Şimdi Ara

The Sims 4 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
8
Favori
15.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakın satın almayın. Rekabet olmazsa böyle olur işte. Rezil sıkıcı bir oyun.
  • Kendim oynayamadım ama gameplay videosu izledim, gerçekten büyük hayal kırıklıkları yaşadım.
  • Çok zengin değil zar zor alacaksanız almayın çünkü oyunda hiçbirşey yok bulaşık makinesi araba bisiklet motor hiçbirşey yok! tamam ek paket getireceksinde bu kadarda olmazki 1-2 araba modeli getir yinede getir yahu artık 25 tane ek paket çıkar zaten oyüzden sadece oyüzden eklemediler çıkarcaklar pool party expasion pack fasion cars expasion pack gibi yine sims 3 de ana oyunda herşey vardı hayati ihtiyaç olarak.Şimdi adamlar sadece oyunu yapmış ama yarım yapmış.

Eğer araba-havuz-bulaşık makinesi gibi eşyalar olsaydı orjinal alırdım ama yok adamlar 20-30 tane ek paket çıkartabilmek için normal oyunu yarım bırakmış.

Bu oyunun her ek paketini alırsanız 1000 tl yi geçer.Hiç kusura bakmasın EA sonuna kadar korsan oynayacağım Sims 4 ü belki akıllanırlarda insanları ek paketle soymaktan vazgeçerler.

Birde demişlerki Sims 4 başarısız olursa Sims 5 olmayacak .Yani diyorlar Sims 4 ü almazsanız Sims serisi biter

• Çok şukur ki oyun dünyası Tr'den ibaret değil ve oyuncular da.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-08-uk-chart-the-sims-4-builds-its-way-to-the-top

Tebrikler maxis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu meksika veya hindistan origin den ucuz yolla alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTheSurvivor

Arkadaşlar oyunu meksika veya hindistan origin den ucuz yolla alabiliyor muyuz?

Bilmiyorum ama almayın.Ben oynuyorum şu an,fena değil oyun fakat her şey DLC'lere saklanmış.

Bir orjinal destekçisi olarak EA oyunlarına hayır diyorum.Arabalara özel DLC çıkartırlar Allah bilir.Tüm DLC'leri büyük bir zevkle indirip oynayacağım.
  • simsin ne olduğunu nasıl bir oyun olduğunu hep merak etmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: JackTheSurvivor

Arkadaşlar oyunu meksika veya hindistan origin den ucuz yolla alabiliyor muyuz?

Bilmiyorum ama almayın.Ben oynuyorum şu an,fena değil oyun fakat her şey DLC'lere saklanmış.

Bir orjinal destekçisi olarak EA oyunlarına hayır diyorum.Arabalara özel DLC çıkartırlar Allah bilir.Tüm DLC'leri büyük bir zevkle indirip oynayacağım.

aynen yahu önceki oyunlardaki özelliklerin yarısını çıkarmışlar yok "simler daha zeki hisleri vaaaarrrr" diye geçiniyorlar. hele o kariyerler yok mu deli etti beni. orduya katılacağım yok polis olacağım yok masa başı iş istiyorum o bile yok işe bak. en azından orijinal oyun destekçisi olarak para verdim ama dlcler çıkmaya başlayınca originden silip malum ortamlardan indireceğim. adamlar hak ediyor bunu.

gerçekten çok güzel bir oyun olabilirdi eğer özelliklerin yarısını kaldırmasalardı. yesinler sizin zeki simlerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlenk -- 8 Eylül 2014; 19:02:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Çok şukur ki oyun dünyası Tr'den ibaret değil ve oyuncular da.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-08-uk-chart-the-sims-4-builds-its-way-to-the-top

Tebrikler maxis.

Game Rankings
    Sims %90
    Sims 2 %89
    Sims 3 %87
    Sims 4 %65

Oyunun nesini beğendiğini sorabilir miyim? Ek özellik olarak ne getirmişler oyuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 8 Eylül 2014; 23:12:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

simsin ne olduğunu nasıl bir oyun olduğunu hep merak etmişimdir.

