Şimdi Ara

the suffering

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün arkadaş tavsiye etti nasil bir oyundur

tavsiye edermsiniz? aramadan baktım biraz kanlı oyunmuş

internetten çekiyorum ama beyenmem falan size bir sorayım dedim

• valla son zamanlarda oynadıım en ii korku aksyon oyunlarından biri diebilirim pek grafik yok ama yinede ii tırsıtıo adamı bide yaratıkları öldürünce adamın üstü başı kan ouodu ona bayılıodum gönül rahatlığıyla indir gerçekten ii bi oyundur
  • biraz karmaşık, ve gerilim yüklü bir oyun.. bulmacalı, dolambaçlı .. takıldığım çok yer oldu. ama eninde sonunda bir çıkış yolu buluyorsun.

öte yandan grafikler, sesler baya iyi, karakterin hareketleri, düşmanlar, silahlar hepsi yeterli; istersen yaratığa falan dönüşüp ortalığı kana bulayabiliyorsun. valla ne yalan söyliyeyim ben oyunun sesini kısıp winamp tan hareketli parçalar açıp öyle oynadım.. ses açık ve tek başına oynuyorsan biraz kasıyor adamı
  • EEHH AZ GÜZEL OYUNDUR AMA ALMA DERİM
  • bende oynamıştım bi ara okadar iyi bi oyun değil
  • benim teyze oğlu oynarken izlemiştim. bu tarz oyunları pek sevmesemde insanity diye bi olay var elemanın şekli değişiyor dağıtıyor ortalığı 3 gunde bitirmişti oyunu al oyna istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 15 Nisan 2006; 21:22:12 >
  • quote:

ben oyunun sesini kısıp winamp tan hareketli parçalar açıp öyle oynadım

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    2 hafta önce açıldı
    Mk1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum alıp zevkle oynayabılecegın bı oyun kendı tarzında senı tamamen tatmın edebılıyo

quote:

ben oyunun sesini kısıp winamp tan hareketli parcalar açıp oyle oynadım

oyunu oynarken ıyı bır yontem ama oyunu yapanlar zaten senı korkutmak ıstıyo bence oyunun sesını ac ve oyle oyna
  • bence çok iyi bir oyun topu topu ne kadar gerilim - korkuo oyunu çıkıyor ki adam akıllı. al ve oyna . hatta canım çekti arşivimde duruyorsa bide ben oyniim
  • bn o oyunu teyzemin oolunun bilgisayarında oynadım çok zevkli bişiydi...yani bni hiç sıkmıyodu yalnız oyunda şifreler dolu o yüzden bni bazen de sıkıyodu açıkçası ''kısaca bu oyunda bölüm geçtikçe zevkli yoksa sıkıcı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enTURKteynment

bn o oyunu teyzemin oolunun bilgisayarında oynadım çok zevkli bişiydi...yani bni hiç sıkmıyodu yalnız oyunda şifreler dolu o yüzden bni bazen de sıkıyodu açıkçası ''kısaca bu oyunda bölüm geçtikçe zevkli yoksa sıkıcı...

normalde nıye sıkıcı buldugunu anlayamadım bence 4 4 luk bı oyun
  • sesler ve insanty tam bir felaket yani acayip tırstırıyo ma eleman ufak grafikler kötü yinede oynamalısın bence
  • dostum bence babalar gıbı bı oyun al oyna pısman olmıcaksın
  • Bencede al oyna.Hatta şu an 2. çıktı önce 1. yi bitir sonra 2. yi al onuda bitir.Ama birşey söyleyim oyun çok uzun.Hayatımda oynadığım en uzun oyunlardan biriydi.Tabi bunda biraz bulmacalı olmasınında etkisi var.İstersen alttaki linke basarak oyunun incelemesini oku.Oyun hakkında bilgi edinirsin.Artılarını ve eksilerini görürsün.Birazda senaryosu hakkında bilgi edinirsin.

The Suffering İnceleme

the suffering

the suffering

the suffering

the suffering

• Bence çok güzel bir oyun pişman olmazsın defalarca oynamıştım.
  • quote:

1. bıtır sonra 2. gec

buda ıyı fıkır zaten arkadas 2sını bıtırene kadar oıyunun 3. cıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.