Şimdi Ara

The Secret World Başlangıç rehberi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu kısıtlama olmadan 2 gun deneme fırsatı buldum ve bu rehberi hazırlamak için gaza geldim umarım oyuna başlamak isteyenlere yardımcı olur.

1: Oyunu ilk defa açtığımızda yeni karakter oluşturmamız gerekiyor bunun için ''CREATE NEW CHARACTER'' seçeneğine tıklıyoruz.
    2: Daha sonra oynamak istediğimiz serveri seçiyoruz.
    3: Ve faction seçenekleri karşımızda, burada seçebileceğimiz 3 adet faction bulunmakta.
    Bunlar: Illuminati, Templars ve Dragon her bir seçeneğin altında o factionun hikayesini anlatan ufak videolar mevcut bunları izleyerek bilgi sahibi olabiliriz.

4: Evet factionımızı seçtikten sonra nihayet karakter yaratma bölümüne gelmiş bulunuyoruz, burada öncelikle sol üst köşeden cinsiyetimizi seçiyoruz.
    5: Daha sonra karakterin sağ ve solundaki özelleştirme seçeneklerini kullanarak karakterimizi ve kıyafetini ayarlıyoruz (isterseniz random tuşunu kullanarak karakteri bilgisayarada yaptırabilirsiniz).
     The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.

6: Karakterimizi oluşturduktan sonra ''CREATE NAME'' tıklıyoruz ve ismimizi belirliyoruz, burada 3 isim vermemiz isteniyor ''First Name'' ilk adımız, ''Nick Name'' lakap ve ''Last Name'' soyismimiz.

7: Karakterimizi oluşturup, isminide verdikten sonra oyuna giriş yapıyoruz buraya fark etmişsinizdir class seçimi yapmadık, çünkü oyunda class yok :D.

8: Oyuna giriş yaptıktan sonra ekrandaki ve mini haritadaki işareti takip ederek oynarken kullanacağımız silahı seçme yolunda ilk adımı atıyoruz.

9: İlk olarak geleceğimiz yerde bir dejavu yaşayarak ilk defa aksiyonun içine giriveriyoruz burası oyunu tek kişilik oynadığımız ufak bir bölüm.

10: Yerden kalktığımızda karşımızdaki hanım kızımızdan görevi almamız gerekli kızımızın başının yanındaki simgeye tıklayarak görevi kabul ediyoruz, daha sonra yerdeki pompalı tüfeği alıyoruz ve aksiyona başlıyoruz.
     The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.

11: İlk görev bittiğinde rüyadan uyanıyoruz ve Yönergeleri izleyip silahımızı seçip eğitimini alacağımız yere geliyoruz, burada ne tur silahla oynamak istediğimiz iyi seçmeliyiz tüm silahları deneyerek seçimimizi öyle yapmakta fayda var daha sonra pişman olmamak için, silahımızı seçtikten sonra inventorymize düşen itemleri kullanmayı unutmamalıyız her silah için ayrı item lar veriliyor.
     The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.

12: Silağımızıda seçtikten sonra tekrar yönergeleri izleyerek boyutlar arası geçişi sağlayan bir kapıya gidiyoruz içeri giriyoruz ufak bir tanıtım videosundan sonra ilk görevimizi yapmak için yönergeleri izliyoruz ve ilk görev haritasına ulaşıyoruz.

Oyunda haritaların bazı bölgelerinde lorelar bulunmakta bunlara tıklayarak o bölge ile ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz, oyun içinde açmamız gereken achievementlerde mevcut bunlara ''L'' harfine basarak ulaşılabilir lorelarda aynı menü altında yeralmaktadır.
     The Secret World Başlangıç rehberi.  The Secret World Başlangıç rehberi.

Oyundaki başka bir yenilik ise oyun içine entegre adilmiş facebook ve birde browser mevcut, bence bunlar çok iyi düşünülmüş, browser a ''B'' harfine basarak ulaşmak mümkün.

Başka bir yenilikte oyun içi store buradan funcom coinler ile alınabilicek itemler sıtın alınabiliyor.

Herkese iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackxtr -- 6 Ağustos 2012; 16:49:29 >

• Oyunun ismi secret olmasın :P
  • Uyarı için sağol hiç farkında değildim.
  • Eline sağlık güzel rehber olmuş :)
  • Çok gerilerde kalmıs ilginç oyun videolarda cok iyi gozukuyor ama dandik çin oyunları kadar tutulmamıs forumda
  • maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

maalesef...

