Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanın son kısımları süper ya. Dicaprio çok doğru isimlerle çalışıyor helal olsun valla. hep böyle devam eder umarım.
  • şuana kadar gördüğüm en iyi fragmanlardan filmde bariz bi Birdman havası var hem müzikler hem kamera açıları Leo bu filme oscar'a aday olup alabilitesi var çok heyecanlıyım bekliyoruz
  • Tom Hardy'nin aksanına bayılıyorum. Sabaha kadar konuşsun dinlerim. Merakla bekliyoruz
  • Filmin konusu ayi saldirir arkadaslari olume terk eder diyor ama konu bambaska gibi geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo'nun Oscar alacağı film bu olacak yazdım buraya
  • filmde kadın yok :D

-tom hardy / leo dicaprio sağlam ikili
    yönetmenin geçmişi çok başarılı ama yaptığı filmlerle benim film zevkimin alakası yok
    sanırım bu film yönetminin tarzınında dışında olacak
  •  The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy
     The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy

• Yönetmenin övülmeleri yüzünden takip, gidebilirsem güzel olur. Finallere denk geliyor ama en olmadı son finalden sonra giderim.
  • Senaryosu oldukça ilginç yalnız Leonardo'yu çok seviyoruz oyunculuğunu beğeniyoruz ama keşke kendisini bir dizi de oynarken de görebilsek.
  • Bu film IMAX gelmezse yazık olur.Ödülleri toplayacak kesinlikle
  • Çıkış tarihi belli oldumu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman çok çok iyi.Kadro zaten tartışılmaz,konu güzel.En fazla beklediğim film bu.Umarım beklentimi karşılar.
  • ilgi çekiçi, ikili güzel
  • poster geldi
  • çok sağlam olacak bana göre fragman harika olmuş.
  • http://www.filmloverss.com/leonardo-dicaprio-dan-the-revenant-icin-iddiali-sozler/

“The Revenant seyircilerin modern zamanlarda izlediği benzersiz bir sinema deneyimi olacak. Size filmde gerçekleştirmek zorunda kaldığım en zor sahnelerin 30 ya da 40 tanesini sayabilirim. Donmuş nehirlere dalıp çıkmaktan tutun hayvan leşlerinin içinde uyumaya kadar. Dondurucu soğuğa karşı dayanmaya çalışırken birçok olası hipotermi geçirme tehlikesi ile karşı karşıya kaldım.” -LD
  • Poster mükemmel olmuş.
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    film tamamen doğal ortamda çekilmiş yapay ışıklandırma gölgelendirme falan yokmuş tamamen doğal ışık doğal çevre gerçekten mükemmel film olucak oyuncu seçimleride çok başarılı tom hardy en sevdiğim aktörlerden en sonki mad max filmi çok iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 24 Ekim 2015; 20:57:08 >
  •  The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.