Şimdi Ara

The Saboteur (2009) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
66.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan oyun i..yor ama bişi sorcam boşa vakit harcamayalım oynamaya değer mi oyun ?? oynayan bir arkadaş şunları cevaplarsa sevinirim..

Grafik: 10/ ??
    Ses: 10/ ??
    Oynayış: 10/ ??
    ve save olsun başka bir sorun olsun var mı ?
  • arkadaslar bişey sormustum nvidiada problem yasayan varmı bu oyunda diye ama cvp ?
  • Nvidiacılar oynuyo Ati alan Üsküdara geçti : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Arkadaşlar şuan oyun i..yor ama bişi sorcam boşa vakit harcamayalım oynamaya değer mi oyun ?? oynayan bir arkadaş şunları cevaplarsa sevinirim..

ya dostum burdaki elemanların dediğine ne takılıyon bekle biraz oyun sitelerinde incelemesi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Arkadaşlar şuan oyun i..yor ama bişi sorcam boşa vakit harcamayalım oynamaya değer mi oyun ?? oynayan bir arkadaş şunları cevaplarsa sevinirim..

Grafik: 10/ 5
    Ses: 10/ 8
    Oynayış: 10/ 6
  • @Master_Evil
    Kamoyu yoklaması yapıyım dedim tabi erdinç bey'in incelemesi ayrı olur

@Silver_Sky
    Grafik: 10/ 5 ovv grafikler o kadar kötü mü ?
    Ses: 10/ 8
    Oynayış: 10/ 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Açtık daha ilk bölümde oyun dondu. Aslında grafikler dondu. Oyunda sesler falan devam ediyor. Esc tuşuna basınca oyunu pause menüsüne dödüğünü de anlayabiliyorsunuz.

E arkadaşım oyunun suçu mu bu?

ATI driverının suçu olabilir mi diye düşünmedim değil. Gerçi şimdiye kadar hiçbir oyunda donda, atma, kilitlenme yaşamamıştım. Diğer bir alternatif daha var ama söylemek forum hesabımın sağlığı açıından iyi değil

Bu EA'nın ATI ile alıp veremediği nedir anlamıyorum. Hey Allahım ya! Ati saman mı üretiyor be kardeşim.Adamlar milyonlarca kart üretiyor, sen bu kartlara adam gibi destek vermiyorsun. Shift' de böyleydi.

• ati de oynanmazmı bu hiç. yama falan yokmu düzgün oynatması için.
  • Alla alla çalıştıramadım oyunu sinir etti açılıyor save kontrol ediyor sonra hata bile vermeden masaüstüne atıyor
  • Oyunun ilk incelemesi geldi.

İGN AU 8.2 / 10

http://ps3.ign.com/articles/105/1051052p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 2 Aralık 2009; 12:49:31 >
  • Arkadaşlar bunlarda benden ss'ler.
    Herşey full.AA yok.
    1920x1080 çözünürlük.

The Saboteur (2009) [ANA KONU]

Mini İnceleme;

Oynanabilirlik:
    Oyunun tırmanış mekanikleri Assasins Creed ile aynı.(Space tuşu ile tırmanma olayı) Kontrol tuşuyla eğilerek ilerliyoruz,ayrıca nazi üniforması giydiğimizde bu tuş dikkat çekmeden yürümemize yarıyor.Hedef alma sistemi sağ mouse tuşuyla odaklan sol tuş ile ateş et şeklinde yani Gears of War tarzı.Köşelerden bakma olayı inanılmaz derecede kolay.Köşeye,duvara koştuğunuzda hemen sırtını duvara yaslayıp köşelerden bakabiliyor ve bu şekilde çok daha seri siper alabiliyorsunuz.Bunun yanı sıra şehirde gezerken Nazilere dikkat etmek gerekiyor.Bir yere tırmanırken görülürseniz silahla dolaşırsanız,bomba yerleştirirseniz,Nazilerin devriye attığı bölgede eğilerek gezerseniz Nazilerin dikkatini çekersiniz ki bu seviyede zaten kullanıcı arayüzündeki bar ile belirtilmiş durumda.Ayrıca oyunda perk sistemi mevcut.Bu perklere göre çeşitli bonuslar kazanıyorsunuz.Bu perkleride çeşitli şartları yerine getirince açabiliyoruz.Mesela arkadan yaklaşarak 10 kill alırsak sucker punch perki açılıyor.Her biri ayrı kategorilerde olmak üzere toplamda 30 perk mevcut.Her biri kendi kategorisinde karakterimize ekstra özellikler sağlıyor.Perkleri açmak hedefleri yok etmek derken eğer yan görevlerede dalacaksanız oynanış süresi oldukça uzayacaktır.

