Şimdi Ara

THE [REV]olution Clan-Call of Duty Advanced Warfare (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
5
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün başladım multiye,

Shotgunla en az 10 kill yapıyorum. Tabi açık alanda dolaşmıyorum :) koridor dar alanlar vs. Pusu yok tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  THE [REV]olution Clan-Call of Duty Advanced Warfare

Bu kombinasyon ile baya guzel oranlar tutturdum tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 4 Kasım 2014; 11:47:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Kod degil o cod bi kere ayrica ben alirim hatta uc dort tane alcam para mok gibi cunku senin ferrarine de benzin koyarim gez eglen diye

Olur abi anlastik

• App ı yükledim google playden psn ile giriş yaptım menü açılınca hata verip programı kapatıyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

App ı yükledim google playden psn ile giriş yaptım menü açılınca hata verip programı kapatıyor :/

İos app te bir sorun yok suan da ama androit te belki henuz pek stabil olmayabilir. Emin degim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 4 Kasım 2014; 12:46:19 >
  • Bu oyun cok guzel bi oyun ama deniz daha guzel

• arkadaşlar cahillikten bir soru soracam. şimdi bn oyunun sec. hesabını aldım psn e arkadaş eklerken sec hesap üzerinemi ekliyecem? iphone uygulamasında oturumu sec hesap bilgileriylemi açacam? ama plus hesabım draw1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

arkadaşlar cahillikten bir soru soracam. şimdi bn oyunun sec. hesabını aldım psn e arkadaş eklerken sec hesap üzerinemi ekliyecem? iphone uygulamasında oturumu sec hesap bilgileriylemi açacam? ama plus hesabım draw1907

yok butun heşeyi, oyunu oynadığın psn hesabı ile yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

arkadaşlar cahillikten bir soru soracam. şimdi bn oyunun sec. hesabını aldım psn e arkadaş eklerken sec hesap üzerinemi ekliyecem? iphone uygulamasında oturumu sec hesap bilgileriylemi açacam? ama plus hesabım draw1907

yok butun heşeyi, oyunu oynadığın psn hesabı ile yapacaksın

tamamdır sagol hocam
  • @buyukbaba Türkçeleştirme için çok teşekkürler.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    ne demek
  • Yaklaşık 4 saattir oyun iniyor daha ne kadar sürecek acaba

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Daha birde arkaplan da inecek oho senin is uuzun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsun güç olmasın inşallah aksama biter :) 4 gün evde boşum oyunu bitiririm :)

• Oyunla ilgili açıklamalar faydalı. Elinize sağlık.
    Her bir başlığı diğerinden ayırırsanız, konu daha düzenli olur. Birbirine karışmış şu haliyle biraz. Siz bilirsiniz ama, metin siyah olsa daha okunaklı olur. Alttaki gibi olabilir mesela.

quote:

Rocket Turret (+ 100)
    Minigunı roketatar ile değiştirir.

Directed Energy (+ 100)
    Minigunı veya roket atarı lazerle değiştirir.
  • Bende katilmak isterim ama ben call of duty serisini hep single player modunda ya da internet cafede arkadaşlarla oynadım. Online olarak pek bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyunla ilgili açıklamalar faydalı. Elinize sağlık.
    Her bir başlığı diğerinden ayırırsanız, konu daha düzenli olur. Birbirine karışmış şu haliyle biraz. Siz bilirsiniz ama, metin siyah olsa daha okunaklı olur. Alttaki gibi olabilir mesela.

quote:

Rocket Turret (+ 100)
    Minigunı roketatar ile değiştirir.

Directed Energy (+ 100)
    Minigunı veya roket atarı lazerle değiştirir.

tavsıyen için sagol dostum sayfa duzenlemesi yapıcam en kısa zaman da işten fırsat bulabilirsem

• quote:

Orijinalden alıntı: horkud

Bende katilmak isterim ama ben call of duty serisini hep single player modunda ya da internet cafede arkadaşlarla oynadım. Online olarak pek bir bilgim yok.

dostum multi deneyimi çok farklıdır istersen önce bir dene, hem alışmış olursun aklın da soru işaretleri kalırsa rahatça buradan sorabilirsin
  • ben de varım PSN: mrregya-
  • selamlar oyunu bende satın aldım yarın geliyor klana ekler misin? psn:hejamaica
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.