Şimdi Ara

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
77.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chtsydn

quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Hayat güzelmi lan

Sen nabıyon

Aga ben duzelmem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal olsa bile ya sahteyse düşüncesi kafanda her zaman olacaktır. Hep tereddütte kalacaksın bence bulaşma.
    Gittigidiyorda orjinal diye satılan ucuz malların yüzde 99u sahte zaten. Bire bir replicadır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

quote:

Hayat güzelmi lan

Sen nabıyon

Aga ben duzelmem artik

Müsait olduğun bi ara WhatsApptan yaz bana, kaybolma bi yere

• Apaçi montu değil mi abi bu?
  • Selam,The North Face montu sahtesinden ayirmak icin barkod kontolu yapacagimiz site varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hahaha harbiden yapmışlar bunu da.

Yalnız bu kodu Amerika'daki sitesinde arayıp sorgulatıyorsun nereye sevk edilmiş nereden satılmış sana bilgisini veriyorlar. Türkiye'de satılanın Türkiye çıkışlı olduğu da anlaşılır sanırım.

Sen ağzını yokla bu bandrolün kodunu atar mısın sorgulatacağım diye.

Sorgulama yapılan yerin linkini verirsen iyi olur hocam. Ben bulamadım.

Bir tane orjinal kod bulup, hepsine aynısını yazmışlardır belki, buradan da anlayamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Yapmayin etmeyin o kadar para verilirmi bi monta.hem bu outdoor isiyle ugrasana gore sanirim.siz metrobusle ise-okula giden adamlarsiniz en outdoor isiniz piknik alaninda mangal yapmak

Hangi montu alalım? Önerin var mı? Bir de ben bu montu alınca kışın tshirt giyip üstüne bu montu giyip üşümeyeceğimi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

gerçek nflerinde çinde üretildiğini düşünürsek aliexpress te satılanlar ya fabrikadan araktır yada fark edilemeyecek kadar küçük defoları vardır. bu defoluları baba markalar satmaz, ya çalışanlara dağıtırlar ya da gelişmemiş ülke pazarlarına uygun fiyattan sokarlar. (adidas lotto falan cayır cayır satar.)

Aliexpresste satılanlar orjinal mi diyorsun yani? Neden o zaman markasını yazmıyorlar, logoyu siliyorlar?

• orijinal diyemem, daha önce aliexpress ten mont hiç almadım yada giyim eşyası. logoyu silmelerinin nedeni bu ürünler normalde satılamayan ürünlerdir. en başından bunu satıyorsa o firmaya bir pay vermesi gerekir. logo gözükmezse sıkıntı olmaz yani.

mesela chanel defolu ürünleri yakar böyle bir durum oluşmasın diye. ama yüzde yüz orijinal veya çakma bunlar diyemezsin fotograflara bakıp. The North Face ürünlerinin kalitesini bilirsin, aldığın ürünü denersin ve bakarsın orijinal mi değil mi o zaman çıkar. (The North Face ürünleri ince yada kalın farketmeksizin sıcak tutar ve hava alır.)

düzenleme:https://www.thenorthface.com/help/mobile.html barcode check i northface app ile yapılıyor, ama onu da ayıramazsınız. orijinal barkodlar kullanılıyor sahtelerde de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 11 Aralık 2015; 17:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Yapmayin etmeyin o kadar para verilirmi bi monta.hem bu outdoor isiyle ugrasana gore sanirim.siz metrobusle ise-okula giden adamlarsiniz en outdoor isiniz piknik alaninda mangal yapmak

Hangi montu alalım? Önerin var mı? Bir de ben bu montu alınca kışın tshirt giyip üstüne bu montu giyip üşümeyeceğimi düşünüyorum.

Eğer istediğin ısınmak ise "gerçek kaz tüyü" mont aramalısın ,
    bende hem north face var hem de başka markanın kaz tüyü montu var , ikisi de aynı sıcaklığı veriyor ,

evet doğru , tişört giyip üzerine kaz tüyü mont giyerek dışarı çıkabiliyorum ve üşümüyorum , ama sadece north face diye 500-600 tl vermenin anlamı yok ,

Mango outlet mağazasından çok daha uygun fiyata gerçek kaz tüyü mont alabilirsin ,www.mangooutlet.com , online satış var , ben aldım ve çok ama çok memnunum .......

• tnf sadece kaz tüyünden oluşmuyor kumaşı dahi kalite ve kendine has özelliği var, Aliexpress satılanlar sanıldıgı gibi yan sanayi veya aynı kalitede cakması olsaydı gider bir türk girişimci aynı montu kendi markası ile üretip burda peynir ekmek gibi satardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 12 Aralık 2015; 15:01:19 >
  • Kendi enerjisini de üretiyor mu ya bu mont? AzCİK pahalı gibi
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam pahalısı burada.

www.hepsiburada.com
    Mont ve Ceket Modelleri - %25'e Varan İndirimlerle
    http://www.hepsiburada.com/jack-wolfskin-anchorage-su-gecirmez-erkek-parkasi-p-OUTSCT1100013SM
  • valla görmeden birşey demek zor.hologramı bile yapıyorlar hocam :)
    en garantisi abd den ya da boyner gibi yerlerden almak.
  • quote:

Extreme outdoor kanada norvex iscvec rusya tasrzi yerlerdi hiking yada bircok sporcu icin tamam gereklide burda seghrin sicaginda gormemisligin dibine vuruyorlar columbia tn face nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

tnf sadece kaz tüyünden oluşmuyor kumaşı dahi kalite ve kendine has özelliği var, Aliexpress satılanlar sanıldıgı gibi yan sanayi veya aynı kalitede cakması olsaydı gider bir türk girişimci aynı montu kendi markası ile üretip burda peynir ekmek gibi satardı

Zaten isyanbulda orjinaline cook yakin binlerce cakma mont var vede cok saglam ve ucuz 30 tl ye kadar bulunabiliyor o yuzden turkiyede tnf colimbia giyinmek sacmalik herseyi n mokinu cikardiklari gibi bunuda mahvettiler herseyin cakmasi cin degil turkiyede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • North Face 3.in.1 kont orjinallik ayrıntılı fotoğraf çektim.

Tüm ürünlerde bu şekilde ayrıntılar var.

Ayrıca ürünün içinde yani astarinda rutubet alıcı var çıkmıyor.

Tüm north face gibi bir çok markada bu ayrıntılar var. Zaten ucuz north face

Salomon

Jack wolfskin

Colombia. Yoktur ya çakma. Ya ikinci el vardır

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardım

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardımy

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardımo

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardımk

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardımtur.

Ya ikinci el yada çakma vardır.

The North Face Mont - Orjinallik Konusunda Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklı33 -- 25 Aralık 2017; 4:16:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.