Bildirim
The Originals (2013 - ) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
4.1
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ingoshi
-
-
Henuz baslamadim yeni sezona, ya biraz bolumlerin birikmesini bekliyorum ya da Klaus un bu halde olmasini gormek istemiyorum .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
4x3
Eh işte denebilecek yer yer hareketli ama genel olarak durgun bir bölümdü.
-
Aaa 4.sezon başladı mı haydaa şimdi haberim oldu. Hemen indirip izleyeyim bari
zaten bu sezon son sezon yani 10 bölüm sonra bitiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum? -
Reytingler hayli düştüğü için Cw'daki son sezonu olacakmış zaten o yüzden bölüm sayısı 13'e düşürülmüş ama ABC alabilirmiş diziyi.(resmi bir şey yok daha)
Büyük olasılıkla son olacakhttp://www.itechpost.com/articles/41825/20161015/the-originals-season-4-news-updates-show-s-final-season-under-the-cw-the-vampire-diaries-spin-off-headed-to-abc-s-backyard.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 6 Nisan 2017; 2:11:43 > -
Ana bir konu da kalmadı zaten True Blood ve Tvd falan derken bitti şaka maka vampir muhabbeti.
-
-
4.4
-
Vay vay çok güzeldi be
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X