Şimdi Ara

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

2.sezon daha beter

hiç başlama kanser olursun

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam 2. Sezon düzeltirler diye umutlanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon çıktı ama takip eden yok sanırım?
  • 3.sezonu suab bitirdim. Şu kadarını söyliyim ilk 2 sezondan çok daha iyi olmus ama sonunu anlayamadim aşırı şoktayim şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Sezon rezaletti puanım 3/10
    3.Sezon rezaletinde rezaleti 1/10

Abi nerden tutsan elinde kalıyor.Senaryo saçmalıklarla dolu , oyunculuklar vasat değil vasatın altı belki de bu zamana kadar izlediğim en berbat dizi.

Başlamayanlar sakın bulaşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam siz sanırım dizinin yapımcısı veya senaristisiniz.Başka türlü bu kadar saçma bir diziyi beğenmenize imkan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Vurdu ve Gol

Hocam siz sanırım dizinin yapımcısı veya senaristisiniz.Başka türlü bu kadar saçma bir diziyi beğenmenize imkan yok.
    Hocam herkesin beğenisi, zevki farklı olabilir. Böyle yargılamak sizce doğru mu?
  • Beğeni ve zevk tabiki farklıdır hocam ama gerçekten Selena veya Sihirli annem bundan daha iyi dizilerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Vurdu ve Gol

Beğeni ve zevk tabiki farklıdır hocam ama gerçekten Selena veya Sihirli annem bundan daha iyi dizilerdi.
    Hocam bu dizi, ilk Türk yapımı Netflix dizisiydi. O yüzden çok da fazla büyütmemek gerek. Yavaş yavaş Türk dizilerinin de o alıştığımız standartlardan, daha farklı yöne gideceğini görüyoruz. Hakan Muhafız da bu değişim sürecinin en başındaki yapımlardan birisi. Çok fazla beklentiye girmeden, vakit geçirmelik bir dizi olarak bakarsanız, izlerken çok da dert etmezsiniz bazı şeyleri. Fantastik yapımlarda bizim dilimiz Türkçe'nin garip kaçmasıyla da alakası var dizideki diyalog sıkıntılarının. Türkçe pek uygun değil bu yapımlara. Bu da diziyi etkiliyor her ne kadar insanlar farkında olmasa da.
  • Hadi o kısmına tamam diyeyim hocam da peki oyunculuklara ne diyeceğiz ? Enes Batur bunlardan daha iyi oyunculuk yapmıştır filminde eminim.Çağatay gibi bir oyuncu bile çöp yaptı kendini.

• Aykut Vurdu ve Gol kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda haklısınız. Zaten oyuncu kadrosu, Medcezir'in kadrosuyla aynı. Biraz sanki yönetmen, bütün tanıdıklarını toplamış, gelin dizi çekelim diye.

• İlk 2 sezondan, özellikle 2.sezondan çok daha iyi ama hâlâ çok iyi değil. Bu sezon çoğu diyalog çeviri gibi durmuyor ama diyalog kalitesinde pek yükseliş yok yine "Hakan yapma" "Zeynep gelme" şeklinde devam.
    Flashback sahnelerinde kullanılan dekor yapılar güzel en son Witcher'daki kasabaların yapaylığından sonra bunlar hoş geldi. Gerçek yapılar zaten güzel İstanbulda ne kadar kale, eski yapı, geçit vb. varsa kullanıyorlar. Sezonun başındaki kıyamet sonrası İstanbul havası da güzel. Bunlar dışında ortalama üstü seviyede devam ediyor övülecek çok yanı yok ama gömülecek çok yanı da yok. Bölüm sayısının az olması ve bölümlerin uzun olmaması güzel yoksa izlemezdim zaten
    Sezon finali çok merak uyandıracak şekilde bitti yine çıktığı gibi izletecekler

Hakan geçmişe gitti olayları değiştirip tüm olanları silebilir veya veziri öldüren muhafız da aslında Hakan çıkabilir. Umarım ilk ihtimal çıkar ve devamında da fazla uzatmadan final yapar.

• 5. Bölüme kadar izledim, 2. Sezona göre göre aksiyon azdı ama çöp diyemeyiz yine de, ilk Netflix yerli dizisi olduğu düşünülürse sonrasında daha kaliteli yapımlar gelecektir, yabancı olup da çöp olan Netflix dizileri de var.
  • 3 sezonu oldukca begenilmis sanirim
  • Sayısız yabancı dizi film izleyince bu dizi ister istemez çöp yavan geliyor. O kadar ruhsuz bir dizi ki izlenmiyor. Oyuncular o kadar sığ ki dayanılmıyor. Çağatay'ı severim ama jest mimikleri acayip yapmacık geliyor.
    Ün 3.sezona bakayım dedim ama vallaha gitmiyor dizi. Önyargım falan da yok. Zaten 2.sezonu bitirebilmek için yırtındım durdum. Ama hakikatten olmamış.
    Puanım: 4,5/10
  • 4. sezon yüklenmiş netflix'e. Görünce gelip buraya yazayım dedim. Hayatımda yemin ederim daha kötü bir şey izlemedim. Zaman kaybı sadece.
  • 3 sezonu da izlediğim için 4. sezonu da izleyeyim de tam olsun dedim ama baya kötüydü.
  • Kadroya bakıyorsunuz Şampiyonlar ligi ama ortaya çıkan şey Amatör Lig alt klasman. Yine de dayandım ve 4.sezonu da izledim. Boş vakti olanlar bulaşsın, yoksa pek bir şey sunmuyor.
  • İyi ki 1.sezonu izleyip bırakmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

İyi ki 1.sezonu izleyip bırakmışım

Hocam bu herif diziyi 1.sezonda öven biriydi hatta genel olarak netflix işlerini öven biriydi sonra baktı para övmekte değil gömmekte bu sefer de gömmeye başladı. Can Sungur'un netflix sürümü denebilir. Dizi güzel bir dizi değil ama son 2 sezonu, ilk 2 sezona göre çok daha iyi. Durum böyleyken ilk sezonu seven biri son sezonu gömüyorsa burada bir art niyet vardır. Black Mirror'daki gibi engellemek istiyorum bu adamı her yerde karşıma çıkıyor virüs gibi.

Son sezona yorum yaparsam en iyi sezondu sonunda Hakan aklını kullanmaya başlıyor ama cidden kullanıyor düşmanları zeki insanlar ona rağmen tuzaklarına düşmüyor. Yine de yanındakiler mallıklarına devam ediyor. Finalde biraz "deus ex machina" öğeleri var basitçe dersem oldu bittiye gelmiş de denebilir yine de bu dizi için güzel bir finaldi. Diziye başlamayan uzak dursun ama 3.sezona başlamayan varsa dizinin kalanı daha güzel diyebilirim.

• Sırf başladım diye bitirmiştim, keşke
    dizi hep osmanlı döneminde geçseydi belki çok daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.