Şimdi Ara

the two thrones ilk izlenimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bir şekilde oynayan oldu mu?ilk izlenimler neler merak ettim.

ben şahsen sands of time yi hiç zaman yavaşlatma kullanmadan geçen biri olarak.

bu oyunun üstadlarından sayılırım.oyunun beni zorlayacagını sanmam.

• arkadaş zaman yavaşlatma kullanmadan nasıl bitirdin yahu helal olsun valla

ben de thronesi nereden bulurum diye kara kara düşüğnmeye başlamış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einstein21

arkadaş zaman yavaşlatma kullanmadan nasıl bitirdin yahu helal olsun valla

ben de thronesi nereden bulurum diye kara kara düşüğnmeye başlamış bulunmaktayım.
    Prens in son oyunu 3 cd olarak piyasa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    kardaş piyasada diyiyon da bizim buraya anca bir hafta sonra gelir tabi orjinali diil sabrım tükeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

piyasada derken torrentlerimi kastediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

piyasada derken torrentlerimi kastediyorsun

Alıntıları Göster
    ya torrent morent yalan ya yuklucez bu star bilmem nesi bizim agzmza s.... afedersnz ama. inş bu oyunda fazla zorlamamıslardırda bizde rahat rahat acar oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

ya torrent morent yalan ya yuklucez bu star bilmem nesi bizim agzmza s.... afedersnz ama. inş bu oyunda fazla zorlamamıslardırda bizde rahat rahat acar oynarız

Alıntıları Göster
    oyunun sistem gereksinimlerini bilen var mı?inşallah grafikleri daha güzel yapmışlardır.

bence sands of time nin grafikleri warrio withinden daha iyiydi. the two thrones in grafikleri warrior withinden

daha kötü olmaz inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oyunun sistem gereksinimlerini bilen var mı?inşallah grafikleri daha güzel yapmışlardır.

bence sands of time nin grafikleri warrio withinden daha iyiydi. the two thrones in grafikleri warrior withinden

daha kötü olmaz inşallah.

Alıntıları Göster
    quote:

bence sands of time nin grafikleri warrio withinden daha iyiydi.
    aga naabtın sen yaa warrior withinn grafikleri nasıl sands of time dan kötuydu bunu diyen ilk insan sensin yaf aga dikkat et biraz daha sands of time mı daha iyiydi WW mi heralde buyuk canavarlara ve kaelinaya dikkat etmedin

• quote:

quote:

bence sands of time nin grafikleri warrio withinden daha iyiydi.
    aga naabtın sen yaa warrior withinn grafikleri nasıl sands of time dan kötuydu bunu diyen ilk insan sensin yaf aga dikkat et biraz daha sands of time mı daha iyiydi WW mi heralde buyuk canavarlara ve kaelinaya dikkat etmedin

Alıntıları Göster
    valla oyunun başlarında grafik kötüydü.en azından sands of time ile aynı kalitedeydi diyelim şuna yaw.

• quote:

valla oyunun başlarında grafik kötüydü.en azından sands of time ile aynı kalitedeydi diyelim şuna yaw.

Alıntıları Göster
    grafik oalrak değilde geçdiği mekanlar açısından oyunun atmosferi açısından sands of time warrior withinden çok daha iyiydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

grafik oalrak değilde geçdiği mekanlar açısından oyunun atmosferi açısından sands of time warrior withinden çok daha iyiydi bence.

Alıntıları Göster
    hem oyun olarak hem mekanlar olarak hem de müzik olarak sands of time warrior withinden iyiydi

the two thrones sands of time den güzel olur inşallah.
  • quote:

hem oyun olarak hem mekanlar olarak hem de müzik olarak sands of time warrior withinden iyiydi

the two thrones sands of time den güzel olur inşallah.

