Şimdi Ara

The Saboteur (2009) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
66.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilvatarr

Paris iyi detaylanmış mı???
    GTA tarzı şehirde gezebilme falan varmı

detaylar güzel.kaplamalar biraz kötü olsa da şehirde gezerken güzel oluyor.aynen GTA tarzı gezebiliyorsun.
  • Oyun çok güzel. Baya bi oynadım dün. Kanlar efektleri o kadar gerçekçi olmasa da çok güzel görünüyor. Zaten oyunun grafikleri GTA tarzı.
    AK47'nin çıkardığı ses de acayip güzel.

8600 GT ekran kartım var. 1024x768de hiç kasma olmadan oynuyorum. Diğer ayarlar mediumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 3 Aralık 2009; 16:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Resimdeki ekranda accept dedikten sonra hata bile vermeden masaüstüne atıyor nasıl düzelir fikri olan varmı ? Sistemim panelde işletim sistemi Win. 7 x86

The Saboteur (2009) [ANA KONU]

bende de bu ekrandan sonraki menüde dondu kaldı

3,18 gb repack indirmiştim ondan mı acaba

• nazi döneminde ak47 nin ne işi var. sg44'tür o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoruc

quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Resimdeki ekranda accept dedikten sonra hata bile vermeden masaüstüne atıyor nasıl düzelir fikri olan varmı ? Sistemim panelde işletim sistemi Win. 7 x86

bende de bu ekrandan sonraki menüde dondu kaldı

3,18 gb repack indirmiştim ondan mı acaba

Sorun Win 7 den kaynaklanıyor sanırım. Hdd nin diğer bölümündeki Xp ye kurdum sorunsuz çalıştı

• paneldeki sistemle ikide bir kitlenip duruyor alt+tab yapınca geri düzeliyor varmıdır bunun çaresi
  • Beklediğim ne kadar oyun varsa problemli çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

nazi döneminde ak47 nin ne işi var. sg44'tür o.

Olabilir hocam.
  • Oyun ati düşmanı..DX9 da atiler desteklenmiyor..
  • Oyun bende save atmıyor. Yani savelio ama Load yaptığımda tekrar en baştan başlıo oyun.

Benden başka bu sorunu yaşayan varmı yada sebebini bilen ?
  • en başta live da offline profil oluşturdun değilmi onu yapmadıysan save olmaz live destekli bütün oyunlarda böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

en başta live da offline profil oluşturdun değilmi onu yapmadıysan save olmaz live destekli bütün oyunlarda böyle

hmm. Oyunun live destekli olduğu bilmiyordum.

pc nin xp tarafında live de kurulu değil farketmemişim hiç. Hemen kurayım live i

sağol
  • Oyuna girdiğimizde Gta 4 deki gibi Live menüsü açılmıyor mu Home tuşu ile ?

Bende açılmıyo hiç birşey. Nerden offline profile oluşturacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 4 Aralık 2009; 2:59:12 >
  • Oyunda sorun yaşayanlar için:

SADECE ATI KARTLARDA SORUN YAŞAYANLAR

Bunu her oyun açışınızda yapmalısınız.

1- open game from saboteur.exe
    2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe
    3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time
    4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
    5- go back to game should be fixed .

HEM ATI HEMDE NVIDIA DA SORUN YAŞAYANLAR

1- go to my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
    2- find the refresh rate and make it 60
    3- find vysinc and change it to 0
    4-write this line under the vysinc line "" Windowed 1 "" without the quotes
    5- File>Save ... File>Exit
    6- Run Game it should work

Alıntıdır. Denedim işe yarıyor. Ama hala yeni ati driverları ve oyun için bir patch olunca oyuna kendimi vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiK -- 4 Aralık 2009; 1:44:47 >

• http://www.youtube.com/watch?v=AaWsyL3h_sI

Güzel bir video, oyun da güzele benziyor. Alınacaklar listeme girebilir. İncelemeler gelsin bir hele...
  • Bir görev var oyunda on numara yapmışlar. (Ne desem spoiler vermiş olurum.Oynadığınızda anlarsınız ne demek istediğimi.)

Oynayın,oynatın.Gerçekten çok güzel oyun hele ilerledikçe daha beter sarıyor.
  • Naglet oyun ,ATI de sorun cikariyor ,bu gerizekali yapimcilar hic mi test etmemis ?
    quote:

1- open game from saboteur.exe
    2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe
    3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time
    4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
    5- go back to game should be fixed .

bunlari daha once denemistim ,ama 1 cekirdekle oyunun calismasi ,tam bir cile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 4 Aralık 2009; 3:41:30 >
  • Oyun güzel ilk baskısta gta havası var ama dovusme ve hoplama zıplamada eklenmiş. Kesinlikle bos bir oyun değil 10 uzerinden 7.5 alır kanatindeyim. Ati 4890 la bende donma sorunu yasıyorum ara ara donuyor alt tab yapıp tekrar giriyorum düzeliyor. Oyunun yapımcı firması battı oyun boş bir oyun olsa ea el atmazdı oyuna. Ayrıca oyunda live desteği yok.

quote:

Bunu denedim ama daha beter oldu oyun. Bende işe yaramadı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 4 Aralık 2009; 11:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Oyun güzel ilk baskısta gta havası var ama dovusme ve hoplama zıplamada eklenmiş. Kesinlikle bos bir oyun değil 10 uzerinden 7.5 alır kanatindeyim. Ati 4890 la bende donma sorunu yasıyorum ara ara donuyor alt tab yapıp tekrar giriyorum düzeliyor. Oyunun yapımcı firması battı oyun boş bir oyun olsa ea el atmazdı oyuna. Ayrıca oyunda live desteği yok.

Live desteği yok demişsin. Peki save sorunu yaşıyormusun?

Bende save sorunu var. Oyuna girince Live menüsüde açılmıyor.

Edit: Live login e gerek yokmuş save için. Görev almaya başlayınca save olmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 4 Aralık 2009; 13:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Oyun güzel ilk baskısta gta havası var ama dovusme ve hoplama zıplamada eklenmiş. Kesinlikle bos bir oyun değil 10 uzerinden 7.5 alır kanatindeyim. Ati 4890 la bende donma sorunu yasıyorum ara ara donuyor alt tab yapıp tekrar giriyorum düzeliyor. Oyunun yapımcı firması battı oyun boş bir oyun olsa ea el atmazdı oyuna. Ayrıca oyunda live desteği yok.

quote:

Bunu denedim ama daha beter oldu oyun. Bende işe yaramadı ..

4890 ile sorun yaşıyorsanız ilk yazdıklarımı yapmalısınız oyunu tek çekirdekle oynamak ne kadar cazip tabi onu da bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.