Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Pacific”ten İlk Sneak Peek Yayınlandı

HBO’nun yeni sezonda merakla beklenen “The Pacific” isimli dizisinden ilk sneak peek yayınlandı. Yapımcılığını Tom Hanks ve Stephen Spielberg ikilisinin üstlendiği dizi, 2. Dünya Savaşı sırasında Pasifik cephesine odaklanacak.

http://www.dizidizi.net/etiket/the-pacific/
  • Şaka gibi sabah 1 saat bu konuyu aradım ama bulamadım sizi bana Allah gönderdi.. Dizinin ismini birtürlü hatırlayamamıştım uplayandan Allah razı olsun...
  • arkadaşlar dizi Avusturalya kanalında gösterilecek diyorlar ilk önce trailerlarında 2010 yazıyor. tam tarihi nedir bileniniz var mı? + dizi Avusturalya kanalında gösterildikten sonra nete düşer heralde HD olarak ?
  • guzel haber
  • quote:

The Pacific“, ilk olarak 2009′da Avusturalya kanalı Seven Network’te prömiyerini yapacak.

Doğru mu acaba?
  • Band of Brothers'dan sonra ekranlara gelecek esaslı savaş belgesel tarzı filmlerden ikincisi olacak muhtemelen.(Umarım milyon dolarlık bütçeyle çekilip vasatı aşmayan şişirilmiş dizilerden olmaz da beklediğimize değer )
  • Dizinin yeni bir trailerı yayınlandı.

Teaser Trailer
  • Kesin izlerim.Band of brothers.
  • HD olarak izlemek büyük bir keyif olur merakla bekliyorum
  • şuan band of brothers'ı izliyorum. çok güzel dizi harbiden. buda onun kadar olursa çok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 16 Eylül 2009; 16:26:08 >
  • Dizinin kesin tarihi belli mi? Ne zaman başlıyacak acaba?
  • Evet belli Mart 2010. Daha çok var yani. Şimdiden fazla heyacanlanmalım o yuzden, 6-7 ay var daha

quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Dizinin kesin tarihi belli mi? Ne zaman başlıyacak acaba?
  • bu ekipten kötü bir yapım çıkması mantık dahilinde değil.
  • Bunun ne zaman çıkacağını bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Evet belli Mart 2010. Daha çok var yani. Şimdiden fazla heyacanlanmalım o yuzden, 6-7 ay var daha

quote:

Mart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

quote:

Evet belli Mart 2010. Daha çok var yani. Şimdiden fazla heyacanlanmalım o yuzden, 6-7 ay var daha

quote:

Mart mı?

off ya çok varmış daha..

peki onun ayarında olmasa da önerdiğiniz 2. dünya savaşı konulu film/dizi önerilerinizi alabilir miyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

quote:

quote:

Mart mı?

off ya çok varmış daha..

peki onun ayarında olmasa da önerdiğiniz 2. dünya savaşı konulu film/dizi önerilerinizi alabilir miyim acaba?

Band of Brothers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 16 Ekim 2009; 0:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

quote:

quote:

Mart mı?

off ya çok varmış daha..

Band of Brothers.

Ama onu zaten izledik ki biz... o yüzden başka öneri soruyorum

• “The Pacific”in Yayın Tarihi Belli Oldu

Yeni bir “Band of Brothers” efsanesine dönüşmesi muhtemel olan, uzunca bir süredir beklediğimiz, Tom Hanks ve Steven Spielberg ortak yapımı “The Pacific“in HBO’da yayınlanmaya başlayacağı tarih belli oldu: 14 Mart 2010. İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik cephesinde görevli Amerikan deniz piyadelerinin hikayesini konu alan 10 bölümlük mini dizi, şimdiye kadarki en pahalı mini dizi/tv filmi olma unvanına da sahip. 14 Mart’ta yayınlanmaya başlayacak “The Pacific“, herhangi bir ara olmadan düzenli olarak her hafta ekrana gelecek. Dizinin fragmanını yazının devamında izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.