Grafikler:
    Siyah-beyaz bölgeler oyuna Sincity tadı vermiş.Kaplama detayları çokta iyi değil yani kaplamalardan fazla birşey beklemeyin.Özellikle renkli bölgelerde kaplamalardaki düşük detay daha net farkedilebiliyor.Karakterlerin detayları fena değil.Özelliklede önemli karakterler ve nazi askerleri gayet iyi tasarlanmış.

Sesler:
    Sean'in evi diyebileceğimiz salonda çalan Fransızca şarkılar oldukça güzel.Karakter seslendirmeleri ise ortalama seviyede.Normal zamanlardada hoş,dinlendirici müzikler bizleri bekerken aksiyonun ortasında ise sakin müzikler yerini sert,gerilim yaratan müziklere bırakıyor.Araç sesleri normal seviyede.Silah sesleri ise çok iyi değil ama gayet tatminkar.

Son Söz:

Oynanabilirlik:8.8

Grafikler 7.8

Ses:7.8

Genel:8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 2 Aralık 2009; 15:17:23 >

• yani hakikaten illa da nvidia mı alacaz anlamış değilim her oyunda mutlaka irili ufaklı sorun yaşıyoruz (shift, borderlands vs vs...)

Birde olaya şu açıdan bakalım oyunun çıkmasına daha sanırım 1 hafta veya daha az bir zaman var son sürümle bu donma sorunu düzelebilir.
  • Oyun kart farketmeksizin sorun çıkartabiliyor arkadaşlar... Beklemek kalıyor bize sadece...
  • Oyun aslında çok güzele benziyor. Çok fazla oynamadım, ancak konusu, hikayesi ve özellikle de siyah/beyaz görüntü gerçekten çok iyi düşünülmüş. Oyunun atmosferi de bence çok başarılı. Özellikle paris sokakları, parisin işgali sırasındaki ortam çok başarılı yansıtılmış bence. Oyunun tek eksi yanı grafikler. Gerçekten rezalet. Kaplamalar, uzaktakli detaylar gerçekten çok kötü. Oyunun bu denli kötü grafiklere sahip olmasında sanırım Pandemic stüdyolarının kapatılması sırasındaki moral bozukluğu,isteksizlik vs etken olmuş olabilir. Sonuçta bir firma pat diye kapatılmıyor. Önceden bahsi geçen konuşmalar, bunların çalışanlara yansıması filan etken olmuş olabilir. Ayrıca pilav tam pişmemişti, yerken kıtır kıtırdı, o yüzden benim puanım 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 2 Aralık 2009; 16:51:03 >

• Ati sahibiyim ve yine oynayamadığım bir oyun. Allah kahretsin bunları ya. Şimdi son ekran kartı sürümünü indirmeyi deneyeceğim.
  • Oyuna girip biraz bakındım bir iki görev bitirdim.Şimdilik oyunun grafikleri,renkleri,çizimler,oynanış hoş gözüküyor.Başka zaman yavaştan tadını ala ala oynamaya devam ederim.Bu arada üstte arkadaşlar bahsetmiş gerçekten de GF2-GTA-schindler's list tadında..
  • Bana biri menüde çalan şarkının ismini söylesin.Çok gerekli.
  • Oyun genel itibariyle benim hoşuma gitti, en kısa sürede alıp denicem bakalım benim sistemde çaılışacak mı?...
  • Optimizasyon özürlü bir oyun. Aslında oyun gayet güzel ama Aa olmamasına rağmen fps çok düşük. Genelde 38fps ile ama arada 25lere kadar düşüyor ki Gta4 bile 30fps altına inmiyor.
  • Bu oyun Commandos gibi olmus, 2 gundur oynuyorum ve cok begendim.

Ayrica bence optimize ozurlu falan degil, driverlarinizi update edin. Zira ben 8800 gt'de oynuyorum ve 1440x900 cozunurlukte butun ayarlar sonuna kadar acik, hic kasmadan
    40-50 fps arasi oynuyorum. Benim islemcim overclocklu bunla alakasi olabilir birazda. 3.4ghz'de calisiyor islemcim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.