Şimdi Ara

The Saboteur (2009) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
66.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The_Saboteur_XBOX360-STRANGE PAL 5.9 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertlucio

Oyun Çıktı..

The_Saboteur_XBOX360-STRANGE PAL 5.9 GB

Burası Pc bölümü...
  • Bu oyunun çıkış tarihi nedir?
  • oyun pc için çıktı arkadaşlar 6.6 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Bu oyunun çıkış tarihi nedir?

8 Aralık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Bu oyunun çıkış tarihi nedir?

8 Aralık...

Hocam sağol ama biraz daha sabretseymişim,oyun çıkmış
  • Oyun çıktı hayırlı olsun...
  • Oyunu edinsek mi acaba beğenen var beğenmeyen var önce bi oynayan arkadaşlarında yorumunu alalım bakarız
    Yapımcının geçmişi pek parlak değil gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Oyunu edinsek mi acaba beğenen var beğenmeyen var önce bi oynayan arkadaşlarında yorumunu alalım bakarız
    Yapımcının geçmişi pek parlak değil gerçi

Birazdan indirmeye başlayacağım. Yarın öğleden sonra oyuna başlamış olurum. Oyun arayışında olduğum şu zamanlarda bakalım bu oyun nasıl gelecek :)
  • ss bekliyoruz güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

ss bekliyoruz güzel haber

Malesef ki kötü haberim var, oyunu indiremiyorum. Seed yetersizliğinden dolayı. 2 gün falan diyor :)
  • Oyun tırt.
  • Yarın sürekli açık PC.Evdede yokum.

Bizimkiler fişle oynayıp pc'nin elektrik aldığı prize sabotaj yapmazlarsa tahminen yarın geceyarısına doğru bitmiş olur.

Olmadı artık 2 Aralık sabahı kuvvetle muhtemel ss atarım.

Birde bu adamlar sanki biz bomba yerleştirirken;''Yerleştir abi sen,patlat bombayı,biz seni olay bittikten sonra kovalarız'' der gibi duruyorlar.İnşallah bomba yerleştirmek bu kadar kolay olmaz.

Bu arada GUI güzel olmuş.Her ne kadar GTA'dan devşirme gibi dursada benim hoşuma gitti.Ne çok sade ne de çok dallı güllü.Tam kararında olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 1 Aralık 2009; 1:45:11 >
  • Rilodıd gene epik olarak batırmış ortalığı,sorunlu oyun oynanamayacak derecede
    Alabildiğim SSler

The Saboteur (2009) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

Rilodıd gene epik olarak batırmış ortalığı,sorunlu oyun oynanamayacak derecede
    Alabildiğim SSler

güzel görünüyor.. oynanamayacak derecede derken? sen nasıl buldun oyunu güzel mi kötü mü?

• Oynanamayacak derecede derken dediğimi kastediyorum,bozuk oyun.
    Kafasına göre bir karede donuyor,exesini processlerden imha etmek dışında bir çözüm kalmıyor.
  • Rilodıd bu işi bıraksın son zamanlarda çok kötüler. Oyunu dün keşfetmiştim gametrailers'da gezerken güzel duruyordu,bakalım nasıl bişi çıkacak.
  • Nazi olsun taştan olsun severim ben ww2 savaşını isterse hep ww2 temalı oyun cıksın yine oynarım
  • Başladı bakalım gelir 3 saate Hem nazi hem saklanma gizlenme sevdiğim 2 tür bir arada inş tatmin edicidir
  • İndiriyoruz bakalım beklediğimize değicekmi.

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Nazi olsun taştan olsun severim ben ww2 savaşını isterse hep ww2 temalı oyun cıksın yine oynarım

Zaten bu oyunu ww2 türünde olduğu için resim ve videolarında beğenmiştim. 2. Dünya savaşı oyunlarını bende severim ama kaliteli olmak kaydıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Aralık 2009; 11:37:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.