Şimdi Ara

/The Pokémon Moon :: Online RPG Ana Konu & Rehber\22 kişiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
0
Favori
11.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tıkla.
    Arkadaşlar ilk rehberim hatam olursa affedin.Eksiklerimi düzeltin.
    REHBER
    Arkadaşlar daha önce oynadığımız pokémon oyunlarından çok farklı bir oyun.
    Menüyü tanıyalım.

1.General Options
    Burada siteyi tanıtmışlar bizim işimize yarayacak tek yer logout bölümü.İsterseniz music player'den berbat müzikleri dinleyebilirsiniz.

2.Explorations
    _Battle Arena
    İlk başladığımızda kişilerle savaşıyoruz 4 kişiyi yenince ilk gym lideri çıkıyor.Yani gym burası.
    _Pokémon Center
    Pokemonlarımızı iyileştiriyoruz.
    _Mines
    Burada maden(poké taşı) bulmaya çalışıyoruz.Taş bulabiliyoruz,alabiliyoruz.
    "Mine" yazan butona tıklayınca arıyor.Mining Areas'tan da maden bölgelerine seyahat edebiliyorsunuz(TRAVEL)
    _MiniGame Center
    Pokémon oyunlarında bir ilk eğlenmemiz için oyun koymuşlar.Mini oyun oynayıp,alabiliyoruz.
    _DNA Center
    Haritalarda (bazen savaşırken veya başka sayfalarda da çıkabiliyor) pokemon dna'sı arıyoruz.Dna'lar birleşince pokemon ortaya çıkıyor.Ama çok para lazım tabi ki...
    _Rock Trade In
    Burada poké taşlarını trade yapabiliyoruz.

3.Legendary Areas
    Burada haritalar var. 1. haritadan başlayarak diğer haritalara doğru ilerleyeceğiz.Yalnız diğer haritaya geçmemiz için örneğin 1. haritadan 2. haritaya geçmek için 1. haritada 450 kere arama yapmamız gerekiyor.Zaten orada ne kadar yaptığınız fln yazıyor.Harita resminin altındaki search'a basarak aramaya başlıyoruz.Search yerine başka yazılarda çıkabiliyor.O yazılara da basıyoruz.
    Pokemon çıkınca fight diyoruz.Pokemon çıkmasa bile dna,para vs. bulabiliriz.
    !!!Önemli!!!
    Pokemon savaşı yaparken aşağıda Battle Difficulty yazan yerde very easy mode yapıyoruz.Pokemonumuzun lvl'i arttıkça zorluğu yükseltebiliriz.Atakların bir sınırı var,üstünde çizgi olursa atak yapamayız.Pokemon Center'a gidip pokemonu iyileştirince atak yapabiliriz.

4.Battles&Profiles
    Burada battle trainer'den savaşabilir,find trainer'dan başka üyelerin profillerine bakabiliriz.

5.Ideas/Bugs
    Burada önerilerimizi site yönetimine iletip oyundaki bug'ları rapor edebiliyoruz.

6.Trading
    Burada trade yapıyoruz.Create ile oluşturabiliriz terminate sanırım kabul etmemek için kullanılıyor.

7.Private Messages
    Diğer üyelere mesaj yazıp,mesajlarımızı okuyabiliriz.

8.Friends/Blocked
    Burada arkadaşlarımızı,ve banlanan üyeleri görebiliyoruz.

9.Extra Features
    Burada işimize sadece pokédex yarayacak.Applications kenarlarda çıkan oyun saati vs.'yi ayarlıyor gereksiz yani.Award'ı anlamış değilim,bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

10.Referrals
    Burada referans linkimizi alıp forumlara yazarak referans puani artırıyoruz.Referral shop'tan pokemon resimlerini alınca da puan artıyor(galiba).

11.Mining Statistics/Statistics
    Burada kendinizde ne kadar poké taşı olduğunu görebiliyorsunuz.Adı üstünde maden istatistikleri...

12.Statistics
    Burada online user vs. vs. yazıyor.

13.Account Staff
    Profilimize bakabiliyoruz.
    Box'ta pokelerimize,inventory'de envanterimize, equip/enequip item'den itemlerimize bakıyoruz.
    Move Tutor'dan pokémonumuza atak öğretebiliyoruz.
    Modify profile,avatar,signature'den profil ,avatar, imzamızı düzenleyebiliyoruz.
    Change party'den ilk sıradaki slot'u değiştirebiliyoruz.
    Restore Party'den slotta sadece ilk pokéyi bırakıp diğer pokeleri box'ımıza gönderiyoruz.
    Quick Box'ı tam olarak anlamadım,ama galiba box'taki pokelerin ismini kopyalayıp forum vs'de gösterebiliyoruz.
    Evolve Pokemon'dan pokemonumuzu evrimleştiriyoruz.
    Amount Wiever'da bir pokedex var oradan bir pokeyi seçip oyunda o poke'den ne kadar olduğunu vs. görebiliyoruz.
    Change Design'den sitenin tasarımını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz.

14.Free Stuff
    _Promotional Pokemon
    Burada değişik pokeler çıkıyor obtained'e basınca pokemon box'ımıza geliyor bana ruby latimew çıktı.
    _Daily Prize
    Burada günlük bedava pokemon veriyor.

15.Rankings(T.T.)
    Burada en fazla pokemon tt'sine,en fazla referans puanı tt'sine,para tt'sine ve trainer tt'sine bakabiliyoruz.

