Şimdi Ara

the two thrones ilk izlenimler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de.Bir de arkadaşlar bu Dev'i nasıl geçeceğiz ya?Gıcık etti beni.Dev nolcak! :D
  • Hah işte şimdi oldu buarada grafikler biraz soluk gibi
    geldi bana
  • bende devi öldüremedim..yabancı bi sitede yüksek platformdan atlayın kareye basın diyordu kama yanıp sönerken...ps2 başlığıydı bu tabi...
    yapıyorum bişeyler diğer elimdeki kılıcı fırlatıyorum ama olmuyor nedense sinir oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the0ne -- 5 Aralık 2005, 20:12:23 >
  • ya a.q süperbu oyun yaw...En iyi aksiyonoyunu banagöe ...
  • Kare diyorsa XBOX'ta X'dir.Deneyeyim bir ben.Çünkü üstüne çıkıyorum Dev'in ama sorna yere düşüyorum....
  • oyunda son zamanlada yazılımcıların sıkca kullandıgı bir hile var..hatalrı saklamak icin blur etkisi var...buhulu bir goruntu yaratyor ama grafik hatalarını kapaıyor..nfs mw boyle...
  • az önce kurdum ancak grafikler hiç gelişmemiş sanki. fazla oynamadan çıktım.ssleri abim endo koyar.
  • bencede dostum resimden bakılırsa grafiklerde gözle görülür bir fark göremedim ama herşeye rağmen bu oyun gene tutarda tutar bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Kare diyorsa XBOX'ta X'dir.Deneyeyim bir ben.Çünkü üstüne çıkıyorum Dev'in ama sorna yere düşüyorum....

devin üzerine nasıl çıktın ben platformdan atlayınca eliyle vurup atıyor beni..
  • AGA YALNIZ PRINCE'İN KIYAFETİ SÜPERMİŞ HE KARİZMA
  • beyler oyunu kurup çalıstıranlar bana pm den ulasabilirlermi?? ide olayı falan onları sorcamda
  • biraz ilerlerde yarı çıplak...
    buralar başlar daha yeni geldi şehre...
  • ya millet topic kirliligi yapmasak butun fikirlerimizi diger 4 sayfalık prince of persia topicinde paylassak olurmu ne dersiniz hem bakarsınz mod kardesler ust konu yaparlar onu çok rehavet görurse.tşkrlr
  • yükledim açılmadı napmalı yardım lütfen bana ulaşın burdan hakankoc3@hotmail.com
  • Yanlış konu başlığı sanırım kusura bakmayın. Diğer 4 sayfalık konuya aktarıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 6 Aralık 2005, 0:54:44 >
  • ssler süperde benimki daha %30da
    @tyr
    senin bittimi indirme açabildin mi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

walla ben size katılmıyorum grafik olara WW daha ii muzik olarak ikisini kıyaslayamam cunku ıkısıde mukemmel mekan olarkada kıyaslayamam cunku ıkısınınde muhtesem mekanları vardı mesela WW kaelinanın odası sora SOT da o oyunun sonlarında kuleye tırmanırkenki atmosfer mukemmeldi yaw

kulede atmosfer güzeldide geçmek için göbegim çatlamıştı ww de hiç zorlanmadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.