Şimdi Ara

THE RAİDER TURKS (AKINCILAR) BATTLEFIELD 4 PS4 TÜRK KLANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
3
Favori
11.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Ocakta sizlerle oynamak dileğiyle

ali kardeşim özledim seni valla gel artık yaw

bu arada beyler tekrar söylüyorum psn yeterli değil battleog id leride koyun. iletişim açısından çok kolaylık sağlıyor unutmayın lütfen. ekliyorum hepinizi ama sizde birbirinizi ekleyin klan diye mesaja yazın psnden . o kadar uğraşıyoruz 2 saniye zaman ayırın ekleyin birbirinizide.

bu arada 5 kişi falan olalım gece squad kurup akıcaz. iletişimde kalın gözünüz forumda olsun.

• 2 hafta sonra sizlerleyim :)
  • buraya gelip ekleyin demeyin klandasınız artık. ekleyin birbirinizi. birbirini eklemeyen kalmasın. başganı kızdırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floozie

2 hafta sonra sizlerleyim :)

inaşllah kardeşim. bekliyoruz
  • Bende gelebilirim genelde tek oynuyorum oda sıkıcı oluyor.
  • bu akşam 11:00 toplanıyoruz gelebilen gelsin ilk squadımız hayırlı olsun. bozcan arkdaşın sınavı varmış o büyük ihtimal gelemem dedi ama bi umut gece girerim belki dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Bende gelebilirim genelde tek oynuyorum oda sıkıcı oluyor.

yunuz kardeşim beni tanıyosun yaw. seni teğmen yapayım

tamamdır hoşgeldin. bende eklisin zaten. herkesi ekle klandaki bi zahmet. psnden ve battlelogdan.

10. kez söylüyorum battlelog idleride koyun arkadaşlar
  • Bu akşam ki maça gelebilirim, Conquest oynayalım ama...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SolidRises/stats/946509547/ps4/
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Ekleyin benide psn Endofallh0pe_17 En sondaki o harf değil, sıfır numarası :)

vay hocam sende alabilden demek ps4.hatırladın mı beni ps4 konusundan hararetli bi tartışma yaşamıştık senle sonra tatlıya bağlandı.
    battlelog profilinide koy bu arada.ekliyorum hoşgeldin klana.

Hatırladım hocam komikti valla :) teşekkürler bu arada ps yarın gelecek,yarın akşam döndürelim bir clan maçı da ellerimiz ısınsın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23sith

Bu akşam ki maça gelebilirim, Conquest oynayalım ama...

tamamdır hocam hoşgeldin. başgan olarak ağırlığı conqueste vericez zaten acemi arakdaşlarda cod dan farkını anlasın biraz. ekliyorum senide
  • quote:

Bu akşam ki maça gelebilirim, Conquest oynayalım ama...

psnde ekle hocam herkes eklesin.
  • quote:

quote:

tamamdır hoşgeldin. bende eklisin zaten. herkesi ekle klandaki bi zahmet. psnden ve battlelogdan.

Eyvallah hoş bulduk. :)
    Fakat ben en son Bad Company 2 oynamıştım bu türe biraz uzağım birde benim anladığım kadarıyla oyun içerisinde arkadaşlarla buluşma lobisi yok.
    Nasıl toplanacağız acaba

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hoş bulduk. :)
    Fakat ben en son Bad Company 2 oynamıştım bu türe biraz uzağım birde benim anladığım kadarıyla oyun içerisinde arkadaşlarla buluşma lobisi yok.
    Nasıl toplanacağız acaba

valla party chat falan battlelog yada boş server bulucam herkes benim olduğum servera gelicek en azından server kiralıyana kadar kadar. idare edicez artık napalım yada en kötü saat verip buluşucaz. dice sağlsun

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Multiplayer'a girdikten sonra, sağ tarafta oyunu oynayanların Server'larına dahil olabiliyorsun. Mesaj yoluyla haberleşiriz, klanı başlatan arkadaş oyuna girer bizde peşinden dalarız. Sonra zaten Team Setup'tan aynı takıma geçebiliyorsun, olay basit yani.
  • quote:

Multiplayer'a girdikten sonra, sağ tarafta oyunu oynayanların Server'larına dahil olabiliyorsun. Mesaj yoluyla haberleşiriz, klanı başlatan arkadaş oyuna girer bizde peşinden dalarız. Sonra zaten Team Setup'tan aynı takıma geçebiliyorsun, olay basit yani.

aynen hepimiz türkiye oturyoyruz heralde değil mi? ben güzel bi recommended server bulucam yarısı boş iyi ping değerli . sonra herkes bana katılıcak öyle ayarlarız artık.
  • Tamam hocam ben oyuna girdiğim vakit size mesaj atarım öyle deneriz o zaman.
    Zaten pek fazlada oynamıyorum oyunu.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TR-yunus/stats/267960499/ps4/
  • quote:

Tamam hocam ben oyuna girdiğim vakit size mesaj atarım öyle deneriz o zaman.
    Zaten pek fazlada oynamıyorum oyunu.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TR-yunus/stats/267960499/ps4/

artık oynarsın hacı beraberiz bak kaç kşi olduk .tek olunca zevk almıyor insan bide headset uyumsuzuluğu var o sorunda ortadan kalkınca çok daha iyi olacak.
  • üye listesine veya psne eklemediğim varsa hatırlatsın ve birbirinizi psnden ve battlelogdan eklemeyi unutmayın.

akşam 11 de ilk squadımızı kuruyoruz.
  • Yazın hocam beni de psn: haqoco
    ben de arkadaşları tek tek ekleyeceğim. Yabancılar sarmıyor pek. Akşam 11 den sonra oyundayım genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.