Şimdi Ara

THE [REV]olution Clan-Call of Duty Advanced Warfare (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
5
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu kurar kurmaz hiç single oynamadan online a atladım ama ghost a göre biraz zor gibi geldi bana oyun
  • Battlefield IV de gördüğüm grafikleri hiç bir cod serisinde henüz görebilmiş değilim aynı motorun üstünü süsleyip utanmadan piyasaya yeni oyun diye çıkarıyorlar

tad zevk diye bişe yok oyunda nerde o ilk çıkan cod serisinin verdiği zevk ve tad ??
  • Oynadigim en zor cod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Battlefield IV de gördüğüm grafikleri hiç bir cod serisinde henüz görebilmiş değilim aynı motorun üstünü süsleyip utanmadan piyasaya yeni oyun diye çıkarıyorlar

tad zevk diye bişe yok oyunda nerde o ilk çıkan cod serisinin verdiği zevk ve tad ??

Yani ? Kapatalimmi diyosun clani anlamadim ben

• kardeş ben sadece oyunun grafklerinden bahsediyorum sizlik bi durum yok takılın siz ok
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizin oyuna girmeye çalıştım ama beceremedim sanırsam
  • Kardess burasi advanced warfare ANAKONUSU degil ! Varsa bi derdin orada yazip cizersin. Burada o kadar insan var bu oyunu oynayan

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Oyuna girmedin ama partideydin. Mikrofon acmadigin icin seslenmedik sana.

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    benim sıpa daha yeni uyuyoda ses olmasın diye konuşmuyodum:) bütün konuşmaları dinledim de:)
  • Selamlar , çatısmalar nasil gidiyor? Biraz yorum almak isterim oynayanlardan .. Şu ayin 11'i hemen gelsede bir an önce yetissem size

• Klana yeni katilan arkadaslar, ilk mesajda oyuncu listesinde isimileri yok ise, lutfen beni uyarin ve bu mesajimi alintilayarak psn id nizi yazin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Selamlar , çatısmalar nasil gidiyor? Biraz yorum almak isterim oynayanlardan .. Şu ayin 11'i hemen gelsede bir an önce yetissem size

Alismaya calisiyoruz dostum, biraz zaman alacak ama olsun yapcak birsey yok
    Ayrica host olmadigimiz zamanlar bu oyun oynaaz hale geliyor o yuzden host karsidaysa direk cikin bastan aratin oyunu

• Oyun iyi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Oyun iyi galiba

Senin oldugun yerde her oyun iyidir buyuk basgan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Oyun iyi galiba

Senin oldugun yerde her oyun iyidir buyuk basgan

Lutfen

• Hakan, oyunda harita degistikce host degisiyomu? Sahin abiyle boyle bir tahminimiz var? Bir oyunda kd 5 oluyor. Sonraki oyunda 0.50 oluyor. Hostlarmi degisiyor?

• Abi egerki karsi takim degisirse hostu kaybetme durumu oluyor onu tam ogrenmek lazim bu oyunda nasil oldugu. Misal bops1 de hostu bi aliyorduk 40 50 el hic cikmiyorduk ve hep host biz oluyorduk o zamanlar wins streak 50 olmustu benim:(

• single da zormuş yav:) birde hardda oynıyam dedim:)
  • CoD BOPS dan bilirim hocam o çileyi evdeki butun baglantilari keserdim sadece oyuna calisirdi internet Baglanti sari olunca yerden yere vuruyolardi mecbur hizli aksiyonlara giremiyordum ama bi 3 çubuk ve üzeri olunca amerikali ergenleri fena deli ediyordum baya eğlenceli oluyordu

Kalabalık girildiği için host olma ihtimaliniz daha fazla degilmi? Acaba neye gore belirliyor host u

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.