Şimdi Ara

The piercing eyes Karekterinde yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: AsYouWish

o zamn herşeyi en baştan anlatmak lazm..
    ilk charı seçerken silahına göre seçmelisin.. her char istediği job u seçebiliyor ama her char her silahı kullanamıyor... 4 char var biliosun.. bunları liste halinde yazayım kullanabilecekleri silahlara göre..
    1. the rutless blade (genç adam) -> blade(str) / sword(dex) /Bow(dex)
    2. the overseer the sky (yaşlı amca) -> spear / rod / Axe(str) (rod ve prear konusunda emin deilim ama biri dex biri str istiyo aynı skilleri kullanıyo en güçlü silahı axe)
    3. the elegant mystic (4 resmin 3. sü ilk kız) -> spear / rod / Gaunglet(dex)
    4. the piercing eyes(en genç kız en sondaki) -> blade(str) / sword(dex) / Throwing Weapon(dex)
    koyu renk olanlar sadece o char a ait silahlar.. istediği statları da yazdım çünkü stat dağılımı önemli... şimdi statların ne işe yaradıklarını anlatiim..

str -> attack power (düz vuruş) combat attack(skill vuruş gücü) ve hp arttırır...
    dex -> defans(düz vuruş defansı) combat defans (skill defans) dodge rate(sana yapılan attackların sekme ihtimali) accuracy (senin isabet oranın) arttırır..
    int -> combat attack / combat defans / chi arttırır...

statları neye veriim dicen şimdi sen karar ver ama aarlık int e olsun..
    charını silahına göre seçip oyuna girdiğinde lvl 10 olana kadar trade pm vs atamazsın.. lvl 10 olduğunda gidip skillerini açtırır job seçersin.. sword ve blade in rod ve spear ın skill kitapları aynıdır.. tek farkları silahların biri dex dieri str ister.. str silahların dierinden daha çok vuruş gücü vardır..

silahı seçip bookstore dan silahının kitabını alıp skillerini açtın sıra geldi job a.. şimdi yukarda yazdığım job ların trainer larına gidip job seçiyosun.. hepsi bu kadar... job ları ve özelliklerinide yazdım sanırım.. şimdi çıkmam lazm geldiğimde yardım ederim başka sorun olursa..

. the piercing eyes(en genç kız en sondaki) -> blade(str) / sword(dex) / Throwing Weapon(dex)
    koyu renk olanlar sadece o char a ait silahlar.. istediği statları da yazdım çünkü stat dağılımı önemli...

demiş arkadaşımız şimdi ben böle bir karekter açtım ve karekterin kendi silahı olan Throwing Weapon(dex) kullnıyorum.ben bu silahın istediği kadar dex verdim.2dan 2 kyu dayım 43 dex istiyor ben 44 verdim ve ağırlık str azda int verdim.
    Su anda level 22 deyim statlar şöle str= 60 dex= 43 int=31

Anlatmak istediğim konu şu dex bildiğiniz gibi defans ve combat defans.dexe verince atakım düşük oluyor defans güzel oluyor combo atack yükseliyor bide int verdinmi tamamda.ozaman manyak chi yiyor para yetiştiremiyom.acaba bolemi devam etmeliyim.
    yoksa işin basındayken str azaltıp dex ve intemi yukleneyim.yani level 22 olması gereken str=31 dex:60 int 43 bolemesi olması gerekiyordu.

bilgilendiriseniz sevinirim.ilerki levelrde sorun yaşamama açısından açtım konuyu bilgilerinizden faydalanamak için.defalarca konusulmus ama tatmin etmedi :P

