Şimdi Ara

The Oracles Faction Repu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Proto Drake için Sholazar Basin'de The Oracles Faction için repu kasmak istiyorum fakat bir konuda takıldım kaldım. Map'te bütün verilen questleri yapmış bulunmaktayım. The Oracles Hated durumda fakat istediğimde mağaranın içindeki ismini hatırlayamadığım mob'u kestikten sonra The Oracles'e tekrar honored olabiliyorum ama daily q'lar çıkmıyor. Frenzyheart Tribe Faction'u seçtiğimde ise daily q'lar çıkıyor.

Sıkıntım bu;

The Oracles'e bir türlü repu kasamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. İyi forumlar herkese..

• hiç görev yapmadıysan daily çıkmaması normal.. frenzy'e geç sen.. sonra frenzynin ana köyünün alt kısmında dere kenarında yatan yaralı bir oracle'lar göreceksin birine yardım et.. o seni oracles'lara yollayıp görevleri başlatıyor.. onları bitirince dailyler açılacak..
  • mağaranın içindeki bossu çok yavaş kes boss bir süre sonra yanda buzdaki 2 adamı çözüyor zincirle bağlıyor oracles dailylerini başlatmak için sağdaki mobu kesip soldakini kurtarman gerekli kurtardıktan sonra onda çıkan questi veriyosun ve sana yeni bir quest veriyor onu götürüp teslim ettiğinde 3 tane daily açılıyor fakat bunları bugün değil yarın aç ve dailyler açıldıktan 1 gün sonra yapılmaya başlıyor
  • Çok zor çıkıyor oradan proto drake. 15 20 kere denemişimdir. Hergün Utgarde Pinnacle Heroic farmla daha iyi. Blue Proto Drake çıkıyor 3. bosstan. %2 yada 3 olması lazım drop rate'i.
    Tek başına rahat yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hiç görev yapmadıysan daily çıkmaması normal.. frenzy'e geç sen.. sonra frenzynin ana köyünün alt kısmında dere kenarında yatan yaralı bir oracle'lar göreceksin birine yardım et.. o seni oracles'lara yollayıp görevleri başlatıyor.. onları bitirince dailyler açılacak..

Görevleri yaptım. Dediğin yaralı oracles'i buldum şimdi ama henüz bir göre yok. şimdilik frenzy'e repu kasalım bakalım belki açılır.

quote:

Orijinalden alıntı: drugs

mağaranın içindeki bossu çok yavaş kes boss bir süre sonra yanda buzdaki 2 adamı çözüyor zincirle bağlıyor oracles dailylerini başlatmak için sağdaki mobu kesip soldakini kurtarman gerekli kurtardıktan sonra onda çıkan questi veriyosun ve sana yeni bir quest veriyor onu götürüp teslim ettiğinde 3 tane daily açılıyor fakat bunları bugün değil yarın aç ve dailyler açıldıktan 1 gün sonra yapılmaya başlıyor

Evet bunları biliyorum. ama nedense oracles'i kurtardığım zaman oracles'e honored olmama rağmen hiç daily açılmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Çok zor çıkıyor oradan proto drake. 15 20 kere denemişimdir. Hergün Utgarde Pinnacle Heroic farmla daha iyi. Blue Proto Drake çıkıyor 3. bosstan. %2 yada 3 olması lazım drop rate'i.

Onu deniyorum zaten devamlı :) Hala düşmedi.

• quote:

Çok zor çıkıyor oradan proto drake. 15 20 kere denemişimdir. Hergün Utgarde Pinnacle Heroic farmla daha iyi. Blue Proto Drake çıkıyor 3. bosstan. %2 yada 3 olması lazım drop rate'i.

ilk kez farmlamaya gittiğimde çıkarmıştım ben bu mountu raven lorduda 2. kez şu beyaz elf bineğinide 4. seferde çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

ilk kez farmlamaya gittiğimde çıkarmıştım ben bu mountu raven lorduda 2. kez şu beyaz elf bineğinide 4. seferde çıkardım

ohaa
    ben o lanet ravena 2-3 karakterle 1-2 ay gittim.. tek karakter hala gidiyorum yok..
    mavi protonun bana düşmesini bırak daha düştügünü hiç görmedim :)
    aylarca zulian tiger farmladım o da düşmedi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

ohaa
    ben o lanet ravena 2-3 karakterle 1-2 ay gittim.. tek karakter hala gidiyorum yok..
    mavi protonun bana düşmesini bırak daha düştügünü hiç görmedim :)
    aylarca zulian tiger farmladım o da düşmedi..

Benim oynamadığım hunter da var 1.seferde düşmüştü zaten lvl atlıyordum 80 son olduğu zamanlarda roll ile %100 atarak roll ile kazandığım tek şey.Hatta o kadar absürt bir durum var daha hiç bir şekilde roll ile token kazanamadım ne acıdır

• 3. kez kesicem birazdan hadi bakalım

Bi yandan da Frenzyheart Tribe repusunu kasmaya devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

3. kez kesicem birazdan hadi bakalım

Bi yandan da Frenzyheart Tribe repusunu kasmaya devam ediyorum.

bilgilendirdiğin için teşekkürler

• Geçen gün Stonecore'da şu mountu kaçırdım. Hala üzülüyorum hatırladıkça.

Drop Rate'i %0.8
  • Stonecore'u da yapıyorum her gün, o da düşmedi daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.