Şimdi Ara

The Sims'e rakip inZOI'nin sistem gereksinimleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Sims'e rakip inZOI'nin sistem gereksinimleri açıklandı
    KRAFTON tarafından geliştirilen ve The Sims'e rakip olarak tanıtılan yaşam simülasyonu oyunu inZOI'nin PC sistem gereksinimleri paylaşıldı. Teknik açıdan göz alıcı görünen yapım, sistemleri zorlayacak gibi görünüyor. Peki Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım, nasıl bir sisteme ihtiyaç duyacak? Gelin hep birlikte göz atalım.

inZOI için duyurulan minimum sistem gereksinimleri arasında Intel Core i5-10400 veya AMD Ryzen 3600 işlemci, NVIDIA RTX 2060 veya AMD Radeon RX 5600 XT ekran kartı ve 12 GB RAM yer alıyor. Ayrıca oyuncuların en az 40 GB boş disk alanına ve 64 bit mimarili Windows 10 veya 11 işletim sistemine ihtiyaçları olacak.

Önerilen sistem gereksinimlerinde ise, Intel i7-12700K veya AMD Ryzen 7800X3D işlemci, NVIDIA RTX 3070 veya AMD Radeon RX 6800 XT ekran kartı, 16 GB RAM ve 60 GB boş disk alanı olarak belirtilmiş. Ancak ilginç olan şu ki Krafton, toplam sekiz ön ayar seçeneği sunuyor ve hepsinde Nvidia DLSS, AMD FSR veya Intel XeSS etkin olduğu belirtilmiş. Bu da akıcı bir deneyim için ölçeklendirme teknolojilerine ihtiyaç duyacağını gösteriyor.

Kaçıranlar için inZOI, oyunculara sadece karakter oluşturma ve özelleştirme değil, aynı zamanda şehirleri baştan aşağı değiştirme olanağı da tanıyor. Böylece tam bir yaşam simulasyonu olacak ve oyuncular bitki miktarını ayarlayabilecek, suç oranını düzenleyebilecek ve hatta hava koşullarını değiştirebilecekler.

[bkzdh=188726

Şu an için Inzoi'nin The Sims'i tahtından indirmesi zor görünüyor. Görsel ve teknik olarak etkileyici olsa da, The Sims serisinin dünya çapında 200 milyondan fazla kopya satmasının nedenlerinden biri de çok çeşitli PC'lerde çalışabilmesi. Inzoi'nin erken erişim döneminin 28 Mart'ta başlaması bekleniyor.

inZOI sistem gereksinimleri
    - Minimum Orta Önerilen Yüksek
    İşlemci Intel i5 10400 / AMD Ryzen 5 3600 Intel i7 11700 / AMD Ryzen 7 5800X3D Intel i7 12700K / AMD Ryzen 7 7800X3D Intel i7 14700K / AMD Ryzen 7 9800X3D
    RAM 12 GB RAM 16 GB RAM 16 GB RAM 32 GB RAM
    Ekran kartı NVIDIA RTX 2060 (6GB VRAM) / AMD Radeon RX 5600 XT (6GB VRAM) NVIDIA RTX 3060 (8GB VRAM) / AMD Radeon RX 6600 (8GB VRAM) NVIDIA RTX 3070 (8GB VRAM) / AMD Radeon RX 6800 XT (16GB VRAM) NVIDIA RTX 4080 (16GB VRAM) / AMD Radeon RX 7900 XTX (24GB VRAM)
    DirectX Version 12 Version 12 Version 12 Version 12
    Bağlantı İnternet gerekli İnternet gerekli İnternet gerekli İnternet gerekli
    Depolama 40 GB 50 GB 60 GB 75 GB

Kaynak:https://www.techspot.com/news/107111-inzoi-system-requirements-suggest-upscaling-essential.html

• Bu oyunda inşaat ve ev tasarımı yapabiliyor muyduk

• cok cok iyi, hala sims 2 veya 3 u gecen bi oyun yapilamadi. sims 4 yuklememle silmem bir oldu igrenc. maxisi öldürmüş resmen ea

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    vıdeoyu izlerseniz görebilirsinz

• Oyun türünden anlamam ama önerilen işlemci 7800x3d olunca ne olduğu önemsiz gibi vaktimi harcamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Unreal engine 5 tanıtıldığında ağzım açık kalmıştı, uzun süre UE5 oyunlarının gelmesini bekledim. Çıkan oyunlara bakıyorum, ne grafikleri ne de optimizasyonları beklediğim etkiyi yaratmadı. Şimdi bu oyunun da çok optimize edilmiş bir oyun olmayacağı hissiyatı var bende.

• Dahili ekran kartlı laptoptan Sims oynayan kızlar geçebilecek mi buna merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mspd M kullanıcısına yanıt
    bende 3070 var valla ben zor geçerim gibi..

• fiyatı belli olsa da alıp alamayacağımıza baksak artık.

• Çok ilginç, bu oyunu bekleyen topluluğun %90'ı, Sims ekibi ve çoğunluğu genç yaş kadınlardan oluşuyor. Sims'in en büyük özelliği hem çok kötü görünmemesi grafiksel olarak hem de sistem olarak çok düşük istemesiydi her zaman. inzoi çıtayı arttırmış, her ne kadar günümüzde pcler bu derecede olması gerekse de, bence hedef kitleye göre çok abartı kaçmış. Grafiksel olarak bu derece uçmaya gerek var mıydı bilmiyorum.

Her neyse benim merak ettiğim erkek olarak da ilgimi çekebilecek mi acaba. Sims çekmiyordu, fakat Inzoi çok farklı bir şey olmuş real life sim tarzı bi oyun gibi görünüyor. Sanırım bazı yayıncılara erken erişim kodu verilecekmiş, oyun çıkmadan önce yayınlardan görebileceğiz bi nevi, o yaşandığında izlemek istiyorum ona göre alıp almama konusunda karar vereceğim.

• Grafikler epey sağlam görünüyor, yüksek sistem gereksinimleri olması bana pek de şaşırtıcı gelmedi. Sims için alternatif olması iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Böyle bir sıkıntı olacak malesef. Hedef kitlenin bilgisayarları bu derece iyi değil. Sims ekran kartsız laptopta, macbook'ta vs. oynanabiliyordu.

Bu oyunu çalıştırabilecek makine "enthusiast" diyebileceğimiz gamerlarda var. Ama Sims'i erkek olarak ben de oynardım eskiden.

İyi grafiklerle bir Sims'i denemek isterim açıkcası. Eskiden beri istediğim şey aslında Sims tipi bir oyunun bir MMO'ya dönüştürülmesi.

Komşuların, mahallelerin gerçek oyuncularca yapılmış olması, etkileşim vs.

• Vain kullanıcısına yanıt

Bunda online play de varmış sanırım, dediğiniz gibi bi online sisteme sahipse büyük etki yaratır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.