Şimdi Ara

The Passion of the Christ 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mel Gibson yönetmenliğindeki The Passion of the Christ 2'nin çekimlerine ağustos ayında başlanacak. Jim Caviezel, İsa olarak filme geri dönecek.

The Passion of the Christ 2

• Aga nasıl ya? Bu film serisi olacak bir film değildi ki? İsa'yı anlattı, çilesini gösterdi bitti gitti? 2. filmi nasıl olacakmış ki bunun? Titanic 2 gibi bir şey bu yani. Ben anlamadım nasıl çekecek ve ne anlatacak bu yapım.

Devsm filmi için de 20 seneden fazla beklenmesi de ayrıca enteresan. Nedense Hollywood'da devam filmleri olmayacak ya da olması da muhtemelen yapımlarda araya 10 sene ama daha çok 20 sene koyma gibi bir fantezi var onu da anlamam. 20 sene sonra kafaya dank ediyor.

Filme gelirsek ilk yani 2004'teki mevcut film gerçekten etkileyiciydi. Bu filmde analatacak ne olacks bilmiyorum ama ilk filmin hatrına listeme alacağım. Jim Caviezel ve Mel Gibson hatrına da tabii.

Edit IMDb'de The Resurrection of The Christ diye geçiyor filmin ismi. (2026) Demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Mart 2025; 4:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.