Oyun çok güzel..Hiç kaçırmayın.Resident evil oynadıysanız ve sevdiyseniz.Mutlaka Thing ide beğenerek oynarsınız.
güzel oyun bayagı sardı bitirdim hemde öle zorda deil tavsiye edilir
su labaratuvarda alarm li yer orda tunel var ordan hapisaneye gececektim gecemedim baska yolu varmi kaldigim yere bak yaa sürünme vaziyetti varmi oyunda egilme var ama sürünme olarak tus var mi
bittti... valla guzel oyun ama bazı yerler geregınden fazla kasış.... neyse bırazda tony hawk'a dalcam bu aralar ... herkese saygılar....
Oyunun hilesi var istediğiniz yerda save yapabiliyorsunuz. Windows'tan Başlat > Çalıştır'dan regedit yazıp kayıt düzenleyicisine geçin. Oradan
komutunu vererek DoInGameLoadSave adında bir dize yaratın ve içine de değer olarak 1 (bir) verin.
Artık oyununda herhangi bir yerde save yapabilirsiniz. Ama buradaki LOAD seçeneğini kullanmamanızı tavsiye ederim. (Oyunun Ana menüsündeki LOAD seçeneğini kullanın)
yaaa sonuna geldim sonunda helikopter den varilere ates ettikten sonra yaratigada ates etik oyunda run eror hatasi verdi thing exe.hatasi verdi herhalde yartik öldü oralarda sonun ne oluyor oyun sonunu göremedim
Ben daha oralara gelemedim
oyunun sonunu görememek kasmıştır herhalde yazık yaw.))
meydey aynısı banada oldu bırı solesın su oyunun son demosunun nası olduunu
Al filmini seyret auynısıdır herhalde
yaa filmini izleyen warmı kaç yılını filmi bu iimi yane opyun sardı şimdide filminimi alsam ne
bayaa eski seksenlerdendi galiba thing işte tırstırıyo alien gibim bişey almanı tavsiye ederim.arasıra movie maxde falan çıkıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme