Şimdi Ara

The Prisoner ( Mini Dizi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
11.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir konusu var. 40 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım. Herkes bir göz atsın bence pişman olmayacaksınız.
  • Allaaah saldırjim Caviezel i çok severim kadro güzel, bu ay aldığım en iyi 2. haber oldu bu.
  • Hımm 720p si varmış izleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Yokmu bir cengaver :D:D Ben ezeli izlemicek olsam feda ederdim kendimi

Aha! Birkaç fedai buldum

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

İlginç bir konusu var. 40 dakikanın nasıl geçtiğini anlamadım. Herkes bir göz atsın bence pişman olmayacaksınız.

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Hımm 720p si varmış izleyelim bakalım.

• Diziyi izledim.Garip gerçekten garip bir dizi.

Herşey güzelde dizide numarayla isimlendirme işine alışamadım.6 diye isim mi olur?

Yarında ikinci bölümü izlerim.Olaylar yavaş yavaş anlaşılmaya başlar heralde dizi ilerleyince.
  • normalde bu kadar salak değilimdir ama diziden bi halt anlamadım

bana sanki hafızası bir şekilde silinmiş gibi geliyor. peki o zaman kaybolup geri gelen okyanus da neyin nesi?
  • Böyle garip dizileri severim

1.bölüm iniyor
  • 2. bölümüde izledim. Gerçekten ilginç bir dizi. Çok teori üretilir bu diziden

Köy denen yere nasıl geldi. Geçmişini gösterdiği zamandaki kız bu işin içinde mi? 2nin eşinin rolü ne? 93 görüşeceğiz demişti geri gelecekmi? Bölümün sonunda ben altıyım diye bağırdı. Adamı delirttiler sonunda.

• İlk bölümü izledim biraz önce. Çok enteresan bir dizi hakketen. Numara ile isimlendirme işide bi hoş. İnsanı kendisine çeken bir konusu var ama diziyi çözemedim daha, ikinci bölümü izleyeyim.
  • İkinci bölümü izledim biraz önce.

- Geçmişindeki kızda bir iş var gibi, o mu uyuttu abaca?
    - Kadın ve kardeşi ile gittiği yerde okyanusu nasıl gördüler? Adam bildiğin suya girdi. Tekrar geldikleri zaman nasıl okyanus yok oldu?
    - Kulelerin sırrı nedir?
    - Bu 2 nasıl her şeyi bir filmmiş gibi izleyebiliyor?
    - Çocukluk anılarını hatırlar gibi oluyor eleman. E o çocuk kim o zaman, nasıl hatırlıyor? Eğer gerçekten oysa, harbiden 6'mı o?
    - Bu Köy denen yere nasıl geldi?
    - Sonunda ben altıyım dedirttiler elemana. Ama ona verilen isim dışında bir 6 sanki. Daha önceki hayatından mı acaba?

Onlarca sorum var daha.

4.Bölüm altyazısı çıktı;

http://divxplanet.com/sub/s/147435/The-Prisoner.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 20 Kasım 2009; 22:20:44 >

• Üçüncü bölüm, daha önce sorduğum hiçbir soruya cevap olmadı. Aksine yeni sorular getirdi. Özellikle şu tüneli merak ettim, neyin nesidir acep. 2'nin karısında kesinlikle bir iş var gibi. İyice karmaşıklaştı dizi, umarım son 3 bölümde cevaplamışlardır bunları.
  • Kafada soru işaretlerinin türemesini sağlıyor ilk bölüm. Konu farklı olsa da Jericho'yu hatırlatır ara sıra; Lennie James, çöller falan...

Nedir, necidir sormaya gerek yok; 6 bölüme yumulun direkt. Kısa süreli ekşın..
  • alıyorum listeye
  • E4

Dördüncü bölüm çok fenaydı. Hangi hayat gerçek ben anlamadım şimdi. İkisininde gerçekliğinden şüpheliyim. 4-15 ile eskiden tanıştığını hayal ediyordu ama kız atlayınca çukura New York'da patlama oldu karıda mefta oldu sanırım. İyice karıştı.

Birileri daha izlesinde tartışalım, tek izleyince heyecan vermiyor. 5.Bölüm altyazısı %30'da. Çabuk çıkmassa İngilizce altyazı ile izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 21 Kasım 2009; 14:12:06 >

• 3. bölümü de izledim. Yeni sorular sormaya başladım. 2'nin eşi ile köy arasında bir bağlantı var. Çok karışık bir dizi.
  • Dizi PB gibi mi nasıl konusu iyi gelmedi.
  • Yeter yahu tanıtmayın dizi falan. Bunu da izleteceksiniz adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

Dizi PB gibi mi nasıl konusu iyi gelmedi.

Pb ile arasında uçurum var. Çook farklı bir dizi. Şiddetle tavsiye ederim ama.

• Kurtulmasını beklerken Six oldu One. İlginç dizinin ilginç sonu.

Herkese tavsiye ediyorum.
  • yorumlar olumlu indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 22 Kasım 2009; 14:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.