Şimdi Ara

The New World [RP] Açıldı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunumuz geçmiş zamanlardan başlıyor ve getireceğimiz yeniliklerle sürekli bir yenileme olacaktır.
    Şu an oyunda 3 aydınlık 3 karanlık tarafta olmak üzere 6 beylik var üye sayısı arttıkça yeni beylikler eklenecek.
    Oyuna girin ve geçmişten geleceğe ilk adımınız atın

Link :http://thenewworld.phpbb24.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 7 Ağustos 2007; 14:34:41 >

• Ben yaparım ama kıytırık deilse
  • HAYIRLI OLSUN
  • pm den sitenin linkini attım
  • banada atsana
    bi bakıyım
    beyenirsem yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

HAYIRLI OLSUN

sağol oyun açılınca seni de bekleriz
  • @hypsibremetes attım pm'le

gördüğünüz eksikleri söyleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yardım edebilirim istersen.
  • @ahmet ozkan linki attım pmle bi bak

arkadaşlar mod olacaklar beni bilgilendirsin birde varsa eksikleri söyleyin düzelteyim
  • bence şu an için pek bir eksik yok ama
    haftalık altın olayı pek iyi değil gibi
    onu günlük dağıtırsan oyuncular daha çabuk gelişir
    birde altınlarını saklayabilecekleri depo gibi bişey olsun
    sadece askerlede olmaz
    3-5 saldırı ve savunma mekanizmaları koy ve
    oyun eskiden yeniye olduğu için o aletleride sürekli güncelle
  • -cash modu altınları sakalayacakları depo olarak kullanabilirler,
    -saldırı savunma mekanizmaları tabiki olacak site daha açılmadığı için henüz o kadar şey koyabilidim.
    -altınları günlük olarak dağıtmak daha doru düzelttim onu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 7 Ağustos 2007; 12:05:41 >
  • Bir de Askerlerin atak güçleri vb. şeyler olması lazım, askerlerin de araştırma yapılarak yeni tür askerlerin gelmesi lazım örneğin demir araştırmasıyla demir zırhlı şövalyeler vb. gelmesi lazım. Hemen üretilememesi gerekir. Yani yeni ve güçlü askerler üretebilmek için araştırma yapılması gerekir.
  • -Zaten araştırma yapılmadan yeni asker türü de yazılmayacak.Örneğin ateşli silahlar kullanılmaya başlandığında asker eğitim yerine tüfekli askerler eklenecek.Ayrıca demir zırhlı şövalyeler zaten var
    -Atak güçlerini koymayı düşünmedim çünkü atak gücü fazla olan kazanır oyunda ama bu bir rp o yuzden rp yapmak daha önemli gidip mızraklı askerlerin üstüne atlıları yollarsan kaybedersin. o yuzden savaşları rp olarak yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 7 Ağustos 2007; 12:14:58 >
  • Gerçekten de güzeel bir site yapmışsın ve iyi düşünmüşsün. Yardım etmek isterim.
  • Admin olarak yada mod larak yardı metmek isterim pm ile linkini atabilirimisin ??
  • linkline verde uye olayım
  • Güncellendi
  • mangoser linki attım pm ne bak
  • Oyun Açılmıştır Hepinizi Bekliyoruz
  • üye olan arkadaşlar beyliklerini alıp oyuna başlasın, olmayan arkadaşlarıda çağırıyoruz kalabalıklaştıkça oyun güzelleşecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.