Şimdi Ara

The Queen's Gambit (2020) | Netflix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu klişe ama oldukça akıcı olmasından bir çırpıda bitiyor

• Güzel diziydi. Anya Taylor-Joy iyi bir oyunculuk çıkarmış.

• diziyi bitirdim, bu senenin dikkat çeken işlerinden biri olmuş bence.

klasik başarı hikayesi ama mükemmel bir anlatım ve akıcılıkla işlenmiş. bir sonraki bölümü merak edip durdum şahsen.

başrol ablanın oyunculuğu da diziyi ayrı bir seviyeye taşımış, rolünün hakkını vermiş her sahnede. kibirli olduğunda, yıkık olduğunda, hüzünlü olduğunda her halini bana hissettirdi. diğer oyuncularda da rahatsız edici bir durum yok. oyunculuk yönünden diziyi aşağı çeken gereksiz diyebileceğim bir karakter bile yazılmamış.

uzun bir aradan sonra Netflix'den çıkan bir işi çok beğendim. 9/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Kasım 2020; 0:42:35 >
  • Güzel diziydi devamı olsa keşke dedirtti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzeldi. Böyle başarı hikayeleri olan filmleri, dizileri ayrı seviyorum. Final bölümü ayrı bir güzeldi gerçekten.

• Vay be! Çok iyiydi. Taylor Joy müthiş sırtladı diziyi. Darkdan sonra böyle bir yapıta ihtiyaç vardı cidden. Netflix böyle devam.

9.5/10

• Diziyi bitirdim ve beğendim aktı gitti. Kaliteli yapım olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muazzam diziydi. Oyuncular genç hatta bazısı çocuk olmasına rağmen gerçekten başarılılardı. Senaryo, görseller, oyunculuk 10/10 dizi sıkıldığımı hatırlamıyorum 7 bölüm boyunca.

• Ailece izlenebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

Ailece izlenebilir mi?

Dizide seks sahnesi diyebileceğimiz bir sahne yok, sadece kütüphanede bir öpüşme sahnesi var 10-15 saniye süren onun dışında, birkaç öpüşme sahnesi daha var ama 5-6 saniye anca sürüyor. Alkolle ilgili çok fazla sahne var birde yarı çıplak sahneler var. Karar size kalmış.

• Diziye başlamadan önce bir satranç dizisi ne kadar akıcı olabilir ki diyordum. (Satranç oynamayı bilir ve severim bu arada) İzledim ve akıcı olabildiğini gördüm.

Diziyi çok beğendim ben ya   hiç beklemiyordum bu kadar beğenebileceğimi.

• İzlediğim en hatasız dizilerden olabilir. Sade, karışık olmayan, iyi oyunculardan oluşan bir diziydi. Cok beğendim. Umarim bu tarz diziler daha fazla karşımıza çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir dizi.İzlemeyen kesinlikle izlesin toplam 7 bölüm.

• bunu izliyor mudur şüpheliyim, fragmanda gözüme çarpan olmadı.

• 2.sezonu olacak mı? yoksa tek sezonluk dizi mi? başlayayım izlemeye.

• Dizi güzel ama abartıldığı kadar efsane değil maalesef... Bu dizinin en güzel tarafı görselliği; zaten bu tip dönem dizilerinin görselliği, ortamları vs iyi olursa belli puanın altına inmiyor, konusu ne kadar kötü olursa olsun( en kötüsü 10/7 puana sahip oluyor benim gözümde sırf o ortam ve dönem yüzünden).

Bu dizide bağımlılıkla savaş var ama bunu pek iyi işleyememişler, diğer erkek oyuncular hiç iyi iş çıkaramamış, hele kovboy tipli bir arkadaş var tipik sosyal medya kız ergenlerine yönelik oluşturulmuş bir karakter. Rusları en azından insan gibi göstermişler hayvan gibi değil bu + bir olay. Yani ne diyeyim izlerken hiç sıkmadı hatta zevk aldım ama şöyle dönüp bakınca da offf ne diziydi dedirtmiyor insana. Son olarak satranç temasından pek istediğimi alamadım, taşları tavana yansıt oynat temalı bir dizi gibi olmuş.

Puanın 10/7.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 1 Aralık 2020; 15:55:30 >
  • Çok güzel başlayan ancak diğer tüm netflix dizilerinde olduğu gibi, alkolü, uyuşturucu madde/ilacı, cinselliği meşrulaştırmaya çalıştığı için bazı sahneleri çok zorlama duran, bu sahneleri çıkardığında başyapıt olabilecek film. Netflix'in stranger things olsun, diğer tüm sükse yapmış 14-25 yaş arası gençlere hitap eden tüm yapımlarında gençlerin ellerinde sigara, alkol, sekse düşkün veya sapkın eşcinsel karakterler barındırdığından az çok hangi amaca hizmet ettiği anlaşılıyor. Bunu maneviyatı çok kuvvetli olmayan ben bile anlayabiliyorsam zaten..

• 4 bölüm izleyip bıraktım ancak bu kadar dayanabildim. Bu dizi nasıl akıcı ? 1 saate yakın bölümler sırf diyalog, pek bir numarası olmayan sıradan senaryo, sıkılıp bıraktım.
  • Beth’in şıklığına bayıldım dizide, giydiği her şey mükemmel yakışıyordu dizinin başından sonuna kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda ismini sıkça duyduğum için izledim. 7 bölümlük çerez, güzel bir dizi.

ama burada bu kadar az yorum girilmesine şaşırdım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.