Şimdi Ara

The Originals (2013 - ) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
12
Favori
25.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Davina cidden güzel de , en güzel olması biraz abartı olmadı mı?

• Lucien çok güçlü oldu Elijah'ı devirdi resmen.Aurora da geliyor.Bizimkilere allah kolaylık versin işleri zor olacak.
  • Bence vampir günlüklerindeki valerie mi tam bilmiyorum daha güzel
  • aatalante A kullanıcısına yanıt
    izlediğim diziler içerisinde diyeyim :)) Allah sahibine bağışlasın.
  • 3.17

Yav bu ancestorlerin kafası mı güzel? Klaus'un ailesini yok edip yok edilmesi daha zor birşeyin oluşmasına yardım ediyorlar.

Hmm demek Kol'u da ele geçirmişler.

Bu Finn'in çektiği nedir adam sıradan bir vampir gibi bile yaşayamamış.

Matt'in hareketlere bak :D

Vincent o kadar karizma hareketlerle büyü yapıyorki keşke büyücü olaydım diyorum.

Lucien direkt Alpha werewolf-vampire hibrit oldu :D büyü bile işlemiyor.

Klaus harbi üzüldü be.
  • 1.bölümün ilk 15 dakikasını izledim ergen dizisine benziyordu diye kapattım. Devam edeyim mi ? Dizi bu şekilde mi gidiyor şuan bildiğin ergen dizilerine benziyor çünkü.
  • Ergen dizisi değil. Devam edin, güneşli günler gelecek.
  • Yav yeter be yine 1 hafta ara.....

Klaus'un efendilik bağını falan da aldılar şimdi eskiden olduğu gibi gezemiyor ortalıkta. Eskiden Klaus denildiğinde millet tanrı gibi görüyordu, şimdi biraz daha güçlü normal bir vampir gibi. Benim düşüncem Aurora Lucien'in verdiği upgrade serumunu içmeyecek, onu Klaus içip hem Lucien'i öldürecek hemde daha da güçlü olacağı için yine tanrı gibi ortalıkta gezecekti. Ama lıkır lıkır götürdü valla Aurora

• Güzel bölümdü bu sefer işin içinden kolay kolay çıkamayacaklar galiba baya güçlü oldu adam

• Hocam Hepsi planın parçasıydı onlar kısaca klaus boşuna o kadar işkenceyi çekmedi gördüğün gibi plan tuttu auroranın gerçek yüzü göründü zaten kamera olduğunu orda biliyordu klaus. Lucien bilerek oraya kamerayı yerleştirdi. 1-2 bölüm sonra Lucienide öldürürler isterse Beyonder olsun sonuçta köken değilmi bunlar dizinin ismide onun üzerine kurulduğu için böyle olmalı. Bizim damona falan verselerdi bu serumu dağıtırdı bütün her yeri. Serumun yan etkiside yok ilginç olan.

Onu geçtimde bu atalarında kafası güzel yalnız. Kafasına göre vekil seçiyorlar lucienı en iyi en güçlü vampir yapıyorlar çözemedim.
  • 3.18

Aurora ne şeker ya konuşması olsun yüzü olsun ismi olsun

Ulan şu kancalı acı çektiren bıçak da kaç kere girdi Klaus'a sayan var mı?

Bu kökenleri annesi de harbi salakmış o kadar köken yapıyorsun bari belli seviyede büyüye karşı dirençli yapsaydın.Yok neymiş o zincirlerden kurtulamıyormuş.

Ahaha Lucien'ın Aurora hayalleri suya düştü sanıyor Aurora aynı Aurora.

Vay arkadaş ancestorlar her şeyi düşünmüş adam New Orleans'dan çıkamıyor.

Hoaydaa Cami ölmez herhalde bir yolu bulunur.

Bu Lucien da harbi salak o büyüyü yaptıran ancestorlar tersine çevirmesini de biliyordur illa ki.Kaçarım falan diye mi düşünüyor acaba kökenleri sildikten sonra.

• Cami ölür de kurtuluruz umarım, oldum olası sevemedim bu karakteri.
  • Çok iyi be dünyanın en formda dizilerinden biri ilk 3 e oynar
  • 2 haftadır neden yeni bölüm gelmiyor ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Nisan 2016; 9:17:02 >
  • SnaipCorder kullanıcısına yanıt
    tamam güzel ama abartmasak
  • Son bölüm:

Bu nedir ya? Dizide hatun kalmadı..
  • arkadaşlar bugün 19. bölüm yayınlandı mı ?

• Haydaaa kız kalmadı hadi camiyi anladık davina niye ölüyor ulan

bebeğin kanının iyileştireceğini düşündüm demek ki çoktan düşünmüşler bunu basit olur diye.

Şu klausuda üzmeyin arkadaşım yeter adam 1 gün mutlu olamadı ya. Ve bu kadarda ezmeyin.
  • bir zamanlar angel vardı, o dizinin sonlarına doğru Angel ve grubu 4 büyüklere karşı savaşıyordu, bu diziye bakınca dört büyükler zaten originals olanlar ve çok dandik rakipleri var...

eğer bu 4'lü kendi aralarında kapışmasa adam gibi bir senaryo olabilirdi. Keyfekeder yaşayıp ufak tefek şeylerle uğraşıyorlar... Bunlar kavga konusunda zorlanmayınca

dizinin keyfi kalmıyor.. Şöyle başka demigod'lar ile savaşsalar ne biliyim, zorlayan iblisler felan gelse...

vampire diaries eskiden izliyordum, birinci sezondan sonra onu da bıraktım, elena ve doppleganger felan bunlarda sonra iyice suyu çıktı..

hep geçmişte birilerinin kopyaları felan geliyordu.. bıraktığıma üzülmedim, dizi güzel felan değil çok dar kapsamlı... körler sağırlar birbirini bıçaklar, başka bir olay yok..

sanki herkes kuaför de birbirinin saçını keserek geçinmeye çalışıyor gibi bir dizi şeklinde gidiyor.. bi anası gelir bir ex sevgili gelir bu ne biçim senaryo??
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.