Şimdi Ara

The Studio (2025) | Apple TV+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seth Rogen’ın Evan Goldberg ile birlikte yarattığı dizinin yıldızlarla dolu kadrosunda Emmy, SAG ve Altın Küre Ödüllü Catherine O’Hara, Emmy adayı Kathryn Hahn, Ike Barinholtz ve Chase Sui Wonders gibi isimler bulunuyor. Fragmanda görünen konuk oyuncular arasında Zac Efron, Zoë Kravitz, Anthony Mackie ve Martin Scorsese dikkat çekiyor. Özellikle Scorsese’nin “Yeteneksiz ve omurgasızsın” repliği, dizinin mizah tonunu gözler önüne seriyor.

Dizide Rogen, Continental Studios’un yeni atanan başkanı Matt Remick karakterini canlandırıyor. Filmlerin hayatta kalma ve güncelliğini koruma mücadelesi verdiği bir dönemde Matt ve çekişmeli yöneticilerden oluşan temel ekibi, narsist sanatçılar ve açgözlü şirket patronlarıyla uğraşırken bir yandan da kendi güvensizlikleriyle savaşıyor. Güç sembolü takım elbiseleriyle sürekli panik hallerini gizleyen ekip için her parti, set ziyareti, oyuncu seçimi, pazarlama toplantısı ve ödül töreni ya parlak bir başarı ya da kariyeri bitiren bir felakete dönüşme potansiyeli taşıyor.

26 Mart'ta geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Entourage olması imkansız ama sektör içi işlere merakım her zaman var o yüzden aldım listeye ne çıkacak bakalım. Konuk isimler parıldıyor maşallah.

Şimdilik bir tane review gördüm, son 10 yılın en iyi dizisi diyor. Tamam ben de heyecanlıyım ama o kadar değildir herhalde. Bekleyelim görelim.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Ben de 1-2 review gördüm ve çok iyiydi yorumları. Kanal, kadro ve konu olarak vaatleri de çok yüksek dizinin. Bakalım patlayacak mı, uçacak mı?

• Metacritic 85...

• Yorumlar olumlu, listeme aldım sezon bittiğinde başlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Studio tam “film twitter” camiasının aradığı bir dizi olmuş. Yüksek bütçeler, sürpriz iknalar, yıldız isimler, sükseli partiler, iki yüzlülük ile deha arası git geller derken soluksuz izliyorum. Entourage daha çok parayı yeme kısmıyla izletiyorken The Studio tamamen mutfakta.

• İlk bölüme 1.000.000 üzerinden puan versem 1.000.000 veririm öyle iyi bir başlangıç yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Severance (2022-) | Apple TV+
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucundan kıyısından sinema takip etmeye çalışan kim varsa hayvan gibi öneriyorum erkenden yer alın derim. Sevdiğiniz filmi, yönetmeni pat diye duymak hatta görmek süper. Apple'ın başarısını tasdikleyip hem ödüllere hem de 2020'lere güzel bir armağan olacak bu gidişle.

• 3/3 gidiyoruz. Böyle bir istikrar olacak şey değil. Bölüm süreleri de öyle güzel ayarlanmış ki boş bir saniye dahi izlemiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.