Şimdi Ara

The Smurfs | Şirinler - 5 Ağustos 2011 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
11.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel birşey olacak gibi.. son resim çok iyi
  • evet son resim harika ama şehirdemi geçiyor film. hikaye ile ilgili bilgi varmı _?
  • Gargamel tarafından köylerinin dışına kovalanan Şirinler, kendilerini bizim dünyamızda tam olarak New York'un ortasında bulurlar. Gargamel onları bulmadan köylerine geri dönmenin bir yolunu bulmak zorundadırlar.
  • Katılıyorum.

Edit: Şirin çileği toplamayan şirini ne yapayım ben be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 17 Haziran 2010; 1:02:14 >
  • ormanda kasabalarda geçse daha iyi olurdu . hem şirinler ile new york ne alaka
  • Fragman gelsin de daha iyi bir fikir edinebiliriz sanırım.
  • hatırlayan var mı şirinler in bir bolumunde de kaybolup şehire yolları dusuyordu.. guzel bolumdu
  • Teaser trailer
    http://www.traileraddict.com/trailer/the-smurfs/teaser-trailer

Kötü olacak bence, hiç hoşuma gitmedi.
  • Şirinleri metropole sokmak hangi salağın fikri çok merak ediyorum. İlla insanlar olacak diyorsan gider çizgi filmdeki gibi ortaçağa benzer mekanlar kullanırsın fantastik bir film olur büyükler de küçükler de keyifle izler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Şirinleri metropole sokmak hangi salağın fikri çok merak ediyorum. İlla insanlar olacak diyorsan gider çizgi filmdeki gibi ortaçağa benzer mekanlar kullanırsın fantastik bir film olur büyükler de küçükler de keyifle izler.

Katılıyorum.
    Daha güzel olurdu şöyle şatolarda, ormanlarda geçseydi.
  • Yanlız arkadaşın dediği gibi metropol de değil de, orman da felan olsaydı daha iyi olurdu ya
  • filmin şarkısı bile güzel olmamış
  • tipler kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

hatırlayan var mı şirinler in bir bolumunde de kaybolup şehire yolları dusuyordu.. guzel bolumdu

hatta kar yağıyordu o bölümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

hatırlayan var mı şirinler in bir bolumunde de kaybolup şehire yolları dusuyordu.. guzel bolumdu

Bende hatırlıyorum pazar gibi biryere gidiyolardı.
    Eskiden TV yayınları süperdi şimdi nerde dandik çizgi film var onu koyuyorlar.
    Saat 12:30'a kadar çizgi film verirdi şimdi aptal kadın programlarından geçilmiyor.

• şirinler ve şehir tam bi komedi ormanda geçseydi süper olurdu. bu arada azman yok galiba
  • çok severdim küçükken filminide izlerim hemen
  • Bunu yapsınlar..

The Smurfs | Şirinler - 5 Ağustos 2011
  • Tiplere bak yahu. Pokumonlara benzemişler resmen.

Seni seçtim SAKAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

sanırım yılbaşıyla ilgiliydi o bölüm birisine iyilik yapıyodu şirinler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.