Şimdi Ara

The Originals (2013 - ) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
917
Cevap
12
Favori
25.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kadar harika bir dizinin bu forumda bu değeri görmesi çok üzücü. Başlarda saçma sapan diziler var acıyorum gerçekten.
  • bu hope artık büyür herhalde 4.sezona geldik.
  • 3.sezon finali

Ya ne güzel kapışma görecektik tam Rebekah geldi :'(

Lan resmen tarihi eserleri yaktı, yıktı adamlar.

Aynı bıçak da kaç kere girdi Klaus'a :D

Vincent baba yapar bir şeyler gelecek sezon.

Hayley nasıl girip Rebekah'ın bedenini aldı.Marcel izin mi verdi yani?

Marcel biraz üzüldü gibi ama bilmiyorum.

Hope sağlam bir büyücü olur bir şey olur kurtarır bunları :)

Her sezon sonu Klaus'u dinlemeye alıştık.
  • Gençler kötü haber. Ratingler iyi değil. The CW'nin Eylül line-up'ında kendine yer bulamadı. Mid-Season (Ocak-Nisan arası) dönüş yapacakmış dizi.
  • rancorous kullanıcısına yanıt
    valla bu dizi ergen dizisi the vampire diaries'den çok daha kaliteli gidiyor bence ve genel olarakta gayet güzel bir dizi reytingler neden hep düşük anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Gençler kötü haber. Ratingler iyi değil. The CW'nin Eylül line-up'ında kendine yer bulamadı. Mid-Season (Ocak-Nisan arası) dönüş yapacakmış dizi.

Bu final sezonu olacağı anlamına mı geliyor 13 bölüm olacak yani. Daha az bölüm olmasi daha kaliteli bölümler izlememizi sağlayabilir.

4.Sezonun son sezon olucağı açıklanmıştı hocam zaten büyük ihtimal son sezonu izliyecez umarım Nik insanların korktuğu haline geri döner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezon son sezonsa şayet bence hope yıllar sonra geri gelip ailesini kurtarmaya çalışanı oynar herhalde.
  • Efsane sezon finaliydi

Marcel yavşağına bak hepsine içten içe nasıl kin besliyormuş. İlk fırsatta eline ilk güç geçtiği anda hemen kullandı hıyar. İnsanoğlunun kişiliğini anlatıyor bu dizi bir yandan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 23 Mayıs 2016; 13:23:25 >
  • Sezon finalini izlemedim daha ama araya gidecek gibi duruyor.Muhtemelen son sezonu izleyeceğiz.Vampir Günlükleri çöp haliyle kaç sezon devam etti...
    Vampir olaylarının sonuna geldik sanki artık eskisi kadar popülerliği kalmadı.
  • 4. sezonun son olacağı nerede yazıyor? Ben öyle bişey göremedim internette.

Sezon finali çok iyiydi be! Rebekah'ın sonunda gelmesi de güzel oldu, hatun güzelliğiyle diziye zevk katıyor resmen
  • Bende diziye başlamayı düşünüyorum ama The vampire diaries izlemeden bu diziye başlanır mı?
  • Daha öncesinde, kökenleri anlatıyor. Yani izlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Bende diziye başlamayı düşünüyorum ama The vampire diaries izlemeden bu diziye başlanır mı?

şöyle bi özet geçiyor başlamadan o yeter, bilmem kaç sezon saçma salak ergen muhabbetini izlemekten daha makul bi seçim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

4. sezonun son olacağı nerede yazıyor? Ben öyle bişey göremedim internette.

Sezon finali çok iyiydi be! Rebekah'ın sonunda gelmesi de güzel oldu, hatun güzelliğiyle diziye zevk katıyor resmen

Buradan bakabilirsiniz.
    The Originals 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?
  • Sonunda büyümüş kız :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senaristler

kökenleri şamar oğlanına çevirdi resmen , herkes yeniyor la Klaus'u ,bu ne ya oyuncak mi bu köken

• ne zaman başlayacak kökenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

@Houston Rockets, 17 Mart'ta

Matt Davis, Alaric Saltzman karakteriyle The Originals’a konuk olacak.

The Vampire Diares bittikten sonra başlayacak olan The Originals’ın 4. sezon 8. bölümüne konuk olacak.

eyvallah dostum
  • Bayiyor 2. sezonda falan
    Twd nin ilk 4 sezonu gibi olamadi hicbirisi :)

• Bölüm sayısını 13 yapmışlar, iyi oldu aslında.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.