Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ölüm üçlemesini izleyip de ısınamadıysan, bir daha hiç ısınamazsın.
  • Film fena değildi ama di caprio yine alamaz oscar ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ölüm üçlemesini izleyip de ısınamadıysan, bir daha hiç ısınamazsın.

Üçlemenin ilk ikisini izledim sadece 21 gram kaldı.Hatta dünde Biutiful izledim.Dedim lanet olsun üçlemeye de geri kalanınada

Dramı severim ama bu İnaritu resmen işkence ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film sıkıcıydı gerçekten,bazen uykum geldi.Leo olmasa bu film çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

Filmi bugün izleme firsati buldum tek kelimeyle mukemmel bir filmdi ilk defa bu kdr gercekci film izledim herhalde zaten dogayi seven biri olarak beni goruntuler fazlasiyla tatmin etti senaryo yok diyenler neye dayanarak bunu soyluyo anlayabilmis degilim sadece oturup filmdeki manzalaralari seyretseniz bile yeterli o derece.Güzel senaryo,mukemmel oyunculuk ve dogayla harmanlanmis 10/9 luk şaheser...

10/10 luk film beyler çok beğendim tavsiye ediyorum herkese.
    Hele baştaki kulübe oscarlık bir performans sergilemiş.

• Bu filme 10/9 diyenlerhttp://www.imdb.com/title/tt0472043/ Bu filme 10/15 vermeleri gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTaylan

quote:

Orijinalden alıntı: black37

Filmi bugün izleme firsati buldum tek kelimeyle mukemmel bir filmdi ilk defa bu kdr gercekci film izledim herhalde zaten dogayi seven biri olarak beni goruntuler fazlasiyla tatmin etti senaryo yok diyenler neye dayanarak bunu soyluyo anlayabilmis degilim sadece oturup filmdeki manzalaralari seyretseniz bile yeterli o derece.Güzel senaryo,mukemmel oyunculuk ve dogayla harmanlanmis 10/9 luk şaheser...

10/10 luk film beyler çok beğendim tavsiye ediyorum herkese.
    Hele baştaki kulübe oscarlık bir performans sergilemiş.

Alay ettigini fln mi saniyorsun?Film hakkinda kisa ve öz bir sekilde kendi yorumumu belirttim her filmde senaryonun öne cıkmasi gerekmez bazi filmler diger yonleriyle öne çıkar bu film gibi buradan kastim filmde guzel senaryo olmamasi degil cogu filme kiyasla ortalamanin ustunde bir senaryosu vardi ama sırf senaryosunu begenmedin diye diger yonlerini gormezden gelip filme camur atamazsin.Biriyle alay ettigini dusunup zavalli duruma dusmeden once biraz daha dusun bir şeyler yazarken sanmiyorum ama eger varsa kullanmayi dene bosuna taşıma o organı...

• Diğer yönler?? Oyunculuk vardı filmde ben mi görmedim.İlk 1,5 saat sadece sürünen bir dicaprio.Dövüştüğü ayının oyunculuğu daha iyiydi.Fan boyluk yapmayı bırakıp filmi eleştirseydin keşke biraz.Ama manzaralar hakkaten güzeldi.Ben de bizim köyde bir film çekmeyi düşünüyorum ne dersin oscara aday olabilr miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTaylan

Diğer yönler?? Oyunculuk vardı filmde ben mi görmedim.İlk 1,5 saat sadece sürünen bir dicaprio.Dövüştüğü ayının oyunculuğu daha iyiydi.Fan boyluk yapmayı bırakıp filmi eleştirseydin keşke biraz.Ama manzaralar hakkaten güzeldi.Ben de bizim köyde bir film çekmeyi düşünüyorum ne dersin oscara aday olabilr miyim?

Oyunculuk mu yoktu adam konusmadan bile mimiklerle oyunculuğun kralini yapti bu filmde oyunculuk yok diyebiliyosan konusmamizin bi anlami yok senle ugraşcak vaktim de yok kolay gelsin iyi aksamlar

