Şimdi Ara

The Sims Life Stories

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sims Life Stories oynayan varmı aranızda? Yada oyun hakkında bilgisi olan?? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

• oyun şöle bişey.bir hikaye senaryosu var. bir bayan karakterle başlıyosun herşey var evin alışveriş merkezi falan.sadece senin yapman gereken yaşamını sürdürmek ve sonra insanlarla tanılıyor evleniyor yada arkadaş ediniyor.... gidiyor böle.ben yükledim ama tam daha fazla ilerlemedim.ama güzel fakat grafikler sims2 ye nazaran kötü.herhalde ondan önceki versiyondu gelişmemiştir bu yüzden.istersen pmden at sana .....veririm.ok?beleş.
  • Başka oynayan yokmu?? Yorum bekliyorum...
  • Eğer oynanması için the sims gerekmıosa bana verirmisin?Merak ettim
  • O ayrı bir oyun. Sims gerekmiyor çalışması için
  • Başka yorum yok. Çoğu insan henüz alıp oynamamış herhalde. Özellikle laptoplar için yapılmış bir oyunmuş, kasmıyomuş makinayı. Bilmiyorum ne kadar doğru...
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoReHaN

Başka yorum yok. Çoğu insan henüz alıp oynamamış herhalde. Özellikle laptoplar için yapılmış bir oyunmuş, kasmıyomuş makinayı. Bilmiyorum ne kadar doğru...

aynen öyle ve şimdiye kadarki sims lerin bence en kötüsü
  • benim teyzemin kızı sims hastasıydı o life storiesi aldı bıtırdı (hikaye bolumunu) ona gore harikaymış bana gore peh salla gitsin sana başka oyun mu yok
  • ben oynadım çok güzel değil
  • ya arkadaşlar ben oyunu yükledim tam ekran yapamıyorum :( nasıl tam ekran yapabilirim bana bi yardımcı olun ya oyun herşeyiyle oynuyoda tam ekran olmuyo sanki internet penceresi gibi oynuyorum nasıl düzeltebilirim :(
  • ben bunun şifresini bilmiyorum.kod soruyo ama yok bende.yükleyemiyorum.lütfen yardım edin
  • Ben pet stories bitirdim. Eğer sims oynuyor ve amaçsızlıktan biraz sıkılıyorsan stories oyunları tam sana göre. Oyunda bir amaç uğruna ilerliyosun fakat seneryo çok disiplinli hiç bir şekilde kopup başka şeylerle uğraşamıyorsun. Ama herşey bittiğinde tüh niye bitti biraz daha devam etseydi diyorsun. Oyun sırasında bazen araya kısa video gibi giriyomuş gibi oyun bulanıyo ve her şeyi oyuna bırakıyosun. Oyunda aynı zamanda serbest oynama seçeneği de var. Her şeye rağmen oyunu tavsiye ederim.
    @emo045 onu tam ekran yapmak için oyunda serbest bölümde bir aile aç ve settings bölümünde graphic settings'e gir. WİNDOWED vs. öle bişi yazıyo altında on işaretli off yapınca düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.