|
The Sims'e rakip inZOI'nin sistem gereksinimleri açıklandı

-
-
Bu oyunda inşaat ve ev tasarımı yapabiliyor muyduk
-
cok cok iyi, hala sims 2 veya 3 u gecen bi oyun yapilamadi. sims 4 yuklememle silmem bir oldu igrenc. maxisi öldürmüş resmen ea
-
vıdeoyu izlerseniz görebilirsinz
-
Oyun türünden anlamam ama önerilen işlemci 7800x3d olunca ne olduğu önemsiz gibi vaktimi harcamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unreal engine 5 tanıtıldığında ağzım açık kalmıştı, uzun süre UE5 oyunlarının gelmesini bekledim. Çıkan oyunlara bakıyorum, ne grafikleri ne de optimizasyonları beklediğim etkiyi yaratmadı. Şimdi bu oyunun da çok optimize edilmiş bir oyun olmayacağı hissiyatı var bende.
-
Dahili ekran kartlı laptoptan Sims oynayan kızlar geçebilecek mi buna merak ediyorum.
-
bende 3070 var valla ben zor geçerim gibi..
-
fiyatı belli olsa da alıp alamayacağımıza baksak artık.
-
Çok ilginç, bu oyunu bekleyen topluluğun %90'ı, Sims ekibi ve çoğunluğu genç yaş kadınlardan oluşuyor. Sims'in en büyük özelliği hem çok kötü görünmemesi grafiksel olarak hem de sistem olarak çok düşük istemesiydi her zaman. inzoi çıtayı arttırmış, her ne kadar günümüzde pcler bu derecede olması gerekse de, bence hedef kitleye göre çok abartı kaçmış. Grafiksel olarak bu derece uçmaya gerek var mıydı bilmiyorum.
Her neyse benim merak ettiğim erkek olarak da ilgimi çekebilecek mi acaba. Sims çekmiyordu, fakat Inzoi çok farklı bir şey olmuş real life sim tarzı bi oyun gibi görünüyor. Sanırım bazı yayıncılara erken erişim kodu verilecekmiş, oyun çıkmadan önce yayınlardan görebileceğiz bi nevi, o yaşandığında izlemek istiyorum ona göre alıp almama konusunda karar vereceğim.
-
Grafikler epey sağlam görünüyor, yüksek sistem gereksinimleri olması bana pek de şaşırtıcı gelmedi. Sims için alternatif olması iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir sıkıntı olacak malesef. Hedef kitlenin bilgisayarları bu derece iyi değil. Sims ekran kartsız laptopta, macbook'ta vs. oynanabiliyordu.
Bu oyunu çalıştırabilecek makine "enthusiast" diyebileceğimiz gamerlarda var. Ama Sims'i erkek olarak ben de oynardım eskiden.
İyi grafiklerle bir Sims'i denemek isterim açıkcası. Eskiden beri istediğim şey aslında Sims tipi bir oyunun bir MMO'ya dönüştürülmesi.
Komşuların, mahallelerin gerçek oyuncularca yapılmış olması, etkileşim vs.
-
Bunda online play de varmış sanırım, dediğiniz gibi bi online sisteme sahipse büyük etki yaratır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X