Şimdi Ara

The Qasr Bodrum Resort Geri Ödeme Konusunda Yaşattığı Zorluklar ve Hizmet Kalitesizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 15 Nisan 2020; 0:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 15 Nisan 2020; 0:12:41 >
  • Öncelikle geçmiş olsun..
    Benden size tavsiye:
    Bu ülkede parasını peşin ödeyip tatile çıkmayın.Binin arabanıza nereyi gözünüz keserse orada kalın.
    Her sene aynısını yapıyorum.Gidiyorum bir mekana receptekilere "şöyle bir bakacağız" diyorum.Hemen birini katıp oteli gezdiriyorlar.O anki duruma bakıyorum,beğenirsem odamı seçiyorum.Ücrette pazarlık yapıp gün gün ödüyorum.

İzlenimim iyiyse kalmaya devam ediyorum.Değilse hoop başka tarafa.Bu ülkede böyle yapılır.
    Kardeşim 2 kişi bir gece 1.700 TL ne demek ya?!! Bir de parayı yeri görmeden kalmadan peşin ödüyorsunuz...Zorla aranıyorsunuz.Yani ne diyeyim ben size?!!
  • Tamam hırsızın da suçu var da gitmeden önce de bir araştırsaydınız keşke.

Bir de bu tatilin islami olanı nasıl oluyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Haziran 2019; 10:7:1 >
  • Muhafazakar kesime hitap eden bir otelmiş.yorumları okudum dinimizin nasıl alet edildiğini görünce üzüldüm.yorumlarda kendileri yazmış belli.hatta yorumun birinde otelde ezan okunuyormuş hemde bodrum gibi bir yerde.en kısa sürede layığını bulmasını diliyorum.

• Aynen dediginiz gibiymiş hocam bende elimden geldiği kadar duyurup başkalarının sıkıntı yaşamasını engellemeye çalışacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam fakat iyi yorumlar üstte olunca detaylı araştırmadım benimde suçum var zaten

• mgora kullanıcısına yanıt
    Çekmemeleri lazım hocam kim olursa olsun hakkaniyetli davranmalı

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Valla hocam artık gidersem sadece antalya taraflarına giderim bizim ülkede onun dışında direkt yurtdışı

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben o kadar para verip neden tercih edeyim antalyada bir yere giderdim. Ben kendilerinin yaptığı iyi yorumlara aldandım

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu yer parayı peşin istiyor. Zaten artık tanıdıklarımın gittiği oteller dışında internet yorumuna gire otele gitmeyeceğim

• Arif kullanıcısına yanıt
    Detaylı araştırma yapmamak benim suçum haklisiniz
    Kadın erkek ayrı sahil havuz oluyor o konseptte

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam uzaktan yakından muhafazakar otelle alakası yok ayrıca ezan falanda okunmuyor yalan yani hepsi sadece bizim millete damardan girip ver mehteri gibi galeyana getirmeye çalışıyorlar

• fakirler , tatile gidemediniz diye üzülmeyin , gidenlerinde hali ortada, paranla rezil olmak bu olsa gerek , ev tutmak daha mantıklı değil mi
  • Islami hotel degil mi la o?

forumda reklami vardi, hatta bir konuda "islamcilar bodrumda koyun dibine hotel yapmis, akp bunlara kiyagin Allahini gecmis" seklinde yorum bile yapmistim.

islami otel ... bu kadar ...

Ataturkculer olmasa bu ulke 3 saatte afganistan coplugune doner de iste solcular isi bilmiyor.
  • Atsız-Ata kullanıcısına yanıt
    hocam merakimdan soruyorum mesela esinizle sahilde vakit geciremiyormusunuz,beraber denize giremiyormusunuz?yoksa evli kisiler ayni sahilde durabiliyomu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.