|
Bildirim
|
İlk turk dizisinin konusu araplar olmasi pek hoş değil.
|
dizinin özeti
-sen burada bekle. +hayır! bende geliyorum. |
Netflix süper kahramandan vazgeçip Narcos spinn-off u çekmeye karar kıldı herhalde
|
allahtan işid haberi asparagas haber çıktı hocam.Mekan istanbul olacak ve gizem konusu olacak.Milliyet gazetesi yazarı rüyasında falan görüp yazmış herhalde işidle savaş vs. diye.
|
umarım cezası düşmez. aklı basına gelsin biraz. ünlülere ayrıcalık tanınmasını sevmiyorum. biz uyuşturucu ticareti yapsak 10 yıl yeriz.
|
Neden imdb ye bakılıp dizi izlenmemesi gerektiğini bir üstteki mesajda görebilirsiniz
|
Gene mi şu çocuk ya yetti arkadaş oyuncu yok mu anasını satayım başka ya istemiyorum şunları
|
sezonu bitirdim.
Genel olarak çok başarılı diyemem. Senaryo kopuk, karakterler iyi işlenememiş. Sürekli bir şeyler hakkında bilgi veriliyor ama üstün körü. kimsenin, hiçbir olayın derinliği yok. 10 bölüm yerine 12 bölüm yapıp senaryoyu derinleştirebilirlerdi bence. fantastik tür gerçekten üstümüzde eğreti duruyor bunu aşamamışlar, ama apaçi vampirler kadar kötü de değil tabi. sonuçta türk oyuncular içinde yeni bir olay bu tarz diyaloglar, karakterler. oyuncular ikinci sezonda daha bir içine girerler bence yapımın. Okan yalabık gerçekten muazzam bir aktör, kaliteyi yukarı çekmiş baya. Keza ikinci sezon için Burçin Terzioğlu ismi geçiyordu o da standartları yükseltir diye umuyorum. Ancak Hazar ergüçlü lütfen olmasın. olmuyor bu kız zorlamayın. bi damla spoiler Dizi amatör müydü ? evet zaman zaman. Kaç sahne aklında kaldı derseniz max 3 sahne sayabilirim. birde polis amiri karakterini. Bağlarsak eğer ortalama 35dk'dan 10 bölümlük bir FantastiğeGiriş101 dizisi için ben umut verici buldum. bu dizinin ikinci sezonu ve diğer gelecek türk yapımı için umutluyum. Merak edenler için aydınlatıcı olmuştur umarım, diğer arkadaşlar zaten çöp yazıp gidiyorlar onlar aynen devam. |
Berbat bir dizi olduğunu biliyoruz.
Ha netflix niye sevdi, zira 1 usd 6 tl. Ucuza mal ettiği için baya devam ettirir. Sırf dünyaya açılmak için bedavaya bile oynayacak, türkiye kompradoru ay yapıma para dahi verecek oyuncular var. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 12 Mayıs 2017; 18:44:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Mayıs 2017; 20:52:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Mayıs 2017; 20:55:1 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Mayıs 2017; 19:17:29 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 27 Mayıs 2017; 18:34:37 > |