad 2 olan birisinin yeniden ipad 3 olacağını sanmıyorum. Ben almayacağım işime yarar hiçbir yenilik yok. Yapılan değişiklikler ileri için iyi sadece ipad 4'e kadar zaten ipad 2 de hertürlü oyun ve uygulama kasmadan sorunsuz kullanılır. Düzeltme bence ipad 5 çıkana kadar ipad 2 hertürlü oyunu sorunsuz ve kasmadan çalıştırır. Bu grafik işlemci artırımları falan göz boyamadan öteye gitmiyor. İpad 1 elinde olan geçebilir ama elinde ipad 2 olan birisi için yeni ipad bence pek birşey vaat etmiyor değiştirmeye değmez.

aynı fikirdeyim.
    ayrıca ipad 2 daha ince ve daha hafif...

• ipad 2 de de cihaz uzerinde sadece ipad yaziyordu. Seri isimlendirmek cok da gerekli degil, yani ipad 2 de bile cihaz uzerinde iki vurgusu yoktu. Hd diye sacma bi isim vermekten cok daha iyi olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

Bence ismi çok iyi olmuş ilerde ipad 10 olmasındansa her seferinde ipad denmesi güzel bu durum iphone da da devam eder umarım

Nasıl yeni macbook veya imac çıkınca 1,2 diye adlandırılmıyorsa bunda da olmaması iyi olmuş açıkcası

Aynen öyle. Aynı arabalardaki BMW gibi düşünebilirsiniz. Yeni BMW 3 serisi diyoruz, ya da yeni Audi A3 diyoruz. Her kasasının değeri oluyor... Aynı mantık. Yoksa iPad 1-2-3-4-5... sonu olmaz, ileriyi düşünmek gerek...

Ancak tabiki bir kasa kodu olmasında fayda var. Mesela arabalar ilk bakışta hangi kasa anlaşılıyor ancak iPad anlaşılamayabilir. Arabalarda bile 5 serisine F10 3 serisine F30 deniyor. Eski kasalar E36 - E46 gibi kodları var. Ya da Canon'daki gibi (5D MK3) kullanabilirler. Zamanla anlayacağız.
  • Valla bu ipad in ismi funboylari büyük saskinliga ugratti:)
    Bu isimle hava atamicaklar ondan kabul etmek istemiolar bu ismi.
    Ne var haci sende, yeni ipad ondan var. ipad 3 demekle onun arasindaki hava farkini atamicaklar onun icin beyenmediler.
  • quote:

Vodafone ve Turkcell' in denemeleri var (halka kapali) ama henuz 3G' nin kaymagi bitmedi
  • benim merak ettiğim bir başka konuda bataryanın şarj süresi.engadgette ve türevi sitelerde batarya kapestesinin nerdeyse 2 katına çıktığı söyleniyor.e ipad zaten 3,5 saatte filan şarj oluyor diye biliyorum.yenisi 6 saat civarında mı şarj olacak?apple mutlaka bunun çözümünü düşünmüştür ama bu saçma isimden sonra böyle bir durumda beklenebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohann

benim merak ettiğim bir başka konuda bataryanın şarj süresi.engadgette ve türevi sitelerde batarya kapestesinin nerdeyse 2 katına çıktığı söyleniyor.e ipad zaten 3,5 saatte filan şarj oluyor diye biliyorum.yenisi 6 saat civarında mı şarj olacak?apple mutlaka bunun çözümünü düşünmüştür ama bu saçma isimden sonra böyle bir durumda beklenebilir...

Yine aynı sürede şarj olur. Akımı arttırmışlardır. Pil daha büyük olduğu için yüksek akımları kaldırabilecek özelliktedir. Fakat ipad 2 4.5-5 saatte şarj oluyor bildiğim kadarıyla. Buda o kadar sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 19 Mart 2012; 13:02:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.