Merakınızı Sims 4 oynayarak gidermeyi düşünmeyin hocam sakın, oynayacaksanız 2 veya 3 oynayarak giderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

simsin ne olduğunu nasıl bir oyun olduğunu hep merak etmişimdir.

sims 3 ile başla ama mutlaka ambitions ek paketini de yükle, o olmadan oyunda adam gibi meslek bulamıyorsunuz, ben sims 3 ile başlamıştım hala da arada oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Çok şukur ki oyun dünyası Tr'den ibaret değil ve oyuncular da.

Tebrikler maxis.

Game Rankings
    Sims %90
    Sims 2 %89
    Sims 3 %87
    Sims 4 %65

Oyunun nesini beğendiğini sorabilir miyim? Ek özellik olarak ne getirmişler oyuna?

Ek özellik getirmemişler. Var olan şeyleri götürmüşler.

Oyunun sadece sim oluşturma kısmı güzel gerisi boş.

• mac versıyonu yok hala
  • sims 3 ten devam ediyorum hala, techno game türkçe yamayı çıkarsın o zaman 4 e geçiş yapabilirim
  • Oyun Serisi - The Sims 4: Bölüm 1 Dışarısı Bize Uymadı

• The Sims 4: Ghosts Official Trailer

• Yorumlara bakılacak olursa oyun tırt yada eksik diyelim,
    Hiç sevmediğim şey,sen yeni oyun çıkartıp var olan eşyaları da kırparak çıkartıyorsan ne anlamı kalır.
    bende zaten 3 vardı huble sağolsun...ileride indirim olursa ek paket de alabilirim
    The Sims 4 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Ekim 2014; 11:48:27 >
  • Arkadaşlar oyunu iki gün önce originden aldım ve dün deneyip oynadım.
    İlk dikkatimi çeken şey grafiklerdi.Simlerin detay ve görüntüleri 3'ten ziyade 2'yi anddırdı bana.Sonra bunun özellikle yapıldığını farkettim ki;oynanış olarak da 2ye bir dönüş olmuş.Spor salonu ve klübün bulunduğu mahalle ya da başka bir yere giderken,hele de sizlerin de dediği gibi yan komuşuya giderken bile loading ekrenı sims 2 ile birebir nerdeyse.
    Daha özgürleştirilmiş bir oynanabilirlik beklerken işe giderken bile simin ortadan kaybolması gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
    Havuzdu arabaydı kıyafetlerin azlığıydı vs bunlar da olumsuz geldi ancak oynanabilirlik ilk etapta beni mahfetti...

Hoşuma giden taraflar da olmadı değil.Şöyle ki;artık simimiz televizyon izlerken birşeyler yiyebiliyor ya da bilgisayar başındayken,yemek yaparken etrafındakilerle iletişim halinde olabiliyor.Tuvaletteyken mesaj atabiliyor ya da kitap okuyabiliyor.Hele ki tuvalette işini hallettikten sonra direk ellerini yıkaması acayip hoşuma gitti ;3 te ise bu durum tamamen zaman kaybı oluyordu.
    Zaman kaybı konusuna gelince;3'te benim en şikayetçi olduğum olay buydu diyebilirim.Yapılan bir işten sonra iptal edip başka bir faaliyet seçmek ve o eylemi gerçekleştirmesi uzun zaman alıyor ve bazen bu sebeple yetişmesi gereken yerlere gecikebiliyordu.4'te ise bu sorun neredeyse yokedilmiş;telefon konuşmaları bile kısa sürüyor.
    Bunların yanında 4'te sosyalliğin bi adım daha ön plana çıkarılması hoş olmuş.Yolda,kulüpte veya herhangi bir yerde bi arkadaşınızla konuşurken oradan geçen birisi çok kolay bir şekilde muhabbetinize ortak olabiliyor ve böylece arkadaş edinmek için siminiz yollara düşüp kendini zora sokmuyor ve zaman kaybetmiyor.
    Duyguların etkisi de büyük bir yenilik ancak o konuyu hepimiz bildiğimizden girmiyorum.

Eksileri ve artıları benim gözümden yarışır durumda.Keşke artılar koyarken temelde biz sims severlere zevk veren şeyleri eksiltmeselerdi.12 yıllık bir simsci olarak serinin en hayal kırıklığı yaşatanı olduğunu söyleyebilirim.Ama buna rağmen saatlerce başında kalkamadığımı da itiraf etmeliyim.Belki sims serisini çok sevmemden kaynaklanıyor bişlemiyorum ama maxis in bu memnuniyetsizlikle bile beni ekran başında tutabilmesini başarı olarak görüyorum.

