Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi dün bluray olarak tv de izledim. Öncelikle bir filmi bluray olarak alacaksanız bu filmi alın görselliğinden dolayı. Filme gelirsek çok beğendim hatta artık Braveheart ayarında, o emsalde filmler gelmez diyordum ama bu film beni yanılttı. Süper kahraman filmlerine boğuldumuz böyle bir dönemde ilaç gibi geldi. Müthiş oyunculuklar, çekim teknikleri, görsellik, aklımı başımdan aldı bu film. Leo tamam çok iyiydi ama Tom Hardy nin oyunculuğunu ben daha çok beğendim. Filmlerde kötüler akılda kalıcı çarpıcı oyunculuklarla tadından yenmiyorlar doğrusu. Tom Hardy nin oyunculuğuda öyleydi. Oscara aday oldu ama alamadı malesef. Ve evet Leo nun son sahnede kameraya bakışı "verin lan artık şu oscarı" bakışıydı. Bu filmde herkes ve her şey müthişti ayı dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi şimdi izledik beğendik. benim puanım 8/10

yalnız leonardo di caprionun oscarlık bir performansı falan yoktu bence
    filmin yarısını yaralı olarak geçirdi zaten, oscar abartmışlar

oscarı titanikte alması gerekirdi mesela bence, ama bu filmde abartcak kadar oscarlık degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: uzay13x

filmi şimdi izledik beğendik. benim puanım 8/10

yalnız leonardo di caprionun oscarlık bir performansı falan yoktu bence
    filmin yarısını yaralı olarak geçirdi zaten, oscar abartmışlar

oscarı titanikte alması gerekirdi mesela bence, ama bu filmde abartcak kadar oscarlık degil

Titanic filminde Leo aday bile gösterilmemiş

bilmiyodum rezillik olmuş tam oscarlıktı o filmdeki performansı
  • Sinemada izleyemediğim için üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Sinemada izleyemediğim için üzüldüm

Abi ben gerçekten bekledim bu filmi inan film sinemalardan önce elime ulaştı sitelerden ama inat ettim direndim sinemada izledim değdi mükemmeldi tek kelimeyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Sinemada izleyemediğim için üzüldüm

Abi ben gerçekten bekledim bu filmi inan film sinemalardan önce elime ulaştı sitelerden ama inat ettim direndim sinemada izledim değdi mükemmeldi tek kelimeyle

Benim de elime geçti izleriz dedik ama fırsat olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

hayatımda izlediğim en kötü film, izleyenlerin yarısı filmin sonunu bile beklemeden çıktı. utanç verici konusu böyle basit böyle vizyonsuz 136milyon dolarlık bir ÇÖP.

Kesinlikle katılıyorum.
    Daha önce 40-50 dakika dayanıp kapatmıştım. Bir de sakin kafayla tek başıma izleyim dedim, daha yeni bitirdim çok sıkıcı filmdi.
    Ayrıca 136 milyon dolar muhabbeti bence reklam stratejisi, yalan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

yapılan yorumlara bakınca gülüyorum gerçekten

senaryo yokmuş, uzunmuş, sıkıcıymış,leş miş , paranıza yazıkmış diyenlere ALDANMAYIN
    yürü git transformers izle o zaman marvel filmi değil arkadaşım bu iyi bir izleyici bu filmde verilen emeği göz ardı etmez.

Bende sizin yorumunuza gülüyüorum şu an:)

Marvel filmlerinden, gerçek dışı filmlerden nefret ederim.

Western veya diyoloğu iyi olan, mantıklı, gerçeğe yakın, her filmi sevmişimdir.

Bu filmin tek güzel yanı bence ayı sahnesi ve kamera çekimleri.
    Düzenleme:At sahneside güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 28 Haziran 2017; 14:53:45 >
  • Vasat'ın bu tık üstünde bir film.

• Çok beğendiğim bir filmdi. Bir süre sonra tekrar izlerim kesinlikle. İntikam filmleri içerisinde en iyilerden.

• Böyle güzel bir yapım nasıl sevilmez arkadaş bende bunu anlamıyorum, Filmin başından sonuna kadar aksiyon istiyorsanız zaten bu tarz film izlemeyin, Tamam bazı bölümler sıkıcı gibi geliyor ama olayları daha güzel bir şekilde işlemişler bu şekilde bence, Bence her bakımdan çok güzel bir filmdi.
  • Çok güzel film. Hiç sıkılmadım. Oyunculukları, sinematografisi çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazdım mı bilmiyorum, ben oyunculuğunu beğenmedim. Özellikle ayı saldırısı sonrası sedyeden çıkışı, sürünüşü, sağa sola bakışı, sırtına dönüşü hiç ölümcül yaralı birinin davranışlarını hissettirememişti. Hala da aynı fikirdeyim. Mesela Forest filminde Daniel Radcliffe o güçszlüğü bana daha çok hissettirmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Keysi

Bu film 1080p dual olarak nete hala düşmedimi ya limitsizamca'da yok 1080pindir sitesindede yok
    Bende dediğiniz sitelere baktım (özellikle limitsizamca) ama hep 720p var. Yüksek bitrateli 720p bile 8.5 GB ama 1080 veya m1080 yok

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bende dediğiniz sitelere baktım (özellikle limitsizamca) ama hep 720p var. Yüksek bitrateli 720p bile 8.5 GB ama 1080 veya m1080 yok

Alıntıları Göster
    Limitsizamca.NET | Ücretsiz Film Dizi Oyun indir
    Diriliş (2016 ) Bluray Türkçe Dublaj Film indir
    https://www.limitsizamca.org/filmler/macera-filmleri/10482-dirilis-2016-bluray-turkce-dublaj-film-indir.html

Limitsizamca'da m1080p var

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Keysi

https://www.limitsizamca.org/filmler/macera-filmleri/10482-dirilis-2016-bluray-turkce-dublaj-film-indir.html

Limitsizamca'da m1080p var

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. İndirdim. İzledim. Harika filmmiş. Leonardo'ya 10 üzerinden 10 veriyorum. Ayıyı canlandıran arkadaşta kimse artık resmen isimsiz kahraman

• Tom Hardy Efsanesinin başladığı filmdir...
  • filmi bugün izliyorum ancak şu yerlilerin ve dicaprio nun konuştuğu ve fransizca nın konuşulduğu ara sahneler var burada dublaj veya altyazi yokmu yoksa benim izlediğim video player damı sorun var

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.