Rehber cok cok zayif eger oyunda yazacak şey bukadarsa almaktan vazgectim diyebilirim en dandik oyunlarda ile bunun 5-6katı yazı oluyor detay oluyor su okuduklarımdan baska pek birşey yoksa oyun tek düze ve detaysız gibi geldi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

maalesef...

Rehber cok cok zayif eger oyunda yazacak şey bukadarsa almaktan vazgectim diyebilirim en dandik oyunlarda ile bunun 5-6katı yazı oluyor detay oluyor su okuduklarımdan baska pek birşey yoksa oyun tek düze ve detaysız gibi geldi bana?

Ne alaka kardeş sen yap bir rehber uzun olsun.Adamlar Cengizhan 2 ye bile ne kadar rehber yazmışlar.Rehberin uzunluğu oyunun iyi kötü olmasını belirtmez.Ben biraz oynamıştım.Şahsen oynanış ve atmosfer hoştu.Fakat zombilerin 100 metre koşu rekoru kıracak kadar hızlı koşması sinirimi bozmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

maalesef...

Ne alaka kardeş sen yap bir rehber uzun olsun.Adamlar Cengizhan 2 ye bile ne kadar rehber yazmışlar.Rehberin uzunluğu oyunun iyi kötü olmasını belirtmez.Ben biraz oynamıştım.Şahsen oynanış ve atmosfer hoştu.Fakat zombilerin 100 metre koşu rekoru kıracak kadar hızlı koşması sinirimi bozmuştu.

Çok alaka. oynayan adam üşenmeden karakter yaratma ekranin dan başlayip rehber yapmıssa ve bu bukadar kısa sürmüşse ya gerisini yazmamıstır yada oyunda detay bukadardir zaten iyice okursan rehber cok kısa oyun kotu demedim eger "oyunda yazacak şey bukadarsa" " baska pek birşey yoksa " yazdgım buraları okumadan yorum yapmana gerek yok ben zaten o arkadasa yazdım senin benim mesajımı alıntılamana hiç gerek yoktu zaten kendi gorusunu yazabilirdin konuya ben birşey yazmadanda

• quote:

quote:

maalesef...

Rehberi yazarkende tüm tanıdığım arkadaşlarada dediğim gibi bu oyun yazarak anlatılamıyor maalesef denemeden oyunun iyi yada kötü olduğunu söylemek ön yargı olur, ben bu rehberi hazırlarken oyun daha yeni çıkmıştı şu an oyunda olan yeniliklerden çoğu yoktu örneğin : roket atar, motorlu testere kullanımı gibi. birde aslında çok fazla ayrıntıya girmemin bir sebebide daha oyunu oynamamıştım başlangicta olanlarla ilgili ayrıntıları yazdımki tek tek tüm skilleri açıklamaya kalksan bu sayfalar dolusu yazı çıkar ortaya 8154 tane skill var sonucta, neyse buddy key uygulaması var bu oyunda isteyen olursa pm atsın bir buddy key gönderebilirim...

• Ben anlamam kardeşim yazacaksın detaylı bir Rehber ,bekliyoruz o kadar
  • quote:

quote:

quote:

maalesef...

Rehberi yazarkende tüm tanıdığım arkadaşlarada dediğim gibi bu oyun yazarak anlatılamıyor maalesef denemeden oyunun iyi yada kötü olduğunu söylemek ön yargı olur, ben bu rehberi hazırlarken oyun daha yeni çıkmıştı şu an oyunda olan yeniliklerden çoğu yoktu örneğin : roket atar, motorlu testere kullanımı gibi. birde aslında çok fazla ayrıntıya girmemin bir sebebide daha oyunu oynamamıştım başlangicta olanlarla ilgili ayrıntıları yazdımki tek tek tüm skilleri açıklamaya kalksan bu sayfalar dolusu yazı çıkar ortaya 8154 tane skill var sonucta, neyse buddy key uygulaması var bu oyunda isteyen olursa pm atsın bir buddy key gönderebilirim...

Zaten mesajdada yazdıgım gibi bukadarsa dedim rehber bukadar oyun kotu demedim onu diger arkadas uydurdu :)

Ama butun oyun rehberlerinde tum skiller yazılır isterse 100000567 tane olsun rehberin anlamı o degilmi zaten yenilik cıkınca eklemek vs neyse oyuna bi giriyimde birlikte hazırlarız aksam oyundayım inş bir arkadasıma demiştim o almıs bile oyunu

• iyi hadi bakalım akşama bekliyom...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alabandes

Ben anlamam kardeşim yazacaksın detaylı bir Rehber ,bekliyoruz o kadar

Sen yazda biz okuyak o kadar siten var nerde rehber :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.