• Senaryosuna klise denilmiş fakat Hugh Glass diye bir insan bunlari yaşamış.(Elbette kurgu kismi var )Klişe denilmiş fakat bu tarz bir film hatırlamıyorum.Öncelikle filmin görüntü yönetmenliğinden bahsetmek istiyorum tam anlamıyla mükemmeldi.Zaten bu görüntü yönetmeni Gravity ve Birdman ile 2 sene üst üste Oscar aldi.Mad Max e kaptirmazsa bunu da almasi muhtemel bence.Kameranın aksiyon sahnelerindeki kullanımı özellikle filmin başındaki Arikara saldirindaki sahneler tam anlamıyla muazzamdi.Bunun yanında Sound editingi de aşırı iyiydi.Teknik anlamda baktığımızda set dekorasyonu,kostümler,ses,kamera ve ışık grubu harika is çıkartmış.Diger taraftan yönetmenin filmde işlediği temalar da ayri güzeldi, doga ve insan çatışmasını ele almasi ,insanın medenilestikce ve doğadan uzaklaştıkça insani degerlerden kopması cok iyi anlatılmış filmde iyi olarak nitelendirebilecegimiz insanlar sadece Kizilderelilerdi.Bunun dışında Intikam in abartılmamasi üzerine ve erdeme de göndermeler vardi.Intikam insanın elinde degildir ,Tanrının ellerindedir.Kisaca toplarlamam gerekirse eger sinemadan anlamıyorsaniz sadece salt aksiyon istiyorsaniz filme gitmeyin.Bir de bu filmi begenmeyenler bana sevdikleri filmleri söylerse sevinirim.

• Müzikler, çekim teknikleri, oyunculuklar gerçekten harikaydı. Atmosfer harika bir şekilde yansıtılmış. Tek eleştirebileceğim nokta senaryonun daha iyi olabileceği yönündedir. Onun dışında üzerinde büyük emek olan harika bir film.
  • Arkadaşlar filmi beğenmeyen tek ben miyim ?
  • hayatımda izlediğim en kötü film, izleyenlerin yarısı filmin sonunu bile beklemeden çıktı. utanç verici konusu böyle basit böyle vizyonsuz 136milyon dolarlık bir ÇÖP.
  • Yukarıdaki yorumlar komedi, şimdi şunlara iyi film nedir diye sorsak Mad Max, Fast and Furious falan da derler

• Yanlış hatırlamıyorsam sen Interstellar'ı beğenmemiştin. Ben beğenmiştim mesela. Benim için de geçerli mi bu dediğin yani ? İlla insanlar senin beğendiğine "beğendik" mi desin ? Hadi yukarıdakilerden birisini anlarım. Zira beğenmesen bile bu filme çöp denemez. Ama diğer arkadaş ? Onun ne suçu var merak ediyorum. Beğenmemiş işte. Yeri geldiğinde düşünce özgürlüğünden bahsedersin sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 7 Şubat 2016; 0:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Yukarıdaki yorumlar komedi, şimdi şunlara iyi film nedir diye sorsak Mad Max, Fast and Furious falan da derler
    Sana da nerden geldin diye sorsalar; Homo Erectus dersin.

Ama biz senin atam dediklerine muz veriyoruz.
  • Ben şimdiye kadar beğenmediğim çoğu filmi neden beğenmediğimi ayrıntılı olarak açıklamışımdır. Öyle senaryosu kötüydü şurası berbattı, çöptü diyerekten onca emek verilmiş olan filmi birkaç kelime ile kötüleyemezsiniz. Eleştiri ile bu yapılanın alakası bile yok. Öyle her kötülemeye eleştiri diyerekten kelimenin asıl manasını köreltmeyin.

• Zaten ben çöp diyen arkadaşı savunmadım. Bu filmi beğenmesen bile çöp diyemezsin. Emek var bir kere.

Ama diğer arkadaş beğenmedim demiş kısaca. Filme saydırıp sövmemiş. Bu kişiye yüklenmenin bir anlamı yok.
  • Benim için bir anlamı yok o tarz yorumların. Sırf mesaj atmak için atılan gereksiz türden değerlendirmeler. Aynen " çok iyi, süperdi" mesajları gibi. Ama yine de büyük bir kesimin fikrini, filme bakış açısını etkileyebiliyorlar. Attığım yorumlardan herkes aynı payı kendine çıkarmamalı,kim ne kadarını üstüne almasını gerektiğini az çok anlayabilir.

• hocam tam benim dusuncelerimi yazmissin. diyorlar ya adam mimikleriyle oynadi abi o mimikler neydi ya efsane falan diye kopuyorum ya. oyunculuk nedir bilmiyorlar. su notu suraya birakayim;

(Kadın Kokusu filminden.) Al Pacino canlandırdığı karaktere hazırlanmak amacıyla 6 ay körler okulunda yaşamış, film çekimlerinde devamlı sabit bir noktaya baktığı için gözleri zarar görmüş ve gözlük takmaya başlamıştır.

bu filmde adam mukemmeldi diyorsan 10/10 veriyorsan DiCaprio'ya, Al Pacino'ya kac vereceksin

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.