Dlclerin çok yüksek fiyatlarda olmaması dileğiyle .Herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pradicerr -- 30 Ekim 2014; 9:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pradicerr

Arkadaşlar oyunu iki gün önce originden aldım ve dün deneyip oynadım.
    İlk dikkatimi çeken şey grafiklerdi.Simlerin detay ve görüntüleri 3'ten ziyade 2'yi anddırdı bana.Sonra bunun özellikle yapıldığını farkettim ki;oynanış olarak da 2ye bir dönüş olmuş.Spor salonu ve klübün bulunduğu mahalle ya da başka bir yere giderken,hele de sizlerin de dediği gibi yan komuşuya giderken bile loading ekrenı sims 2 ile birebir nerdeyse.
    Daha özgürleştirilmiş bir oynanabilirlik beklerken işe giderken bile simin ortadan kaybolması gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
    Havuzdu arabaydı kıyafetlerin azlığıydı vs bunlar da olumsuz geldi ancak oynanabilirlik ilk etapta beni mahfetti...

Hoşuma giden taraflar da olmadı değil.Şöyle ki;artık simimiz televizyon izlerken birşeyler yiyebiliyor ya da bilgisayar başındayken,yemek yaparken etrafındakilerle iletişim halinde olabiliyor.Tuvaletteyken mesaj atabiliyor ya da kitap okuyabiliyor.Hele ki tuvalette işini hallettikten sonra direk ellerini yıkaması acayip hoşuma gitti ;3 te ise bu durum tamamen zaman kaybı oluyordu.
    Zaman kaybı konusuna gelince;3'te benim en şikayetçi olduğum olay buydu diyebilirim.Yapılan bir işten sonra iptal edip başka bir faaliyet seçmek ve o eylemi gerçekleştirmesi uzun zaman alıyor ve bazen bu sebeple yetişmesi gereken yerlere gecikebiliyordu.4'te ise bu sorun neredeyse yokedilmiş;telefon konuşmaları bile kısa sürüyor.
    Bunların yanında 4'te sosyalliğin bi adım daha ön plana çıkarılması hoş olmuş.Yolda,kulüpte veya herhangi bir yerde bi arkadaşınızla konuşurken oradan geçen birisi çok kolay bir şekilde muhabbetinize ortak olabiliyor ve böylece arkadaş edinmek için siminiz yollara düşüp kendini zora sokmuyor ve zaman kaybetmiyor.
    Duyguların etkisi de büyük bir yenilik ancak o konuyu hepimiz bildiğimizden girmiyorum.

Eksileri ve artıları benim gözümden yarışır durumda.Keşke artılar koyarken temelde biz sims severlere zevk veren şeyleri eksiltmeselerdi.12 yıllık bir simsci olarak serinin en hayal kırıklığı yaşatanı olduğunu söyleyebilirim.Ama buna rağmen saatlerce başında kalkamadığımı da itiraf etmeliyim.Belki sims serisini çok sevmemden kaynaklanıyor bişlemiyorum ama maxis in bu memnuniyetsizlikle bile beni ekran başında tutabilmesini başarı olarak görüyorum.

Dlclerin çok yüksek fiyatlarda olmaması dileğiyle .Herkese iyi günler

Hocam hayırlı olsun almışsınız oyunu. Ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da siz de sims aşkınızdan dolayı oynamaktan da vazgeçememişsiniz bir yandan. Bir an önce yazın gelmesini bekliyorum ben de oynamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıvırbaş kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .Aynen öyle ,sims artık bir alışkanlık oldu bende...Millet küçümsüyor ,kız oyunu bilmem ne diye ama katılmıyorum;simste ayrı bir mizah var esasında ama çoğu kişinin bunu göremediğine eminim.Ben bu gözle görüyorum ve bana zevk veriyor.

Çok sabırsızlanmana gerek yok inan.Sims 2ve 3 ün birleşimi gibi düşün,yukarıda bahsettiğim ekstra özellikler de var 4te ama bu ciddi bi kayıp değil şuan emin olabilirsin.Eski serileri oynamaya devam et yaz tatilinde sen de edinirsin inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.