16.Money/Shops
    Burada başka bir üyeye para gönderebiliyoruz.İtem shop'tan item alabiliyoruz.Buy ve sell pokemon bölümünden poké alıp satabiliyoruz.
    ınstant sell pokemon ve ınstant sell item galiba satacağımız poke veya item'in değerini gösteriyor.$

17.Mining Shop
    Burada maden ararken kullanacağımız kazmaları ve belli taşlar karşılığında pokeleri satın alabiliyoruz.

KOLAY KASMA YÖNTEMİ
    Pokemon Rankings'e girip üstteki arama yerinden "all color"u normal yapıyoruz.sağ taraftakinde istersek bir poke seçiyoruz istemezsek ellemiyoruz.aşağıdaki kutuları da kasacağımız pokenin lvl'ine göre yazıyoruz.Kasacağımız poke 10 lvl se 5-10 olabilir mesela.

BU REHBER OMéR TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.
    İZİNSİZ KULLANILAMAZ.
    LÜTFEN EMEĞE SAYGI.

POKEMON MOON OYNAYANLAR
    1.OMéR
    2.catres
    3.doga97
    4.BlueDragon
    5.cnkforever
    6.warlic
    7.lastfire
    8.krosty88
    9.metoking
    10.loodeyes
    11.umutum9
    12.dewil_123
    13.Eaqle
    14.Eren Taner
    15.Mherty
    16.HumanKiller
    17.Türker
    18.The_ProféssionaL
    19._GRKM_
    20.kinataki
    21.Enterighi
    22.kralcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 10 Kasım 2009; 22:25:46 >

• Güzel fakat başlangıç pokemonları biraz garip geldi.Birde o map yapan programın adını öğrendim elsiyum diamond

edit:Maplar nerde?
    Edit:buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 30 Ağustos 2009; 12:44:29 >
  • eskiden verilmisti ama saol hatırlattığın icin eski üyeliğim silinmis yeni actim saphire skorupi ve ruby latimew im var
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

eskiden verilmisti ama saol hatırlattığın icin eski üyeliğim silinmis yeni actim saphire skorupi ve ruby latimew im var

Msn'yi aç sertaç .
  • @warlic bulduğun için teşekkür ederim kardeşim.
    @sertaç bende de ruby skorupi,pichu ve dark jirachi var.
    bir rehber hazırlayacağım.bana deluge'den daha güzel geldi.
  • @pokemer : d.jirachi kac lwl cikdi? bu arada senin isim neydi

Teamım:
    Ruby Latimew 3lwl(şuan bunu kasıyorum)
    Houndour 5lwl
    Sapphire Skorupi 3lwl
    Ruby Skorupi 1lwl
    Emerald Spoink 6lwl

trainer filan yokmu
  • Oyun çok zevkli.My team;

RubyLatimewLv. 7
    DarkHoothoot
    Lv. 5
    ShinyVenonat
    Lv. 7
    ShinyNosepassLv. 8
    Houndour
    Lv. 5
    RubySkorupi 4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krosty88 -- 30 Ağustos 2009; 13:48:24 >
  • quote:

@pokemer : d.jirachi kac lwl cikdi? bu arada senin isim neydi

Teamım:
    Ruby Latimew 3lwl(şuan bunu kasıyorum)
    Houndour 5lwl
    Sapphire Skorupi 3lwl
    Ruby Skorupi 1lwl
    Emerald Spoink 6lwl

trainer filan yokmu

Sertaç ilk olarak benim adım Ömer.
    D. Jirachi 50 lvl çktı
    Trainer yok galiba bizde kendi trainerımızı yaparık.

edit:Rehber hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMéR -- 30 Ağustos 2009; 13:44:54 >

• _Daily Prize
    Burada pokemonlarımız,itemlerimiz,paramız vs. gözükebiliyor,gereksiz bir bölüm.

ömercim daily prize gereksiz değil.Galiba günlükdü bedava pokemon veriyor

bu arada latimew in en son atağı 104lwl pokeye tek atti 7lwl olmasina rağmen
  • quote:

_Daily Prize

teşekkür ederim sertaçcım.onu düzelteceğim.
    setaç ne biliyim bende de aynı şey oluyo .sen nerde gördün yaw 104 lwl pokeyi.

• ben de ark jirachi yakaladım 50 lvl

bide ungendered (cinsiyetsiz) caterpie yakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: POKEMER

quote:

_Daily Prize

teşekkür ederim sertaçcım.onu düzelteceğim.
    setaç ne biliyim bende de aynı şey oluyo .sen nerde gördün yaw 104 lwl pokeyi.

battle area da
    mew 14 lwl oldu

• Latimew'im 20 oldu bu arada.Kasmak basit.
    edit:27 oldu.
    edit:47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 30 Ağustos 2009; 14:49:46 >
  • entei yakaladım
    dit bi tane daha yakaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 30 Ağustos 2009; 14:40:40 >
  • @metoking: oha
  • quote:

@metoking: oha

neden yakalayamazmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoking

quote:

@metoking: oha

neden yakalayamazmıyım?

o kadar ballı gormedimdeLatimew 100 lwl oldu

• Latimew'im 106
    Light Squtirtle az sonra 100
  • ikide bir haritanın altındaki reklama tıklıyorum siteden çıkıp duruyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.