Alıntıları Göster
    %10 da henuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

%10 da henuz

Alıntıları Göster
    walla ben size katılmıyorum grafik olara WW daha ii muzik olarak ikisini kıyaslayamam cunku ıkısıde mukemmel mekan olarkada kıyaslayamam cunku ıkısınınde muhtesem mekanları vardı mesela WW kaelinanın odası sora SOT da o oyunun sonlarında kuleye tırmanırkenki atmosfer mukemmeldi yaw

• quote:

walla ben size katılmıyorum grafik olara WW daha ii muzik olarak ikisini kıyaslayamam cunku ıkısıde mukemmel mekan olarkada kıyaslayamam cunku ıkısınınde muhtesem mekanları vardı mesela WW kaelinanın odası sora SOT da o oyunun sonlarında kuleye tırmanırkenki atmosfer mukemmeldi yaw

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu yükledim ve biraz oynadım

Oyunun ilk başlangıcı ve oradaki video ve video daki grafikler çok güzel bence ama oyun başlayınca grafikler sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir çünkü ara vidodaki grafiklerle ilgisi yok kaplamalar ve prince dışındaki insan modellemeleri daha iyi olabilirmiş bence ama prince in modellemesi, bakışları, yüz efektleri oldukça güzel Sonuç olarak grafikler WW den pek öteye gidememiş ama yinede daha güzel ben 6600GT ile 2xaf ve 2xaa 50-60 fps oynadım onun dışında oynayış vs. den fazla bahsetmeme gerek yok çok güzel ve gamepadle oynarsanız çook daha güzel oluyo combolardan şimdilik pek bahsetmiyorum daha oyunun başındayım çünkü, ama ww de olan birçok komboyu bunada geçirmişler. Şimdilik bu kadar yakında optimize edilmiş sürücüler çıkar ve daha iyi grafiklerle oynayabiliriz büyük ihtimalle. Şimdilik oyuna 100 üzerinden 85 veriyorum ama dediğim gibi ileriki bölümler ne gösterecek bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Madman

Oyunun ilk başlangıcı ve oradaki video ve video daki grafikler çok güzel bence ama oyun başlayınca grafikler sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir çünkü ara vidodaki grafiklerle ilgisi yok kaplamalar ve prince dışındaki insan modellemeleri daha iyi olabilirmiş bence ama prince in modellemesi, bakışları, yüz efektleri oldukça güzel Sonuç olarak grafikler WW den pek öteye gidememiş ama yinede daha güzel ben 6600GT ile 2xaf ve 2xaa 50-60 fps oynadım onun dışında oynayış vs. den fazla bahsetmeme gerek yok çok güzel ve gamepadle oynarsanız çook daha güzel oluyo combolardan şimdilik pek bahsetmiyorum daha oyunun başındayım çünkü, ama ww de olan birçok komboyu bunada geçirmişler. Şimdilik bu kadar yakında optimize edilmiş sürücüler çıkar ve daha iyi grafiklerle oynayabiliriz büyük ihtimalle. Şimdilik oyuna 100 üzerinden 85 veriyorum ama dediğim gibi ileriki bölümler ne gösterecek bilemiyorum

Alıntıları Göster
    aga ne 85 i yaa ben oynamadan bile buna 100 uzerinden 200 veririm bea bu arada arkadasım biliyorum yasak amam oyunu nasıl yukledigini ve oynamayı basardıgını anlatabilrmsn.yani netten mi çektin orjin mi aldın yoksa korsan cd mi aldın.starforce u nasıl devre dısı bıraktın.pm den ulasırsan çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben biraz önce biraz daha oynadım ama bir Dev'e geldim çok zor.Nasıl geçecem bilemiyorum. Ama bu hızla gidersem 3-4 gne bitirebilirim belki oyunu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 4 Aralık 2005, 22:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madman

Alıntıları Göster
    dostum oyunu nerden aldın söylede bizde ... birkaç ekran görüntüsü ekleyiverde fikir sahibi olalım dimi ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Madman

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

dostum oyunu nerden aldın söylede bizde ... birkaç ekran görüntüsü ekleyiverde fikir sahibi olalım dimi ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Madman

Alıntıları Göster
    ewet ya paylaşta bizde su oyunu alakda zevkini çıkarak dimi agalar :D

• quote:

ewet ya paylaşta bizde su oyunu alakda zevkini çıkarak dimi agalar :D

Alıntıları Göster
    Oyunu XBOX'ta oynuyorum.Screenshot koyamam malesef.Oyunu nereden nasıl temin ettiğimi burada yazmam yasal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 4 Aralık 2005, 23:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Oyunu XBOX'ta oynuyorum.Screenshot koyamam malesef.Oyunu nereden nasıl temin ettiğimi burada yazmam yasal değil.

Alıntıları Göster
    ne zman çıktı bu yaw alalım hemen bari
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.