ilk geldiğinde söylemişti Morgan Freeman , Andy'e (Tim robbins)
Daha sonra gelen çaylağada Andy aynı şeyi (''Burda kimse şuçlu değil zaten'') deyince çok gülmüştüm
bu film 7 dalda oscar adayı oldu ama maalesef odul alamadı..bence akademinin ayıbı ama insanların akademiye cevabı tokat gibi bence
tek kelimeyle mükemmel bir filmdi, izlemeye doyamadım.. yerini hakeden sayılı filmlerden biri
dün yeniden seyrettimde,birinci sıradaki film the godfather olmasaydı,haksızlık edildiğini düşünürdüm bu filme.
Film süper zaten de üstteki çalışmada çok başarılı uğraşılmış didinilmiş tbr...
Katılıyorum. İzlediğim en iyi filmlerden biridir "Esaretin bedeli" Ayrıca Tom Hanks gerçekten iyi bir aktör.
ARKADAŞLAR PEKİ FİLM GÜZEL ANLADIK DA O SENENİN TÜM OSCAR"LARINI SİLİP SÜPÜREN BİR FORREST GUMP VAR YANİ ONA NE DİYECEKSİNİZ? O DA HAKETMİŞTİ BENCE İNNAILMAZ GÜZEL BİR FİLMDİ. SONUÇTA İKİSİ YARIŞTI VE İKİSİDE AMERİKALILARDAN ÇIKMA.
quote:
Orjinalden alıntı: devartoi
Katılıyorum. İzlediğim en iyi filmlerden biridir "Esaretin bedeli" Ayrıca Tom Hanks gerçekten iyi bir aktör.
tom hanks değil o Tim Robbins
Klavyem sürçmüş (inanmayacaksınız tabi -ki inanmayın zaten) Bilgilendirme için sağol. Resimlere baksaydım bu duruma düşmezdim Ah benim kötü hafızam ah!!
mükemmel bir senaryo mükemmel bir final mükemmel bir film özellikle finali muhteşem
bencede müthiş bi film...........ilk defa bundan 3 yıl önce izlemştim wede çok etkilenmiştim .......senaryo ..oyuncular herşeyyle süper
belki 20 kere izlemişimdir.ama her izlediğimde çok heyecanlanıyorum.tabiki gelmiş geçmiş en iyi filmdir.
Brooks was here,so was Red. beni çok etkilemişti.hala anlamıyorum bu film nasıl oscar alamaz
Braveheart'tan sonra izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi...Tek kelimeyle bir başyapıt.
şöylenek çok şey yok ama final sahnesinde buluşmaları gerçekten güzeldi
her evde bir adet bulunması gereken bir bas yapıt
reklamını az yapmış mükemmele yakın filmlerden. (mükemmeli henüz izlemedim)
olagan şüpheliler geldi aklıma şimdi oda sessiz sedasız götürenlerden
quote:
Orjinalden alıntı: NeM
"korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsünüz..."
Şu an izliyorum,ilk sidisi bitti.
Bu lafı şöyle değiştirmek istiyorum
UMUT ETTİKÇE TUTSAK,VAZGEÇTİKÇE ÖZGÜRSÜN.
izlerken bazı sahnelerde kalbimi çok acıtmış bir başyapıt.