Şimdi Ara

The Solus Project Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Hayatta Kalma Oyunu olan The Solus Project için OyuncuKlavyesi olarak elimizden geldigince Türkçeleştirme işlemini yapmış bulunmaktayız.İndirmiş oldugunuz yama dosyası içinde sizler için 2 ayrı kurulum duzenledik.İlki manuel olarak klasor seçimi bir digeri ise exe kurulumlu yama yöntemi.Güzel bir oyun sizleri bekliyor.

Linke Tıklayarak Yamayı İndirebilirsiniz :http://oyuncuklavyesi.net/wp-content/uploads/2016/02/The-Solus-Project-TR-YAMA.zip

• Sitede bazı yamalarda rar şifresi var ama ortada şifre yok çok süper bir site. Birde bağış bekliyor.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifre eklemin sebebi bazı siteler kendi konularıymış gibi gösteriyorlar bu yuzden böyle saçma bi yönteme başvurdum
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Çok güzel haber oyunu alalı baya oluyor ama eksikleri ve türkçe olmamasından ötürü fazla oynamamıştım şimdi tekrar kuruyorum :)
  • çok başarılı bir hayatta kalma oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Oyunu steam den alıp oynuyorum, ekte bulunan dosyada ki exe ve msi paketleri ile kurulum yapmama rağmen yama gerçekleşmedi. Ayrıca manuel kurulum için belirtilen c:\GOG kalsörü de yok dolayısıyla manuel kurulumda yapamıyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
  • hortlatmak gibi olacak ama türkçe yama diyosun menü dışında hepsi ingilizce ne biçim yama bu birader?
  • Tekrardan hortlatmak gibi olcak ama ana menü benim ne işime yarayacak alt yazı türkçe olmadıktan sonra ?

• Yapamayanlar için oyun D:\The Solus Project\Solus\Content\SolusData\SolusLocalization dizinine atıp dosyaları değiştireceksiniz  (Not:Dosya konumu değişik olabilir benim disk ana dizinde oyun )   

yama link https://www.dosya1.com/B4mV9Z sadece klasörü atın kafi

• Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.