• Bak şimdi sen STR yüklenmiyceksin o dakikadan sonra yapabileceğin en güzel şey en yüksek dmg a sahip olmak istiyorsan STR=60 ta sabit kalsın Dex= silahın gerektirdiği kadar İnt=verebildiğin tüm herşey buraya...
    Yani int ile skill atack ve dfns ını tavan yapıcaksın gerekli heyecanı tatmini yada zevki alıcaksın oyundan...Kolay gelsin iyi lvller
  • saol teşekkürler
  • bildiğiniz gibi yeni char açtım şuan lvl 25de str 15 dex lvl 16 da 75 di lvl 18de southernde kaplanlar tek vuruşta indiremiyodu :) bundan sonra full int gidiyorum defansım ve skill defamsım gerçekten çok yüksek olucak ama healthım çok düşük olcak pvp yaparken yada beni zorlayacak yerlere gittiğimde defansın yüksek olması healthın az olma sıkıntısını kapatırmı bilmem anlatabildimmi düşünürseniz anlarsınız
  • Kapatıyor emin ol okçum vardı ve Str fazla olmamasına rağmen dex im yüksek olduğu için az dmg yiyordum o açığı dfns la kapatabiliyorsun
  • yada şimdi aklıma geldi eski chardada arıyodum healthı arttıran yüzükler küpeler falan var onlardanmı almak lazım kaldıki ciddi derecede arttıranlar yüksek fiyatlarda.
  • Evet yüksek fiyatlarda ama şuda var "glowing" ile başlayan kutular takı verir isterseniz bunları kırdırarakta takı eksiğinizi giderebilirsiniz tabi şansınız yaver giderse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pekala case işi kafama yattı ama glowing caseleri 5elementlere abanıptamı buliyim yoksa satınmı aliyim?
  • vay be lvl kasarken çıkan caselerden açtım glowing white çıktı onuda açtım içinden +1 emerland jade amulet die bişi çıktı lvl 60 max hp +90 chi recovery %12
  • Güzel ben ozaman bu carı iptal edem yeni bir car açam full dex ve int takılam :P neyse bunda topladığım caselerde cabası :P karlı çıktık case caseleri açmak marifet ya çok para istiyor :P neyse saolun gerçekten oyun biraz akıl istiyor her yone gidiyor çünkü farklı karakterler yapabilirsin tarzı..ama knight ole değil belli dex hp sayısı sayısı var onu ayarladınmı tamam aban diğerlerine :P
  • 6 tane glowing blue açtım hep +1 li kötü itemler çıktı açınca glowing red açmak gerek ozaman xtiğitiPx biyerde str yi 15 e çıkartmak lazım oluyodu bişey için başlarda bitek onu 15 e çıkart sonra dex ve int eşit git diyim sana yada lvl 15 e kadar full dex git rahat kasarsın sonra yavaş yavaş int ye yüklen.
  • İyi eğlenmeye başlamışsınız bu durum hoşuma gitti iyi lvl kasmalar sizlere
  • ee napalım bu 3. char açışım aa :P birini lvl 19 da feda ettik diğerini 23 de :P bide su var The piercing eyes açtıkya bu karekete uyhun en iyi meslek asasians mı yok bu charla madencimi olayım :P

Bu arada XErTuX senin dediğin lvl 10 skil açmak için 15 int gerekiyor..

Şu yüksek lvlde şahini almak için belirli bir meslek gurubu özelliği yoktur inş.her meslek gurubu alıyormu.

red caseleri sattım yeşik glowlar kaldı 5 tane hepsindende takı çıktı boş çıkmadı

http://www.uploadtr.net/images/771269takilar.JPG ahan resim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtipitiPx -- 27 Ocak 2007; 1:44:33 >
  • madencilik lvl 50 de 2nd job seçtiğinde açılacak zaten.. o ayrı bi job deildir.. eer throwing weapon kullanacaksan tavsiyem warrior olman.. hunter ın pasifi defans verir ki bunu dex verdiğin için kapatırsın.. physician skill defans verir ki bunuda int le kapatırsın.. assasin in verdiklerinide dex le alırsın.. ama warrior olursan hem attack power arttırabilir hemde pasif skille hp ni yükseltebilirsin...
  • ben assassinim mutluyum huzurluyum:P shreeder kullanıyorum bugün farklı bi özelliğini buldum. bi hedefe shredder giderken başka bir hedefe daha atak emri verdiğnizde eğer menzil içindeyse silah size gerei gelmeden ilk attığınız düşmandan sekip diğer hedefe gidiyo hoş valla caselere yine baya harcadım sonlarda ii şeyler çıkmadı en son flowing red geldi açma dedim dayanamadım açtım 800k verip içinden tamda bana lazım olan skill defense 42 hawk mask çıktı sizlere hayırlısı.
  • bu arada confusion dmg ne işe yarıyo bezen hedefin üzerinden goldlardan çıkan gibi parıltılar çıkıyo hedef hareket etmiyo belli bi saniye.. e confusion buna yarıyosa paralyzing mi ne o ne işe yarıyo sonra bikaçtane daha vardı onları açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

bu arada confusion dmg ne işe yarıyo bezen hedefin üzerinden goldlardan çıkan gibi parıltılar çıkıyo hedef hareket etmiyo belli bi saniye.. e confusion buna yarıyosa paralyzing mi ne o ne işe yarıyo sonra bikaçtane daha vardı onları açıklarsanız sevinirim.

olum bana sorsana :P
    confusion basılı silah stun diye geçer
    bu bir nevi hipnoz..canavarları birbirine düşürürsün ben çok yaptımama bu insanda işe yarar mı bilmem
    paralysis en müthiş dmgdir.paralysis geldigi zaman adam donar bir nevi kasları gerilir sen orada vurdugun kadar vur paralysis pet tamelemekte çok işe yarar poison ise zehir demek posion isabet ettiginde belli saniye + can götürür.bunun hesaplaması diyelim toxic bladein var.posion dmg 40*2=80 dmg götürürmüş.

• güzelde dediğiniz gibi yeni charda full dex int gittim.ama sunu farkkettim. int verdiğim 1 stat comba atakığı bir artırıyor.yani skillle saldırdığıma gore ole oluyorda.bide su var str bir stats verince combo atackım 2 artıyor
    demekki az da olsa str ye verecem.burdan öle anlaşıyor... 3 dex 2 int 1 str gibi.. 2 int 1 str ile combo atackım 4 puan yükselmiş oluyor bide lvl atlayınca kendisi yukseliyor bence bölesi daha mantıklı.. lvl 27 deyim str 19 dex 78 int 67 bu oranları orantılayayım mı. %50 dex % 30 int % 2o str bole mi yapsam daha karlı çıkarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.