Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen mimikle oynamak diye bişey yoktur zaten.Oyunculuğunu sergilersin mimikler de bu oyunculuğuna değer katar.Sadece mimikle 2 saat film çekmek gerçekten büyük bir zaman kaybı.Filmi beğenenler de dicaprio olmasa yüzüne bakmaz şu filmin.Yok görüntü yönetmeni çok iyiydi atmosfer,manzaralar müthişti vb.Bunların hiçbiri oyunculuk ve seneryo olmadan bi değer kazanmıyor.Zira bunların değerli olduğu bir alan zaten var.Belgesel.Umarım dicaprio bu sene oscarı alır çünkü napcağını şaşırmış gerçekten.Hem de biz şu dicaprio hayranlarından kurtuluruz belki biraz.O değil de titanic ne filmdi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

Kusura bakmayın ama Birdman de leş gibi filmdi bu filmde leş gibi, sinemaya gidip izlenmeye değer olduğunu düşünmüyorum paranıza yazık.

şöyle filmler hype oluyo önüne gelen filmden zerre çakmayan recep ivedikci tayfa falan gidiyo sonra böyle yorumlar. kendi seviyenize göre film seçin arkadaşlar.
  • Ayı saldırısı hariç etkileyici sahne yoktu bence. Keşke dicaprio Nolan ın seneye çıkacak 2. Dünya Savaşı konulu filmde oynasa idi.

film son mohikana çok benziyor. Magua, uncası ön böbrekten bıçaklayıp sonra boğazını kesip uçurumdan atıyordu. Hemen ardından uncasin babası ile magua ws atıyorduk altı balta bıçak ile magua ölüyor du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 7 Şubat 2016; 21:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    edit : herkes filme beğenisini ve yıkıcı eleştirisini belirtirken(ki belirtebilir,bu herkesin hakkı), sizin terbiyesizce insanlara hakaret etmenizde başka bir seviye ürünü. Tebrikler, şimdi tamamen filmlerden anlayan,hakkında yorum yapıp size (kesinlikle)hak verilecek bir insan oldunuz. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 8 Şubat 2016; 13:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

edit : herkes filme beğenisini ve yıkıcı eleştirisini belirtirken(ki belirtebilir,bu herkesin hakkı), sizin terbiyesizce insanlara hakaret etmenizde başka bir seviye ürünü. Tebrikler, şimdi tamamen filmlerden anlayan,hakkında yorum yapıp size (kesinlikle)hak verilecek bir insan oldunuz. ..
    2 buçuk saatlik film fakat 3 cümleyle bütün filmi anlatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

2 buçuk saatlik film fakat 3 cümleyle bütün filmi anlatabilirsiniz.

Hadi anlat kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE286E09F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu flim bir rus flimden esinlenmiş yönetmeni çogu sahnesi aynı dream türkde sinema programında izledim bugün şasırdım cidden flimle aynı sahneleri
  • Filmi Imax'te izledim görüntüler harikaydı. Tamamen doğa ışığının kullanılmış olması da ayrı bir başarı. Leo, Oscar'ı alır umarım bu rolüyle.

• Leo da kimmis

(0:20 - 1:00)

• Normal bir filmdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

hayatımda izlediğim en kötü film, izleyenlerin yarısı filmin sonunu bile beklemeden çıktı. utanç verici konusu böyle basit böyle vizyonsuz 136milyon dolarlık bir ÇÖP.

• Sonunun beni şaşırtmasınıbekledim ama normal bir sonu vardı. Filmi beğendim 7/10

• Film güzeldi ama bana göre Tom Hardy'nin oyunculugu Leo'dan daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Film güzeldi ama bana göre Tom Hardy'nin oyunculugu Leo'dan daha iyiydi.
    Filmin sonu ve başı hariç durağandı. Durağan filmleri sevdiğim için ayrıca beğendim. Ama filmin en iyi film oscarını alacağını sanmıyorum. DiCaprio her zaman ki gibi çok iyi oynamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 21 Şubat 2016; 10:43:50 >
  • Izmirde dublajlı seans yok mu ya ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Katılıyorum. Leonun rolü öyle bir rol ki resmen rol kendisi oynamış. Rolleri değişseler yani Tom Hardy Hugh Glass'ı oynasaydı o da aynı şekil oynardı ama bu kadar reklam yapılmazdı. Aynı şekilde Leonarda Dicaprio da John Fitzgerald'ı aynı Tom Hardy gibi iyi oynardı ki tip olarak da böyle olsa daha iyi olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

quote:

Katılıyorum. Leonun rolü öyle bir rol ki resmen rol kendisi oynamış. Rolleri değişseler yani Tom Hardy Hugh Glass'ı oynasaydı o da aynı şekil oynardı ama bu kadar reklam yapılmazdı. Aynı şekilde Leonarda Dicaprio da John Fitzgerald'ı aynı Tom Hardy gibi iyi oynardı ki tip olarak da böyle olsa daha iyi olurdu bence.

Alıntıları Göster
    Filmi beğendim oldukça.İlk 1 saat ve son yarım saat arasındaki süreç sonlara doğru sıkmaya başlamadı değil ama bu durum filmin izlemeye değer bir yapım olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Meşhur ayı sahnesi kesinlikle sinema tarihindeki en gerçekçi sahne olmuş çok net.Leo'nun oyunculuğunu beğendim ama çok daha beğendiğim yapımları olmuştu.Shutter Island,Django,The Wolf of Wall Street,Blood Diamond gibi filmlerle Oscar'ı alamadıysa bunla hiç alamaması lazım aslında ama karşısında çok da güçlü bir aday da olmadığı için artık bu sene verirler ödülü diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Filmi beğendim oldukça.İlk 1 saat ve son yarım saat arasındaki süreç sonlara doğru sıkmaya başlamadı değil ama bu durum filmin izlemeye değer bir yapım olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Meşhur ayı sahnesi kesinlikle sinema tarihindeki en gerçekçi sahne olmuş çok net.Leo'nun oyunculuğunu beğendim ama çok daha beğendiğim yapımları olmuştu.Shutter Island,Django,The Wolf of Wall Street,Blood Diamond gibi filmlerle Oscar'ı alamadıysa bunla hiç alamaması lazım aslında ama karşısında çok da güçlü bir aday da olmadığı için artık bu sene verirler ödülü diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Film'i çok beğendim. Çok etkileyiciydi. Sahneler çok görkemli. Ayı sahnesi sinema tarihinin en gerçekçi sahnesi. 10/9

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Film'i çok beğendim. Çok etkileyiciydi. Sahneler çok görkemli. Ayı sahnesi sinema tarihinin en gerçekçi sahnesi. 10/9

Alıntıları Göster
    Sinemada önümdeki 3 kişi sürekli cep telefonuyla oynadı.

Yanımdaki arkadaş arada garip garip tempo tuttu.

Bu garip insanların arasında filmi izlemeye çalıştım.

Filmi pek beğendiğim söylenemez ama dediğim gibi izlediğim ortam berbattı. Belki daha düzgün bir ortamda izlesem sevebilirdim.

Sıkıcılık konusuna gelirsek bu yönetmen arkadaşın genel tekniği bu nedense ben pek sevmiyorum. Filmin başından azçok neler olacağını hepimiz tahmin etmişizdir, çok merak uyandıramadı bende.

Kızılderilileri de çok garip betimlemişler, sevmedim.

Bakalım Leo alacak mı Oscar'ı ...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.