Bildirim
The Smurfs | Şirinler - 5 Ağustos 2011 (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
R5 çıkmış. -
bugün izleyebildim idare eder bir film.
ayrıca grace aşık oldum -
daha yeni izleme fırsatı buldum ama çok sıkıcıydı beğenmedim -
6/10 mı desem 7/10 mi desem bilemedim. Sonlarına doğru çok sıkıyor hani şu Gargamel'i alt etme sahneleri falan. Bazı yerleri eğlenceli bazı diyaloglar. Azman çok tatlı olmuş öyle bir kedim olmasını isterdim Özetle izlense de olur izlenmese de... -
İzlesemmi izlemesemmi diye düşündüğüm bir filmdi . İyiki izlemiş nostalji oldu ama biraz farklı oldu Film gayet güzel otur izle mis gibi film -
Çerezlik niyetine izlenir. -
Eğlenceli bir film.İzlediğinize pişman olmazsınız.Yetişkinlerin de seyredip beğeneceği animasyon filmlerinden...
Puanım 6,8/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 15 Kasım 2011; 19:29:33 > -
bence en fazla 5 -
selam bişey sorucam nette yüksek çözünürlüklü bir tr dublajını bulamadımda 1080p olarak orjinal dilinde indireyim diyorum ama tr dublaj olmasını isterdim orjinal dilde izleyen kişiler yorum yapabilirlermi acaba zevk alabilirmiyim altyazılı -
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
selam bişey sorucam nette yüksek çözünürlüklü bir tr dublajını bulamadımda 1080p olarak orjinal dilinde indireyim diyorum ama tr dublaj olmasını isterdim orjinal dilde izleyen kişiler yorum yapabilirlermi acaba zevk alabilirmiyim altyazılı
film sikici bosveeeer izlemee baska film izle -
çok güzel filmdi..keşke seri halinde devaam etse.
Neden oyununu yapmazlarki şunun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X