Şimdi Ara

The Saboteur (2009) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
66.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gayet güzel çalışıyor. Arkadaş sanırım sistemsel bir sorun yaşamış. Oyuna gelirsek te fena değil. Kolay bir oynanışı var. Grafikler güzel. Birkaç tane resim koyalım.

Yanlız oyunda AA ayarı yok o biraz sıkıntı.

The Saboteur (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 1 Aralık 2009; 11:35:49 >

• güzel güzel bugün oynayayım bari
  • Grafikler kötü göründü bana eğer oynanışda böyleyse oyun fos oldu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Aralık 2009; 11:40:20 >
  • arkadaşlar olay ne bu oyunda?

yani kahramanımızın ne yapması gerekiyor...
  • Grafikler gerçekten kötü görünüyor ! 2005 grafikleri gibi bir oyun
  • grafikler kötü değil siyah-beyaz tonlarda yapılmış. aynı schindler in listesi tadında. bence çok hoş görünüyor
  • Evet oyunumuz hayırlı olsun, grafikleri çok hoşuma gitti benim. Biraz Sin City biraz Schindler's List tadında olmuş..
  • Gotfather2 & GTA harmanı bi oyun olmuş. Yarına oynarım inşallah.
  • Hmm ben de bir deneyeyim... SS atarım :D
  • Grafiklere fazla takılmayın. Tamam çok üst düzey değil ama kötü de değil. Ben oyunu sevdim açıkçası. Askere gitmeden bu oyunu da bitireyim.
  • Açtık daha ilk bölümde oyun dondu. Aslında grafikler dondu. Oyunda sesler falan devam ediyor. Esc tuşuna basınca oyunu pause menüsüne dödüğünü de anlayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Açtık daha ilk bölümde oyun dondu. Aslında grafikler dondu. Oyunda sesler falan devam ediyor. Esc tuşuna basınca oyunu pause menüsüne dödüğünü de anlayabiliyorsunuz.

E arkadaşım oyunun suçu mu bu?
  • 1 Saat içinde edinirim oyunu,umarım oynanabilirlik ve tek düzelikten yırtmış bi oyun yapmışlardır.Nedense oyun videoları bende böyle kötü bi intiba bıraktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Açtık daha ilk bölümde oyun dondu. Aslında grafikler dondu. Oyunda sesler falan devam ediyor. Esc tuşuna basınca oyunu pause menüsüne dödüğünü de anlayabiliyorsunuz.

E arkadaşım oyunun suçu mu bu?

ATI driverının suçu olabilir mi diye düşünmedim değil. Gerçi şimdiye kadar hiçbir oyunda donda, atma, kilitlenme yaşamamıştım. Diğer bir alternatif daha var ama söylemek forum hesabımın sağlığı açıından iyi değil

• oyunu imzamdaki sistemde hangi ayarda oynayabilirim cevabı verebilecek olan varmı
  • Arkadaşlar oyun 1280*1024 çözünürlükte ve full ayarlarda (oyunun da default olarak bu ayarları seçiyor) 19-29 fps arası veriyor. Oyunu beğendim fakat bu düşük fps oynanışı mahvediyor. Acaba sizde kaç fps alıyor oyun yazarmısınız. Özellikle 8800gt ekran kartlı arkadaşları merak ediyorum. başka bir sorun mu var yoksa sistem mi kadırmıyor merak ediyorum. Eğer öyleyse uzun zamandır ilk defa 8800GT'nin yetmediği bi oyun olucak ve bu kartın miladının dolmaya başladığının göstergesidir ki baya üzülcem:(
  • @Imperius
    jpg olarak verseniz ss'leri png kadar açılması uzun sürmez hem kotalı arkadaşlarında kotası aşmamamış olur
  • Oynanabilirlik nasıl adamın ve arabanın kontrolü iyi mi?
  • Sistem gereksinimleri yüksekmi ?Sistemimle bu oyunu oynayabilirmiyim ?

4 gb ram
    4530 ekran kartı
    Core 2 duo t4200 işlemci.
  • Daha ilk görevde Altair`e bağladı adam. Araç fiziklerini de sevmedim açıkcası. Oyun olacakmışta, bir şekilde olmamış. (Tuaf oldu biraz ) Zaten görevin başında çıkıp sileyim diyordum, gene grafikler dondu. Sonra sildim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.